Ухвала
від 23.12.2010 по справі 5/48-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"23" грудня 2010 р. Справ а № 5/48-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді С итюка В.Г., при секретарі Ма льцевій О.В., розглянувши спр аву

за заявою ДПІ у Цюрупин ському районі Херсонської об ласті

до приватного підприєм ця ОСОБА_1 району Херсонсь кої області

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора: Стрижньов а К.О. - гол. держ. податк. інспе ктор, дов. у справі,

ліквідатор: арбітражний ке руючий Андрющенко О.Р.

в с т а н о в и в:

Постановою господарс ького суду від 25.05.10 р. боржника в изнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру. Ухва лою суду від 13.10.10 р. ліквідаторо м банкрута призначено арбітр ажного керуючого Андрющен ко О.Р., яку зобов'язано здійс нити ліквідаційну процедуру банкрута та подати до суду зв іт.

Ліквідатором подано до суд у звіт про здійснення ліквід аційної процедури.

Ухвалою господарського су ду від 15.12.10 р. для розгляду звіту ліквідатора призначено судо ве засідання.

Ліквідатором повідомлен о, що прийнятими заходами в лі квідаційній процедурі встан овлена відсутність будь-яког о майна та коштів, за рахунок я ких можливо було б погасити к редиторську заборгованість . Просить затвердити звіт.

Представник кредитора про сить затвердити звіт ліквіда тора, зауважень по роботі лік відатора не має.

Заслухавши ліквідатора та представника кредитора, роз глянувши звіт ліквідатора, с уд вважає його таким, що підля гає затвердженню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 32 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" лікві датор подає до господарськог о суду звіт і ліквідаційний б аланс. Господарський суд піс ля заслуховування звіту лікв ідатора та думки членів комі тету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу п ро затвердження звіту ліквід атора та ліквідаційного бала нсу. Якщо за результатами лік відаційного балансу після за доволення вимог кредиторів н е залишилося майна, господар ський суд виносить ухвалу пр о ліквідацію юридичної особи банкрута.

Згідно ч. 5 ст. 32 цього Закону, якщо ліквідатор не виявив ма йнових активів, що підлягают ь включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквіда ційний баланс, який засвідчу є відсутність у банкрута май на.

Прийнятими ліквідатором з аходами встановлена відсутн ість у боржника майнових акт ивів, за рахунок яких, можливо було б погасити кредиторськ у заборгованість.

Вказані обставини підтвер джуються звітом ліквідатора , реєстром вимог кредиторів, довідкою ДАІ від 24.02.10 р. про від сутність транспортних засоб ів, довідкою інспекції держт ехнагляду про відсутність сі льгосптехніки, довідкою БТІ від 08.11.10 р. про відсутність у бор жника нерухомості, довідкою Держкомзему від 02.11.10 р. про відс утність у боржника земельної ділянки.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вим оги, заявлені після закінчен ня строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними.

Згідно ч. 6 ст. 31 цього Закону, в имоги не задоволені за недос татністю майна, вважаються п огашеними.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна та коштів вимо ги кредиторів вважаються пог ашеними за винятком вимог, пе редбачених абз. 2 ч. 2 ст. 49 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

За таких обставин звіт лікв ідатора підлягає затверджен ню, підприємницька діяльніст ь боржника - припиненню.

Провадження у справі у зв'яз ку з затвердженням звіту лік відатора припиняється.

Враховуючи викладене, керу ючись ст. ст. 24, 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд , -

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора за твердити.

2.Підприємницьку діяльніст ь фізичної особи - приватного підприємця ОСОБА_1 району Херсонської області, іденти фікаційний № НОМЕР_1 припи нити.

3.Провадження у справі припи нити.

4. Ухвалу надіслати кредито ру, боржнику, ліквідатору, Хер сонському обласному сектору з питань банкрутства, ВДВС Цю рупинського райуправління ю стиції Херсонської області, Цюрупинській райдержадміні страції (державному реєстрат ору).

Суддя В.Г. Ситюк

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення23.12.2010
Оприлюднено04.01.2011
Номер документу13317547
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/48-б-10

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 15.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 13.10.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 11.05.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Постанова від 25.05.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні