Ухвала
від 02.12.2010 по справі 2н-780/2010
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. СІМФЕРОПОЛЯ

№ 2н-780/2010

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 грудня 2010 року суддя Зал ізничного районного суду м. С імферополя АР Крим Якушева Т.В., розглянувши матеріали заяви Комунального підприєм ства Житлово-експлуатаційне об' єднання Залізничного ра йону м. Сімферополя про стягн ення з ОСОБА_2 заборговано сті зі сплати за житлово-кому нальні послуги,

В С Т А Н О В И В :

Комунальне підприємств о Житлово-експлуатаційне об' єднання Залізничного району м. Сімферополя звернулося до суду з заявою про стягнення з ОСОБА_2 заборгованості зі сплати за житлово-комунальн і послуги.

Вивчивши матеріали, суд при ходить до висновку про необх ідність повернення даної зая ви про видачу судового наказ у стягувачу.

Статтею 97 Цивільного процес уального кодексу України вст ановлено, що заява про видачу судового наказу подається д о суду першої інстанції за за гальними правилами підсудно сті, встановленими цим Кодек сом.

Відповідно до пункту 3 части ни 1 статті 100 Цивільного проце суального кодексу України су ддя повертає заяву про видач у судового наказу, у разі якщо наявні обставини, зазначені у пунктах 2 - 4 частини третьої с татті 121 цього Кодексу.

Згідно з пунктом 4 частини 4 с татті 121 Цивільного процесуал ьного кодексу України заява повертається у випадках, кол и справа не підсудна цьому су ду.

Пунктом 3 частини 6 статті 100 Ц ивільного процесуального ко дексу України передбачено, щ о у разі якщо за результатами розгляду отриманої судом ін формації про зареєстроване у встановленому законом поряд ку місце проживання (перебув ання) фізичної особи - боржн ика буде встановлено, що заяв а про видачу судового наказу не підсудна цьому суду, суд по вертає стягувачу заяву про в идачу судового наказу.

З відповіді Кримського рес публіканського адресного бю ро вбачається, що боржник має зареєстроване місце прожива ння АДРЕСА_1, яка не віднос иться до юрисдикції Залізнич ного районного суду м. Сімфер ополя Автономної Республіки Крим.

За таких обставин суд вваж ає, що заява про видачу судово го наказу підлягає поверненн ю стягувачу.

Враховуючи вищенаведене, к еруючись ст..121 Цивільного про цесуального кодексу України , суд -

У Х В А Л И В :

Заяву Комунального підп риємства Житлово-експлуатац ійне об' єднання Залізнично го району м. Сімферополя про с тягнення з ОСОБА_2 заборго ваності зі сплати за житлово -комунальні послуги - повер нути стягувачу.

Повернення заяви у випадку , встановленому частиною пер шою статті 100 цього Кодексу, не є перешкодою для повторного звернення з такою самою заяв ою після усунення її недолік ів.

Апеляційна скарга на ухвал у суду першої інстанції пода ється протягом п'яти днів з дн я її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено бе з участі особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п'яти днів з дня от римання копії ухвали.

Апеляційна скарга, подана після закінчення строків, ус тановлених цією статтею, зал ишається без розгляду, якщо а пеляційний суд за заявою осо би, яка її подала, не знайде пі дстав для поновлення строку, про що постановляється ухва ла.

Суддя

СудЗалізничний районний суд м. Сімферополя
Дата ухвалення рішення02.12.2010
Оприлюднено13.12.2010
Номер документу12767424
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2н-780/2010

Судовий наказ від 22.11.2010

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Тютюник М. С.

Ухвала від 02.12.2010

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Якушева Тамара Вікторівна

Судовий наказ від 09.12.2010

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Ільченко Олександр Іванович

Судовий наказ від 19.11.2010

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Усенко Тамара Іванівна

Судовий наказ від 14.10.2010

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Клімов Володимир Вікторович

Судовий наказ від 25.06.2010

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Клочко Олександр Володимирович

Судовий наказ від 19.04.2010

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Соболєв Володимир Анатолійович

Судовий наказ від 16.03.2010

Цивільне

Сихівський районний суд м.Львова

Чорна Софія Зіновіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні