Ухвала
від 11.11.2010 по справі 2а-9063/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

11 листопада 2010 року Спра ва № 2а-9063/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Щербак А.А., перевіривши мат еріали адміністративного по зову Державної податкової ін спекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя до товариства з о бмеженою відповідальністю « Хазар» про стягнення податко вого боргу,

ВСТАНОВИВ:

08 листопада 2010 року Державна податкова інспекція у Жовтн евому районі м. Запоріжжя зве рнулася до Запорізького окружного адміністративног о суду з позовною заявою до то вариства з обмеженою відпові дальністю «Хазар» про стягне ння податкового боргу у сумі 18 068 грн. 96 коп.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач , ДПІ у Жовтневому районі м. За поріжжя, є суб' єктом владни х повноважень. Зазначений сп ір згідно із статтею 17 КАС Укр аїни належить до компетенції адміністративних судів та м ає розглядатись у порядку ад міністративного судочинств а.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий передбач ений строк звернення до суду , визначений ст. 99 КАС України.

Суд приходить до висновку п ро можливість закінчення під готовчого провадження, відкр иття провадження у справі та призначення її до судового р озгляду.

У зв'язку із цим, керуючись с т. ст.99, 107, 160, 164 КАС України, суд, --

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративни м позовом Державної податков ої інспекції у Жовтневому ра йоні м. Запоріжжя до товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Хазар» про стягнення по даткового боргу

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на < Дата попере днього судового засідання (д ата) (АДМ) > 29 листопада 2010 рок у о 14:00 ., яке буде проводити ся суддею Щербаком А.А. одноос обово в приміщенні Запоріз ького окружного адміністр ативного суду за адресою: м. За поріжжя, вул. Кремлівська, 65в, к аб.132.

Запропонувати відповідачу надати: довіреність на предс тавника; у разі невизнання ад міністративного позову нада ти письмові заперечення на п озов та документи на обґрунт ування заперечень; при незго ді з розрахунком позивача на дати контррозрахунок; докази сплати податкової заборгова ності у повному обсязі або ча стково; належно засвідчені к опії витребуваних документі в надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Зобов' язати позивача над ати у судове засідання: довір еність на представника; особ исті картки відповідача; дов ідку з Єдиного державного ре єстру щодо місцезнаходження юридичної особи на час розгл яду справи; докази вжиття зах одів по погашенню податковог о боргу відповідно до Закону України №2181 від 21.12.2000р.; всі докум енти, зазначені у позові; дока зи узгодження щодо спірної с уми; розрахунок боргу з вказі вкою точних дат періоду його виникнення, довідку про стан заборгованості на момент ро згляду адміністративної спр ави; реквізити щодо стягненн я боргу за кожним податком;на лежно засвідчені копії витре буваних та доданих до позову документів надати у справу.

Копію ухвали та повістки пр о виклик направити особам, як і беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис) А.А. Щербак

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.11.2010
Оприлюднено26.11.2010
Номер документу12428658
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-9063/10/0870

Ухвала від 24.05.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Кошіль В.В.

Постанова від 08.12.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 11.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні