Ухвала
від 03.09.2024 по справі 925/1630/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

03 вересня 2024 року Черкаси справа №925/1630/20

Вх.суду № 12022/24 від 30.07.2024

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., із секретарем судового засідання Миколенко А.С.,

за участю у судовому засіданні: арбітражного керуючого Білика О.А. (розпорядник майна боржника, особисто), Капустіна М.Р. (від ОСОБА_1 , адвокат, за ордером), Степаненка В.В. (від Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), представник за довіреністю),

у судове засідання не з`явились: ОСОБА_2 , представники ДП "Черкаський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", Головного управління ДПС у Черкаській області, ТОВ "Статусінвестгруп", ТОВ "Уніпром", ДП "Кіровоградський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", ТОВ "Лідербудопт", ПП "Будсервіс плюс 1", Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення), АТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", представник працівників боржника,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду заяву від 29.07.2024

заявника, ОСОБА_1 ,

про встановлення факту порушення керівником боржника вимог ч.6 ст.34 Кодексу України з процедур банкрутства

у справі за заявою

ініціюючого кредитора, Товариства з обмеженою відповідальністю "БК "Тандем"

до боржника, Дочірнього підприємства "Черкаський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України",

про банкрутство юридичної особи,

УСТАНОВИВ:

1. ОСОБА_1 подано заяву від 29.07.2024 з вимогою: визнати директора Дочірнього підприємства "Черкаський облавтодор" Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" ОСОБА_2 таким, що допустив порушення вимог ч.6 ст.34 Кодексу України з процедур банкрутства.

2. Ухвалою суду від 05.08.2024 відкрито провадження за заявою та призначено її для розгляду у спрощеному провадженні по суті на 03.09.2024.

3. ОСОБА_2 , явка якого визнавалась судом обов`язковою, у судове засідання не з`явився, явку повноваженого представника не забезпечив, направлена на його адресу ухвала суду від 05.08.2024 повернута поштою з відміткою: "неправильно зазначена (відсутня) адреса". Ухвала була надіслана ОСОБА_2 за вказаною заявником адресою місця проживання: АДРЕСА_1 .

У зв`язку з необхідністю повідомлення фізичної особи ОСОБА_2 про час та місце проведення судового засідання та відсутністю у справі офіційних відомостей про її зареєстроване місце проживання (перебування), суд вважає за необхідне, відповідно до ч.6 ст.176 ГПК України, звернутися до відповідного органу місцевого самоврядування (Вінницької міської ради) щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) цієї особи. За наявними у справі відомостями вказана фізична особа проживає за такими адресами: ОСОБА_2 - за адресою: АДРЕСА_2 .

За таких обставин розгляд справи необхідно відкласти.

Керуючись ст.216 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.Розгляд справи по суті відкласти на 10 год. 45 хв. 19 вересня 2024 року.

2. Судове засідання провести у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів:

представника Акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" Рикової Н.В.: тел. НОМЕР_1 , електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

представника Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Шурая А.В.: тел. НОМЕР_2 , електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_2

Довести до відома вказаних осіб, що вони мають право з`явитися до зали судового засідання Господарського суду Черкаської області та брати участь у судовому засіданні в загальному порядку.

3. Визнати явку:

а) обов`язковою та викликати у судове засідання: ОСОБА_1 (заявника); ОСОБА_2 (керівника боржника, як особу, щодо якої вирішується питання про її права, інтереси та/або обов`язки)

б) необов`язковою та повідомити про час і місце проведення засідання: арбітражного керуючого Білика О.А. (розпорядника майна боржника); Дочірнє підприємство "Черкаський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" (боржника); Головне управління ДПС у Черкаській області, ТОВ "Статусінвестгруп", ТОВ "Уніпром", ДП "Кіровоградський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", ТОВ "Лідербудопт", ПП "Будсервіс плюс 1", Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області (членів комітету кредиторів); ОСОБА_3 (представника працівників боржника); Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення) (як орган, уповноважений управляти майном боржника); АТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" (як засновника боржника і заінтересовану особу стосовно боржника).

4.Особам, які з`являться у судове засідання мати з собою: а) документ, що підтверджує особу (паспорт чи інший згідно із законом про єдиний державний демографічний реєстр - в.т.ч. адвокату); б) документ, що підтверджує повноваження (адвокату - довіреність або ордер; посадовій особі - докази повноважень на самопредставництво юридичної особи відповідно до ст.56 ГПК України); в) оригінали документів, які подано до суду в копії; г) засоби індивідуального захисту.

5. Роз`яснити учасникам справи, що у разі неявки: причини неявки мають підтверджуватись належно засвідченими доказами; неможливість явки одного представника (в т.ч. з причин хвороби, відрядження, відпустки, участі в іншому судовому засіданні, відсутності штатних працівників), не позбавляє можливості керівника чи фізичної особи призначити іншого або представляти інтереси особисто; обставини тимчасової непрацездатності (хвороби, самоізоляції, обсервації у зв`язку з карантином), засвідчуються документами, передбаченими Інструкцією про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров`я України від 13.11.2011 №455 і зареєстрованою в Міністерстві юстиції України від 04.12.2001 за №1005/6196; наслідки неявки у судове засідання передбачені наступними нормами ГПК України: п.4 ч.1 ст.226 (для заявника), ст.202, ст.135 ГПК (штраф у сумі від одного до п`ятдесяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб); учасники справи, явка яких визнана обов`язковою, зобов`язані повідомляти причини неявки.

6.Зобов`язати Вінницьку міську раду (відповідно до ч.1 ст.176 ГПК України):

надати суду (за даними електронного реєстру територіальної громади або за даними в паперових адресних картках) відомості про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи: ОСОБА_2 (наявні у суду відомості: адреса - АДРЕСА_2 ; реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_3 );

забезпечити надходження відомостей у канцелярію суду протягом п`яти днів з моменту отримання цієї ухвали, але не пізніше дати судового засідання, визначеного п.1 цієї ухвали.

У разі, якщо вказані особи були зареєстровані і надалі вибули, то вказати до якої територіальної громади така особа вибула. За наявності кількох осіб з однаковим прізвищем, ім`ям та по-батькові - надати відомості про усіх осіб.

Ухвала суду набрала законної сили 03.09.2024 повний текст ухвали складено 06.09.2023.

Направити цю ухвалу заявнику, розпоряднику майна боржника, членам комітету кредиторів (7), представнику працівників боржника ОСОБА_3 , Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення), АТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", Вінницькій міській раді.

Для забезпечення прав ОСОБА_2 бути поінформованим про час і місце проведення судового засідання розмістити інформацію про його виклик на офіційній сторінці Господарського суду Черкаської області веб-порталу судової влади.

Суддя Ю.А. Хабазня

Я-14

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення03.09.2024
Оприлюднено09.09.2024
Номер документу121432630
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —925/1630/20

Ухвала від 16.09.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 16.09.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 06.09.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 03.09.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 03.09.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поліщук В.Ю.

Ухвала від 26.06.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Постанова від 20.08.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поліщук В.Ю.

Ухвала від 20.08.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поліщук В.Ю.

Ухвала від 19.08.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поліщук В.Ю.

Ухвала від 19.08.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні