Постанова
від 25.10.2010 по справі 4-933-10
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 4-933/2010

П О С Т А Н О В А

25 жовтня 2010 року Суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда Кореняк В.К., розглянувши подання заступника начальника СВ УБОЗ в Кіровоградській області УМВС України в області майора міліції Сімокопа В.А. про надання дозволу на проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

Заступник начальника СВ УБОЗ в Кіровоградській області УМВС України в області майор міліції Сімокоп В.А. за згодою прокурора Кіровоградської області звернувся до суду з поданням про проведення обшуку житла за адресою АДРЕСА_1, за місцем реєстрації ОСОБА_2.

В обґрунтування подання зазначив, що слідчим відділом УБОЗ в Кіровоградській області УМВС України в області розслідується кримінальна справа № 27-8812 порушена 22.10.2010 за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.

Вказується, що 22.10.2010 року, приблизно о 02 годині 45 хвилин, невстановлена особа, з метою грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, під вікном першого поверху приміщення прокуратури Кіровоградської області, розташованого по вул. Верхній Пермській, 4, м. Кіровограда, встановила заздалегідь заготовлений вибуховий пристрій та привела його в дію, внаслідок чого відбувся вибух.

На даний час особу злочинця не встановлено, однак в ході проведених невідкладних оперативно-розшукових заходів з»ясовано, що до вчинення даного злочину може бути причетний мешканець с. Луганка Петрівського району Кіровоградської області ОСОБА_2,ІНФОРМАЦІЯ_1, який згідно довідки адресного бюро і рапорту оперуповноваженого УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області А.С.Степаненка зареєстрований за адресою АДРЕСА_1, за вказаною адресою може зберігати вибухові пристрої, їх запасні частини та компоненти, а також знаряддя злочину, що можуть бути доказами по даній справі.

Вивчивши матеріали кримінальної справи № 27-8812 вважаю подання таким, що підлягає задоволенню.

Представлені до суду матеріали обєктивно свідчать про наявність достатніх підстав вважати, що за адресою АДРЕСА_1 можуть знаходитись предмети, які мають значення в якості речових доказів по справі.

З урахуванням викладеного, керуючись ст.177 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Провести обшук в будинку АДРЕСА_1, за місцем реєстрації ОСОБА_2.

Постанова не оскаржується.

Суддя Ленінського районного суду

м. Кіровограда підпис В.К.Кореняк

Згідно з оригіналом

Суддя Ленінського районного суду

м. Кіровограда В.К.Кореняк

СудЛенінський районний суд м.Кіровограда
Дата ухвалення рішення25.10.2010
Оприлюднено19.12.2022
Номер документу13545807
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-933-10

Постанова від 05.11.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк Володимир Клавдійович

Постанова від 25.10.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк Володимир Клавдійович

Постанова від 25.10.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Кореняк Володимир Клавдійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні