Постанова
від 17.12.2010 по справі 4-935-1/10
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

№ 4-935-1/10

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

«17» грудня 2010 року Со лом' янського районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Мозолевської О.М.

при секретарі Березенку В.В.

за участю прокурора Б ілошицького М.В.

за участю захисника ОСОБА_1

за участю перекладача С анмари Хашаяр

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду подання старшого слідчого СВ Солом' янського РУ ГУМВС України в м. Києві Родіонов ої С.С., погоджене з прокурор ом Солом' янського району м. Києва старшим радником юсти ції Шуляковою В.Ф., про отр имання дозволу на затримання та доставку до суду відносно обвинуваченого ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м .Бехшахр Ісламської республі ки Іран, громадянина Іран у, іранця, не одруженого, не працюючого, проживаючого за адресою6 АДРЕСА_1

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий СВ С олом' янського РУ ГУМВС Укра їни в м. Києві Родіонова С.С. за згодою прокурора Солом' янського району м. Києва стар шого радника юстиції Шуляк ової В.Ф. внесла до суду пода ння про отримання дозволу на затримання та доставку до су ду для вирішення питання про зміну запобіжного заходу з п ідписки про невиїзд на трима ння під вартою у Київському С ІЗО №13 Державного Департамен ту України з питань виконанн я покарань варту відносно об винуваченого ОСОБА_4, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

З матеріалів кримінально ї справи вбачається, що 01.10.2010 г. п риблизно о 19 год. 30 хв., біля буди нку №6 по вул. В. Гетьмана в м. Ки єві, співробітниками міліції був затриманий громадянин І рану ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ _3, при проведенні огляду яко го було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з плас тилиноподібною речовиною те мно зеленого кольору.

Відповідно до виснов ку експерта № 834 від 03.11.2010 р. «пода на на дослідження спресована речовина рослинного походже ння темно-зеленого кольору, в илучена у ОСОБА_4 є особли во небезпечним наркотичним з асобом - смолою канабісу. Ма са смоли канабісу складає 6,48 г .. При попередньому досліджен ні (висн. Спеціаліста №1509 від 04.10 .2010 р.) маса смоли канабісу стан овила 6,53 г.».

В ході досудового слідства по кримінальній справі було встановлено, що обвинувачен ий ОСОБА_4 залишив місце с вого проживання, на виклики д о слідчого не з' являється і від слідства ухиляється.

13.12.2010 року провадженн я досудового слідства по спр аві зупинено в зв' язку з роз шуком обвинуваченого ОСОБ А_4.

Вивчивши матеріали крим інальної справи, вислухавши пояснення слідчого та думку прокурора, які підтримали по дання, а також враховуючи осо бу обвинуваченого: ОСОБА_4 переховується від органів д осудового слідства, знаходяч ись на волі може продовжуват и злочинну діяльність, переш коджати встановленню істини по кримінальній справі, суд в важає можливим надати дозвіл на затримання та доставку до суду для вирішення про зміну запобіжного заходу з підпис ки про невиїзд на тримання пі д вартою відносно обвинуваче ного ОСОБА_4,ІНФОРМАЦІЯ _1.

Керуючись ст.29 Конституці ї України, ст.ст.148, 150, 155, 165, 165-1, 165-2 КПК У країни, суд-

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити.

Надати дозвіл на затр имання та доставку до суду дл я вирішення питання про змін у запобіжного заходу з підпи ски про невиїзд на тримання п ід вартою відносно обвинувач еного ОСОБА_4, ІНФОРМАЦ ІЯ_1 уродженця г.Бехшахр, І сламської республіки Іран , іранця, що має середню освіту , не працюючого, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 раніш е не судимого.

Контроль за виконанням по станови покласти на прокурор а Солом' янського району м. К иєва, направивши йому копію п останови.

Постанова оскарженню не п ідлягає.

Суддя:

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення17.12.2010
Оприлюднено23.12.2010
Номер документу12952981
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-935-1/10

Постанова від 17.12.2010

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська Олена Миколаївна

Постанова від 17.12.2010

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська Олена Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні