Ухвала
від 13.11.2007 по справі 4/42-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/42-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            

                                                  УХВАЛА

                    

Від "13" листопада 2007 р.               по справі № 4/42-Б.

За заявою ліквідатора - Василюка Ігоря Миколайовича

про затвердженнязвіту ліквідатора та ліквідаційного балансу

          

по справі заявою Луцької ОДПІ

про визнання банкрутом приватного підприємства "Європа", м. Луцьк

Суддя Слободян П. Р.

Секретар судового засідання Ведмедюк М. П.

В судовому засіданні взяли участь:

від заявника: Варшава М. М. - довіреність у справі

В судовому засіданні взяв участь ліквідатор: Василюк І. М.

Розглянувши звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслухавши ліквідатора, суд встановив: 17.01.2007р. ухвалою господарського суду № 4/42-Б порушено провадження у справі про банкрутство приватного підприємства "Європа", м. Луцьк за заявою Луцької ОДПІ у зв'язку з неспроможністю задовольнити вимоги кредитора в сумі 3598,94грн., боржник відсутній за місцезнаходженням, не подає протягом року до органів державної податкової служби згідно із законодавством податкових декларацій, документів бухгалтерської звітності.

Постановою господарського суду від 22.01.07р. з метою виявлення всіх кредиторів та осіб, які виявили б бажання взяти участь у санації боржника, було зобов'язано заявника подати до офіційних друкованих органів оголошення про порушення справи про банкрутство у відповідності до ст. 11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та введено процедуру розпорядження майном боржника, згідно ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Оголошення опубліковане в газеті "Голос України" № 32 від 21.02.2007року.

В тридцятиденний термін після публікації оголошення до арбітражного керуючого та в господарський суд Волинської області надійшли вимоги від кредиторів приватного підприємства "Європа", м. Луцьк: Луцької ОДПІ в розмірі 3598,94грн., Управління ПФУ в м. Луцьку в розмірі 2964,59грн., Луцького міського центру зайнятості в розмірі 215,31грн., Відділення виконавчої дирекції Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань у м. Луцьк в розмірі 105,73грн. Осіб, які виявили б бажання взяти участь у санації боржника, не виявлено.

Ліквідатором складений реєстр вимог кредиторів, який затверджений ухвалою Господарського суду Волинської області по справі №4/42-Б від 21.05.2007року.

Враховуючи, що майна боржника завідомо не вистачає на відшкодування судових витрат у справі про банкрутство, на його банківських рахунках кошти відсутні, підприємницька діяльність боржником тривалий час не здійснюється, про що свідчать документи справи, ліквідатором було проведено заходи щодо виявлення всіх видів майнових активів (майна та майнових прав) банкрута.

Ліквідатором проведені додаткові заходи щодо виявлення всіх видів майнових активів (майна та майнових прав) приватного підприємства "Європа" зроблено запити в Волинське обласне бюро технічної інвентаризації, Луцький МРЕВ ДАІ УМВС у Волинській області та ДП "Волинський регіональний центр державного земельного кадастру".

На подані повідомлення та запити надійшли такі відповіді:

Згідно довідки Луцького МРЕВ ВДАІ УМВС України у Волинській області № 555 від 20.06.2007р. за ПП "Європа", м. Луцьк транспортні засоби не зареєстровані.

Згідно листа Волинського ОБТІ № 1007 від 30.05.2007р. право власності на об'єкти нерухомого майна за ПП "Європа" не зареєстровано.

Згідно листа ДП "Волинський регіональний центр державного земельного кадастру" № 576 від 14.06.2007р. у ПП "Європа" на праві власності земельні ділянки відсутні.

Ліквідатор також просить затвердити звіт про оплату послуг та відшкодування витрат при проведенні ліквідаційної процедури банкрута в сумі 5880,00грн., відповідно до ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, в розмірі двох мінімальних заробітних плат.

Виходячи з викладеного, коштів та майна для задоволення вимог кредиторів немає.

Згідно п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги не задоволені за недостатності майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ліквідатор просить винести ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу та про ліквідацію юридичної особи ПП "Європа", м. Луцьк ".

Заслухавши звіт ліквідатора, господарський суд Волинської області прийшов до висновку, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс необхідно затвердити.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд -

ухвалив:

1. Представлений суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити.

2. Затвердити звіт про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого в сумі 5880,00грн.

3. Ліквідувати приватне підприємство "Європа", м. Луцьк, вул. Л. Українки, 24, код 30391773.

4. Провадження у справі № 4/42-Б про банкрутство приватного підприємства "Європа", припинити.

5. Зобов'язати державного реєстратора вчинити дії, передбачені Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців" та спрямовані на припинення юридичної особи - приватного підприємства "Європа",                м. Луцьк.

6. Ухвалу направити: кредитору, боржнику, ліквідатору, державному реєстратору.

Суддя                                                                       Слободян П. Р.   

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення13.11.2007
Оприлюднено29.12.2007
Номер документу1236248
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/42-б

Ухвала від 06.06.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 06.06.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 31.05.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 21.03.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.02.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 08.02.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 31.01.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 12.12.2023

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні