Ухвала
від 13.12.2010 по справі 21/74-10-4586
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕС ЬКОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

про призначення засідання суду

"13" грудня 2010 р. Справа № 21/74-10-4586

За заявою: Котовської об' є днаної державної податкової інспекції ( надалі ОДПІ ) Одес ької області;

до Боржника: Фізичної особи підприємця ОСОБА_1 ( надал і ФОП ОСОБА_1) , Одеська обла сть ;

про визнання відсутнього б оржника банкрутом.

Суддя ЗЕЛЕНОВ Г.М.

СУТЬ СПОРУ : 25.10.2010р., Кото вська ОДПІ Одеської області звернулася до господарсько го суду із заявою про визнанн я банкрутом відсутнього борж ника - ФОП ОСОБА_1, оскіль ки останній неспроможний вик онати свої грошові зобов' яз ання щодо сплати до бюджету з аборгованості на загальну су му у розмірі 1 661 грн. 57 коп., після настання встановленого стро ку їх сплати.

Постановою господарського суду від 11.11.2010 р. ФОП ОСОБА_1 в изнано банкрутом, відносно н ього відкрита ліквідаційна п роцедура та призначено лікві датором банкрута - представ ника ініціюючого кредитора д ержавного податкового інспе ктора відділу погашення пода ткових зобов' язань Прися жнюк Олександра Павловича , якого зобов'язано провести д ії відповідно до ст. ст. 22-26, 29-34, 47-49 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом" та, після завершення у сіх розрахунків із виявленим и кредиторами, надати до госп одарського суду звіт та лікв ідаційний баланс на затвердж ення.

Відповідно до п. 8 постанови господарського суду Одесько ї області від 11.11.2010 р. ліквідато ра зобов' язано надавати до суду не рідше одного разу на м ісяць письмову інформацію, щ одо проведення ліквідаційно ї процедури.

Враховуючи те, що від дня ви несення постанови про визнан ня ФОП ОСОБА_1 банкрутом т а відкриття ліквідаційної пр оцедури пройшов значний терм ін, але від ліквідатора не над ходила письмова інформація п ро хід ліквідаційної процеду ри, суд вважає за необхідне пр изначити справу до розгляду та витребувати у ліквідатора письмовий звіт та ліквідаці йний баланс банкрута.

Керуючись ст. ст. 24, 25, 32, 47-49, 52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст. 86 Господарського процес уального кодексу України, го сподарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Справу призначити до розгляду у засіданні суду на „11” січня 2011 р. о 11:00 год.

Засідання суду відбудетьс я у приміщенні господарськог о суду (м. Одеса, проспект Шевч енка,29), зал судового засіданн я № 16 (п' ятий поверх).

2. Зобов'язати:

Кредитора надати: над ати відзив на виконання лікв ідатором своїх повноважень.

Ліквідатора надати: н адати відповідно до 32, 47-49 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом" п исьмовий звіт про хід ліквід аційної процедури (письмовий аналіз поданого звіту повин ен відповідати повноті вчине ння ліквідатором боржника ді й по виявленню активів боржн ика, включення їх до ліквідац ійної маси, відповідність ді й ліквідатор по відчуженню р ухомого та нерухомого майна вимогам Закону, фінансового стану боржника) до якого дода ти ліквідаційний баланс, акт інвентаризації та оцінки ма йна банкрута, докази вжиття з аходів, спрямованих на пошук , виявлення та повернення май на банкрута, (належним чином з асвідчені оригінали відомос тей, підтверджуючих відсутні сть рухомого та нерухомого м айна банкрута: „ОМБТІ та РОН” , ВДАІ ГУМВС України в Одеські й області, Інспекції державн ого технічного нагляду) відо мості про реалізацію об' єкт ів ліквідаційної маси з поси ланням на укладені договори купівлі-продажу; копії догов орів та акти приймання-перед ачі майна; реєстр вимог креди торів із даними про розміри п огашених вимог кредиторів; д окументи, які підтверджують погашення вимог кредиторів, докази письмового повідомле ння про визнання господарськ им судом відсутнього боржник а банкрутом усіх відомих йом у кредиторів відсутнього бор жника, в тому числі банківськ і установи боржника, ДВС, держ авні органи, які здійснюють к онтроль за правильністю та с воєчасністю сплати обов'язко вих платежів та зборів, надхо дження заяв кредиторів з вим огами до боржника в ліквідац ійній процедурі; докази про в ідсутність ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства,

3. Визнати явку ліквідатора, кредитора у засідання суду о бов' язково.

4. Копію ухвали надіслати: Лі квідатору, Кредитору.

Суддя

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення13.12.2010
Оприлюднено20.12.2010
Номер документу12878277
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/74-10-4586

Ухвала від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 13.12.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Постанова від 11.11.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 27.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні