Ухвала
від 21.08.2024 по справі 420/19407/24
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 420/19407/24

У Х В А Л А

21 серпня 2024 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Попов В.Ф., розглянувши адміністративну справу за позовною заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Приморської районної адміністрації Одеської міської ради, Комунального підприємства Одеське міське проектно-виробниче бюро архітектури та містобудування Одеської міської ради, про визнання протиправним та скасування розпорядження,

встановив:

Позивачі звернувся з позовною заявою до Суворівського районного суду м. Одеси, Територіального управління Державної судової Адміністрації України в Одеській області, в якій просить:

- визнати протиправними дії Комунального підприємства Одеське міське проектно-виробниче бюро архітектури та містобудування з демонтажу об`єкту за адресою: м. Одеса, Приморський район, вул. Слєпньова, 1, замість об`єктів, споруд та елементів за адресою : місто Одеса, Приморський район, проспект Гагаріна, 10 З;

- визнати протиправним та скасувати розпорядження Приморської районної адміністрації Одеської міської ради № 398 від 21.05.2024 року Про організацію заходів з демонтажу незаконно розміщених об`єктів, споруд та елементів на території міста за адресою: місто Одеса, Приморський район, проспект Гагаріна, 10 З, прилегла територія до станції технічного обслуговування.

25.06.2023 року у справі відкрито спрощене позовне провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Виходячи із того, що матеріали справи не містять достатньої інформації для правильного вирішення цього спору, зокрема наявні розбіжності між обставинами викладеними у позовній заяві та заявленими позовними вимогами, які можуть бути усунуті в ході надання сторонами додаткових пояснень та доказів, на підставі ч. 4 ст. 260 КАС України суд вважає за можливе постановити ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та призначення підготовчого судового засідання.

За приписами ч. 2 ст. 180 КАС України з`ясування судом, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом, чи причини їх неподання; пропозиція учасникам справи надати суду додаткові докази або пояснення; вирішення питання про витребування додаткових доказів та визначення строків їх подання - є завданнями підготовчого провадження.

Згідно з ч. 3 ст. 262 КАС України підготовче засідання при розгляді справи за правилами спрощеного позовного провадження не проводиться.

Враховуючи наведене, суд дійшов висновку про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та призначення підготовчого судового засідання.

Керуючись ст. 243, 248 КАС України, суд

ухвалив:

Перейти до розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 27.08.2024 року о 10.00 год. за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зал судових засідань № 33.

Викликати у підготовче судове засідання учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя В.Ф. Попов

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.08.2024
Оприлюднено23.08.2024
Номер документу121134989
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу регулюванню містобудівної діяльності та землекористування, зокрема у сфері містобудування; архітектурної діяльності

Судовий реєстр по справі —420/19407/24

Ухвала від 23.08.2024

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Попов В.Ф.

Ухвала від 21.08.2024

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Попов В.Ф.

Ухвала від 25.06.2024

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Попов В.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні