Постанова
від 17.12.2010 по справі 4-935-1/10
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

№ 4-935-1/10

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

«17» грудня 2010 року Соломянського районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Мозолевської О.М.

при секретарі Березенку В.В.

за участю прокурора Білошицького М.В.

за участю захисника ОСОБА_1

за участю перекладача Санмари Хашаяр

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду подання старшого слідчого СВ Соломянського РУ ГУМВС України в м. Києві Родіонової С.С., погоджене з прокурором Соломянського району м. Києва старшим радником юстиції Шуляковою В.Ф., про отримання дозволу на затримання та доставку до суду відносно обвинуваченого ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м.Бехшахр Ісламської республіки Іран, громадянина Ірану, іранця, не одруженого, не працюючого, проживаючого за адресою6 АДРЕСА_1

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий СВ Соломянського РУ ГУМВС України в м. Києві Родіонова С.С. за згодою прокурора Соломянського району м. Києва старшого радника юстиції Шулякової В.Ф. внесла до суду подання про отримання дозволу на затримання та доставку до суду для вирішення питання про зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на тримання під вартою у Київському СІЗО №13 Державного Департаменту України з питань виконання покарань варту відносно обвинуваченого ОСОБА_4, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

З матеріалів кримінальної справи вбачається, що 01.10.2010 г. приблизно о 19 год. 30 хв., біля будинку №6 по вул. В. Гетьмана в м. Києві, співробітниками міліції був затриманий громадянин Ірану ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_3, при проведенні огляду якого було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з пластилиноподібною речовиною темно зеленого кольору.

Відповідно до висновку експерта № 834 від 03.11.2010 р. «подана на дослідження спресована речовина рослинного походження темно-зеленого кольору, вилучена у ОСОБА_4 є особливо небезпечним наркотичним засобом смолою канабісу. Маса смоли канабісу складає 6,48 г.. При попередньому дослідженні (висн. Спеціаліста №1509 від 04.10.2010 р.) маса смоли канабісу становила 6,53 г.».

В ході досудового слідства по кримінальній справі було встановлено, що обвинувачений ОСОБА_4 залишив місце свого проживання, на виклики до слідчого не зявляється і від слідства ухиляється.

13.12.2010 року провадження досудового слідства по справі зупинено в звязку з розшуком обвинуваченого ОСОБА_4.

Вивчивши матеріали кримінальної справи, вислухавши пояснення слідчого та думку прокурора, які підтримали подання, а також враховуючи особу обвинуваченого: ОСОБА_4 переховується від органів досудового слідства, знаходячись на волі може продовжувати злочинну діяльність, перешкоджати встановленню істини по кримінальній справі, суд вважає можливим надати дозвіл на затримання та доставку до суду для вирішення про зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на тримання під вартою відносно обвинуваченого ОСОБА_4,ІНФОРМАЦІЯ_1.

Керуючись ст.29 Конституції України, ст.ст.148, 150, 155, 165, 165-1, 165-2 КПК України, суд-

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити.

Надати дозвіл на затримання та доставку до суду для вирішення питання про зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на тримання під вартою відносно обвинуваченого ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_1 уродженця г.Бехшахр, Ісламської республіки Іран, іранця, що має середню освіту, не працюючого, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 раніше не судимого.

Контроль за виконанням постанови покласти на прокурора Соломянського району м. Києва, направивши йому копію постанови.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення17.12.2010
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу13815036
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-935-1/10

Постанова від 17.12.2010

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська Олена Миколаївна

Постанова від 17.12.2010

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська Олена Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні