Ухвала
від 08.12.2010 по справі 27/98б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

08.12.10 р. Справа № 27/98б

за заявою кредитора (заяв ника) Фізичної особи- підприє мця ОСОБА_1 м.Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніс тю „КВФ” м.Донецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Лун ькова С.І.

Суддя С.С.Тарапата

Представники: від кредитор ів - Павлов О.О. (за довір.)

ліквідатор - Лунькова С.І.

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 20.08.10р . порушена справа про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальніст ю „КВФ” м.Донецьк відповідно до ст.52 Закону України „Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 07.09.10р. ТОВ „КВФ” м.Доне цьк визнано банкрутом, відкр ита ліквідаційна процедура с троком на 2 місяці до 07.11.10р., лікв ідатором призначена арбітра жний керуючий Лунькова С.І.

Ліквідатор подав до суду зв іт ліквідатора та ліквідацій ний баланс банкрута, реєстр в имог кредиторів та інше.

Ухвалою суду від 30.11.10р. розгля д звіту ліквідатора призначе ний в судовому засіданні на 08. 12.10р.

Розглянувши в судовому зас іданні 08.12.10р. звіт ліквідатора , ліквідаційний баланс банкр ута та інші матеріали справи , заслухавши ліквідатора та п редставника кредитора, суд в становив:

На виконання вимог ст.25 Зако ну України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” в ході ліквідаційної проце дури ліквідаторами проведен і заходи, направлені на виявл ення майна банкрута та погаш ення кредиторської заборгов аності.

Кредиторами по справі визн ані: Державна податкова інсп екція в Калінінському райо?н і м.Донецька, Управління П енсійного фонду України в Ка лінінському районі м.Донецьк а, Калінінська районна викон авча дирекція Донецького обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності, Відділення виконавчої дирек ції Фонду соціального страху вання від нещасних випадків на виробництві та професійни х захворювань України в Калі нінському районі м.Донецька, Донецький міський центр зай нятості та фізична особа-під приємець ОСОБА_1 м.Донецьк .

В результаті проведеної ро боти встановлено, що у банкру та відсутні майнові активи, н еобхідні для задоволення кре диторської заборгованості в сумі 10,1тис.грн., що підтверджен о матеріалами справи та дани ми ліквідаційного балансу.

Кредиторами на зборах 29.11.10р. за результатами заслуховува ння звіту ліквідатора про пр оведену роботу прийнято ріше ння про затвердження звіту л іквідатора та ліквідаційног о балансу ТОВ „КВФ”, а також зв ернення до господарського су ду з клопотанням про ліквіда цію підприємства і припиненн я провадження по справі.

Присутній в судовому засід анні 29.11.10р. представник кредит ора Управління Пенсійно го фонду України в Калінінсь кому районі м.Донецька повід омив про відсутність зауваже нь і заперечень до роботи лік відатора та клопотав про зат вердження звіту ліквідатора , ліквідаційного балансу бан крута та ліквідацію підприєм ства-банкрута.

В силу п.2 ст.32 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом”, якщо за рез ультатами ліквідаційного ба лансу не залишилося майна, го сподарський суд виносить ухв алу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

За результатами розгляду в судовому засіданні матеріал ів справи суд вважає, що підст ави для відкладення розгляду справи відсутні та визнає за необхідне затвердити звіт л іквідатора про проведену роб оту та ліквідаційний баланс банкрута, ліквідувати юридич ну особу та припинити провад ження по справі.

Відповідно до п.6 ст.31 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” в имоги, не задоволені за недос татністю майна, вважаються п огашеними.

Враховуючи викладене та ке руючись ст.ст. 3-1, 31, 32, п.6 ст.40, Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, ст.ст. 43, 86 ГПК України, господар ський суд

У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідато ра про проведену роботу, звіт ліквідатора по витратах та л іквідаційний баланс Товар иства з обмеженою відповід альністю „КВФ” м.Донецьк.

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмежен ою відповідальністю „КВФ” (м .Донецьк, бул.Шахтобудівельн иків, б.37; код ЄДРПОУ 36810051).

Провадження по справі № 27/98Б припинити.

Ліквідатору повідомити пр о завершення ліквідаційної п роцедури державний орган з п итань банкрутства.

Зобов' язати ліквідатора здійснити оголошення в засоб ах масової інформації про не дійсність печаток та штампів ; докази подати до суду в 10-денн ий строк.

Зобов' язати орган держав ної реєстрації виключити під приємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст.32 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”.

Суддя

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

Дата ухвалення рішення08.12.2010
Оприлюднено17.12.2010
Номер документу12851695
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом арбітражний керуючий Лун ькова С.І.

Судовий реєстр по справі —27/98б

Ухвала від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 24.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 06.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 08.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 30.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 07.09.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 31.08.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні