Ухвала
від 11.09.2024 по справі 907/515/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД Закарпатської області

Адреса: вул. Коцюбинського, 2а, м. Ужгород, 88000

e-mail: inbox@zk.arbitr.gov.ua

вебадреса: http://zk.arbitr.gov.ua


УХвала

"11" вересня 2024 р. м. Ужгород Справа №907/515/23

За позовом Комунальної установи Управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради, м. Ужгород Закарпатської області

до відповідача Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, м. Київ

з участю у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Громадської організації Спортивний клуб Карпатія, м. Ужгород Закарпатської області, Фізичної особи підприємця Мазур Еріки Юріївни, с. Коритняни Ужгородського району Закарпатської області, Товариства з обмеженою відповідальністю А.М.В. Карпати, с. Нижнє Солотвино Ужгородського району Закарпатської області, Фізичної особи підприємця Головачук Тетяни Антонівни, м. Сарни Рівненської області, Фізичної особи підприємця Гетман Ірини Володимирівни, м. Ужгород Закарпатської області

про стягнення 139 451,01 грн,

Суддя господарського суду Пригара Л.І.

представники:

Позивача Склярова Т.А., представник у порядку самопредставництва

Попов О.М., представник у порядку самопредставництва

Відповідача Андрейчук О.М., адвокат, ордер серії АО №1115752 від 07.02.2024

Третьої особи ГО Спортивний клуб Карпатія Олійник Р.Б., адвокат, ордер

серії АО №1141954 від 11.09.2024

Третьої особи ФОП Мазур Е.Ю. не з`явилася

Третьої особи ТОВ А.М.В. Карпати не з`явилася

Третьої особи ФОП Головачук Т.А. не з`явилася

Третьої особи ФОП Гетман І.В. не з`явилася

СУТЬ СПОРУ: Комунальною установою Управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради, м. Ужгород Закарпатської області заявлено позов до відповідача Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, м. Київ про стягнення 139 451,01 грн. Ухвалою суду від 27.03.2024 до участі у справі №907/515/23 залучено в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Громадську організацію Спортивний клуб Карпатія, м. Ужгород Закарпатської області, Фізичну особу підприємця Мазур Еріку Юріївну, с. Коритняни Ужгородського району Закарпатської області, Товариство з обмеженою відповідальністю А.М.В. Карпати, с. Нижнє Солотвино Ужгородського району Закарпатської області, Фізичну особу підприємця Головачук Тетяну Антонівну, м. Сарни Рівненської області, Фізичну особу підприємця Гетман Ірину Володимирівну, м. Ужгород Закарпатської області.

Ухвалою суду від 13.08.2024 судове засідання у справі №907/515/23 відкладено на 11.09.2024.

Треті особи ФОП Мазур Е.Ю., ТОВ А.М.В. Карпати, ФОП Головачук Т.А. та ФОП Гетман І.В. явку уповноважених представників у судове засідання не забезпечили, причин неявки суду не повідомили.

Присутній у судовому засіданні представник позивача заявив усне клопотання про відкладення розгляду справи на інший термін у зв`язку із виявленням певних обставин, що можуть мати значення для розгляду спору, та необхідністю їх підтвердження або спростування шляхом подання суду відповідних пояснень.

Представники відповідача та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, ГО Спортивний клуб Карпатія щодо відкладення судового засідання на іншу дату не заперечували.

Згідно із ч. 2 ст. 202 Господарського процесуального кодексу України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку.

Приписами статті 129 Конституції України до основних засад судочинства віднесено, зокрема, змагальність сторін та свобода в наданні ними суду своїх доказів і у доведеності перед судом їх переконливості.

Враховуючи вищенаведене, з метою забезпечення судом учасникам у даній справі реалізації їх процесуальних прав, дотримання рівності сторін та змагальності процесу, а також із огляду на графік розгляду призначених до слухань інших справ, які перебувають у провадженні судді Пригари Л.І., суд доходить висновку про відкладення судового засідання на іншу дату з урахуванням ст. 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.

Керуючись ст. 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, ст. 216, 234 Господарського процесуального кодексу України

СУД ПОСТАНОВИВ:

1. Відкласти судове засідання на 15 жовтня 2024 р. на 15:30 год.

2. Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Закарпатської області за адресою: м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а в залі судових засідань №1.

3. Відповідно до вимог ст. 169 ГПК України встановити учасникам справи обов`язок подавати суду заяви, клопотання і заперечення щодо процесуальних питань тільки у письмовій формі з доказами їх надсилання учасникам справи.

4. Явку уповноважених представників сторін, у тому числі ПОЗИВАЧА та ВІДПОВІДАЧА, в судове засідання визнати обов`язковою.

5. Копію ухвали надіслати учасникам спору.

6. Ухвала набирає законної сили у відповідності до ст. 235 Господарського процесуального кодексу України та не може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду на підставі ст. 255 Господарського процесуального кодексу України. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

7. Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, http://court.gov.ua/fair/sud5008/ або http://www.reyestr.court.gov.ua.

Суддя Л.І. Пригара

СудГосподарський суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення11.09.2024
Оприлюднено19.09.2024
Номер документу121658033
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема, договорів Невиконання або неналежне виконання зобов’язань оренди

Судовий реєстр по справі —907/515/23

Ухвала від 11.09.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 13.08.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 19.06.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 30.05.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 30.04.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 27.03.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 06.12.2023

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 14.11.2023

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

Ухвала від 19.09.2023

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Пригара Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні