Постанова
від 25.10.2010 по справі 4-933-10
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Сп рава № 4-933/2010

П О С Т А Н О В А

25 жовтня 2010 року Суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда Кореняк В.К., ро зглянувши подання заступник а начальника СВ УБОЗ в Кірово градській області УМВС Украї ни в області майора міліції Сімокопа В.А. про надання до зволу на проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

Заступник начальника СВ У БОЗ в Кіровоградській област і УМВС України в області майо р міліції Сімокоп В.А. за з годою прокурора Кіровоградс ької області звернувся до су ду з поданням про проведення обшуку житла за адресою АД РЕСА_1, за місцем реєстрації ОСОБА_2.

В обґрунтування подання зазначив, що слідчим відділо м УБОЗ в Кіровоградській обл асті УМВС України в області р озслідується кримінальна сп рава № 27-8812 порушена 22.10.2010 за озна ками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.

Вказується, що 22.10.2010 року, приб лизно о 02 годині 45 хвилин, невст ановлена особа, з метою грубо го порушення громадського по рядку з мотивів явної непова ги до суспільства, під вікном першого поверху приміщення прокуратури Кіровоградсько ї області, розташованого по в ул. Верхній Пермській, 4, м. Кір овограда, встановила заздале гідь заготовлений вибуховий пристрій та привела його в ді ю, внаслідок чого відбувся ви бух.

На даний час особу злочинця не встановлено, однак в ході п роведених невідкладних опер ативно-розшукових заходів з» ясовано, що до вчинення даног о злочину може бути причетни й мешканець с. Луганка Петрів ського району Кіровоградськ ої області ОСОБА_2,ІНФОР МАЦІЯ_1, який згідно довідки адресного бюро і рапорту опе руповноваженого УБОЗ УМВС Ук раїни в Кіровоградській обла сті А.С.Степаненка зареєс трований за адресою АДРЕСА _1, за вказаною адресою може з берігати вибухові пристрої, їх запасні частини та компон енти, а також знаряддя злочин у, що можуть бути доказами по д аній справі.

Вивчивши матеріали кримін альної справи № 27-8812 вважаю под ання таким, що підлягає задов оленню.

Представлені до суду матер іали об' єктивно свідчать пр о наявність достатніх підста в вважати, що за адресою АДР ЕСА_1 можуть знаходитись пр едмети, які мають значення в я кості речових доказів по спр аві.

З урахуванням викладеног о, керуючись ст.177 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Провести обшук в будинку АДРЕСА_1, за місцем реєстра ції ОСОБА_2.

Постанова не оскаржується .

Суддя Ленінського районн ого суду

м. Кіровограда підпис В.К.Кореняк

Згідно з оригіналом

Суддя Ленінського районно го суду

м. Кіровограда В.К.Кореняк

СудЛенінський районний суд м.Кіровограда
Дата ухвалення рішення25.10.2010
Оприлюднено28.12.2010
Номер документу12683752
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-933-10

Постанова від 05.11.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк Володимир Клавдійович

Постанова від 25.10.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк Володимир Клавдійович

Постанова від 25.10.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк Володимир Клавдійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні