Ухвала
від 25.09.2024 по справі 365/544/24
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/544/24

Номер провадження: 2/365/294/24

У Х В А Л А

25 вересня 2024 року с-ще Згурівка

Згурівський районний суд Київської областіу складі:

головуючого судді Солдатової Т.М.

за участю секретаря судового засідання Ячної А.М.

прокурора ОСОБА_1

в ході розгляду увідкритому підготовчомузасіданнів залісудових засідань №3 в порядку загального позовного провадженняцивільної справиза позовом Заступника керівникаБроварської окружноїпрокуратури Київської областів інтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу м.Києві таКиївській областідо ОСОБА_2 про конфіскацію земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Згурівського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за вищевказаним позовом.

Ухвалою Згурівського районного суду Київської області від 24 липня 2024 року задоволено заяву заступника керівника Броварської окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою, здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Головного управління Держгеокадастру у місті Києві та Київській області про забезпечення позову.

Ухвалою Згурівського районного суду Київської області від 01 серпня 2024 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження, сторонам визначено строки для подання заяв по суті справи.

Головнеуправління Держгеокадаструу м.Києві таКиївській області свого представника у підготовче засідання повторно не направило, про дату час і місце проведення підготовчого засідання повідомлене у встановленому законом порядку. Інтереси Головногоуправління Держгеокадаструу м.Києві таКиївській областіпредставлені в підготовчому засіданні прокурором ОСОБА_1 , яка діє на підставі довіреності.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання повторно не з`явилася, про дату, час і місце проведення підготовчого засідання повідомлена належним чином, про причини неявки суд не повідомила, відзиву на позовну заяву та/або заяву про розгляд справи у її відсутність до суду не подала.

В силу норми ч. 3 ст. 223 ЦПК України неявка представника Головногоуправління Держгеокадаструу м.Києві таКиївській області та відповідача ОСОБА_2 не перешкоджає розгляду справи.

У підготовчому засіданні прокурор ОСОБА_1 зазначила, що вимоги ст. 197 ЦПК України виконані в повному обсязі, а тому необхідно закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду.

Виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, враховуючи думку прокурора, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного та керуючись ст. 196, 197, 200 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 14 годину 00 хвилин 24 жовтня 2024 року.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Т.М.Солдатова

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.09.2024
Оприлюднено26.09.2024
Номер документу121849163
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —365/544/24

Ухвала від 25.09.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Солдатова Т. М.

Ухвала від 01.08.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Солдатова Т. М.

Ухвала від 24.07.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Солдатова Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні