Ухвала
від 16.01.2008 по справі 12/20б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/20б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

16.01.08                                                                                 Справа № 12/20б.

Суддя Палей О.С., розглянувши матеріали за заявою

кредитора -  Алчевської об'єднаної державної податкової інспекції в Луганській області

до боржника –Приватного підприємства «Фінлайн», с. Ящикове

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст. ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-68, 86, ГПК України та ст. ст. 1, 8, 11, 12 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                                 у х в а л и в :

          1.Порушити справу та прийняти заяву до розгляду.

          2.Справу призначити до розгляду на 31.01.07., на 10 годин 00 хвилин, підготовче засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 308                           (суддя Палей О.С.).

          3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора - подати до суду письмове уточнення суми заявлених вимог із зазначенням структури боргу; надати оригінали документів доданих до його заяви у копіях –для огляду у засіданні суду; надати відомості про погашення боргу боржником (при їх наявності); довідку про реєстрацію боржника, як суб'єкта підприємницької діяльності та про включення його до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб –підприємців; довідку державного реєстратора про внесення відомостей про юридичну особу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; відомості про фінансовий стан боржника на даний час, тобто довідку про рух та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунках боржника, станом на момент подання заяви до суду; відомості щодо банківських установ, обслуговуючих боржника, а також його рахунків на даний час, крім зазначених у заяві; представити у засідання суду документальне підтвердження наявності зобов'язання боржника перед кредитором, за яким виникли вимоги, а також строку його виконання, тобто докази наявності безспірного боргу та докази незадоволення боржником вимог кредитора протягом встановленого п. 3 ст. 6 Закону трьохмісячного строку; докази вжиття заходів для отримання заборгованості по обов'язкових платежах у встановленому Законом №2181-III від 21.12.00. порядку; пояснення на відзив боржника (при наявності).  

Крім того надати пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого по справі для  призначення розпорядником майна по справі.

5.Зобов'язати боржника –подати до суду відзив на заяву кредитора відповідно до п. 3 ст. 11 Закону та докази надіслання його копії кредитору; надати баланс, фінансовий звіт боржника на останню звітну дату, відомості щодо заборгованості перед працівниками по заробітній платі та щодо заборгованості по сплаті податків та зборів (обов'язкових платежів) до бюджету; відомості щодо наявних у боржника активів; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час; оригінал статуту зі змінами до нього; свідоцтво про державну реєстрацію боржника –для огляду у засіданні, їх завірені копії –до справи; при погашенні боргу –докази погашення, з зазначенням дати погашення; надати докази повноважень боржника як юридичної особи та як суб'єкта підприємницької діяльності: надати довідки про включення боржника до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України, Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців; відомості про всі фінансово-кредитні установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника, його рахунки у них та щодо залишків коштів на цих рахунках.

6.Головному управлінню статистики у Луганській області - подати до суду, в строк до 31.01.08., відомості про знаходження боржника –Приватного підприємства «Фінлайн»,                  с. Ящикове, вул. Олімпійська, 6/3, ідент. код 32783761, в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на дату слухання справи.

7.Державному реєстратору Перевальської районної державної адміністрації  Луганської області - підготувати та надати суду до дня розгляду справи письмову інформацію про приналежність боржника –Приватного підприємства «Фінлайн», с. Ящикове, вул. Олімпійська, 6/3, ідент. код 32783761, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру) згідно із запитом, який додається до судового акту, та щодо перереєстрації боржника  у зв‘язку із зміною його назви та юридичної адреси, а також щодо  внесення до Єдиного державного реєстру запису про відсутність боржника за його юридичною адресою.

8. АКБ СР «Укрсоцбанк»в особі Луганської філії, ВАТ «Райффайзен Банк Аваль»в особі Алчевської філії, ВАТ КБ «Промєкономбанк», АКІБ «Укрсиббанк», м. Харків, АКІБ «УкрСиббанк»в особі Сєвєродонецького управління Східного регіонального департаменту (93406, м. Сєвєродонецьк Луганської області, вул. Вілєсова, 1), АКБ «Індустріалбанк»в особі Луганської філії, АКБ СР «Укрсоцбанк»в особі Алчевської філії, ТОВ «Укрпромбанк»в особі Луганської філії - подати до суду, у строк до 20.12.07., відомості про фінансовий стан боржника - Комунального підприємства Житлово-експлуатаційна контора №3, м. Свердловськ, кв. Пролетаріату Донбас, 64, ідент. код 02132289, на даний час, а саме: довідку про рух та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунку боржника, за період з 16.01.07 до 16.01.08.

9.Дану ухвалу надіслати:

-          кредитору;

-          боржнику;

-          Головному управлінню статистики у Луганській області;

-          ВДВС Перевальського МУЮ;

-          Державному реєстратору Перевальської районної державної адміністрації  Луганської області;

-          АКБ СР «Укрсоцбанк»в особі Луганської філії,

-          ВАТ «Райффайзен Банк Аваль»в особі Алчевської філії,

-          ВАТ КБ «Промєкономбанк», АКІБ «Укрсиббанк», м. Харків,

-          АКІБ «УкрСиббанк»в особі Сєвєродонецького управління Східного регіонального департаменту (93406, м. Сєвєродонецьк Луганської області, вул. Вілєсова, 1),

-          АКБ «Індустріалбанк»в особі Луганської філії,

-          АКБ СР «Укрсоцбанк»в особі Алчевської філії,

-          ТОВ «Укрпромбанк»в особі Луганської філії

-          Луганському обласному відділу з питань банкрутства (до відома);

-          місцевому суду м. Перевальська Луганської області (до відома).

Явка повноважних представників сторін у підготовче засідання суду обов'язкова.

Суддя                                                                                О.С. Палей

Помічник судді                                                            Є.С. Сєрджан

Дата ухвалення рішення16.01.2008
Оприлюднено01.02.2008
Номер документу1316387
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —12/20б

Ухвала від 09.06.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 22.05.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 09.04.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 11.03.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 04.12.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 27.10.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 02.10.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 10.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 19.05.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 05.05.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні