Ухвала
від 04.09.2024 по справі 682/1987/24
СЛАВУТСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 682/1987/24

Провадження № 2-а/682/21/2024

У Х В А Л А

04 вересня 2024 року м. Славута

Суддя Славутського міськрайонного суду Хмельницької області Зеленська В.І., ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1 до сержанта відділення поліції № 1 м. Славута Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області Цілінського Миколи Сергійовича про визнання протипарвними дій та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі,

в с т а н о в и в.

06серпня 2024р. до Славутського міськрайонного суду Хмельницької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до сержанта відділення поліції № 1 м. Славута Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області Цілінського Миколи Сергійовича про визнання протипарвними дій та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі.

07 серпня 2024 року ухвалою Славутського міськрайонного суду Хмельницької області позовну заяву ОСОБА_1 залишено без руху і йому надано строк - п`ять днів днів з дня отримання копії ухвали, для усунення недоліків і сплати судового збору в розмірі 605 грн 60 коп або для подачі документів, які підтверджують підстави звільнення від сплати судового збору відповідно до ст. 5 Закону України "Про судовивй збір".

Копію ухвали про залишення позову без руху та усунення недоліків ОСОБА_1 отримав 19.08.2024 р, на що вказує розписка про отримання ухвали.

У визначений в ухвалі строк ОСОБА_1 недоліків не усунув, судовий збір не сплатив.

Відповідно до п.1 ч. 4 ст. 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Тому позовну заяву слід повернути позивачу.

Керуючись п.1 ч. 4 ст. 169 КАС України,

п о с т а н о в и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 до сержанта відділення поліції № 1 м. Славута Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області Цілінського Миколи Сергійовича про визнання протипарвними дій та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі, вважати неподаною та повернути ОСОБА_1 .

Апеляційна скарга на ухвалу подається протягом п`ятнадцяти дніва з дня її складення до Сьомого апеляційного адміністативного суду.

Суддя В.І. Зеленська

СудСлавутський міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення04.09.2024
Оприлюднено05.09.2024
Номер документу121363697
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них

Судовий реєстр по справі —682/1987/24

Ухвала від 04.09.2024

Адміністративне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Зеленська В. І.

Ухвала від 07.08.2024

Адміністративне

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області

Зеленська В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні