Ухвала
від 22.12.2010 по справі 12/80-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/80-Б-10

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


У Х В А Л А

"22" грудня 2010 р.                                                                Справа № 12/80-Б-10

Господарський суд Херсонської області у складі судді Пінтеліної Т.Г. розглянувши справу  

за заявою:  Прокурора Голопристанського району Херсонської області в інтересах держави в особі

Кредитора-1: Державної податкової інспекції у Голопристанському районі Херсонської  області

Кредитора - 2: Управління Пенсійного фонду України в Голопристанському районі Херсонської  області

Кредитора 3: Голопристанської районної виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності м. Гола  Пристань Херсонської  області

Кредитора - 4: Голопристанського районного центру зайнятості м. Гола Пристань Херсонської області

до:  Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Колос" вул. Леніна, 42, с. Нововолодимирівка, Голопристанського  району Херсонської  області, ЄДРПОУ 32629648

про   визнання банкрутом

представники  сторін:  не викликались   

в с т а н о в и в:

Ухвалою господарського суду  від  11.08.2010р. (а.с.109 - 111) суд  визначив розмір  вимог ініціюючих кредиторів  до  боржника  в сумі  339 518 грн.,  зобов'язав  кредитора  в 10-денний строк подати до офіційних друкованих органів оголошення про порушення справи про банкрутство боржника, примірник газети з надрукованим оголошенням  надати  суду.

Цією ж ухвалою введено процедуру розпорядження майном та призначено    розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Марченка Сергія  Олександровича,  зобов'язано  його виконати повноваження, передбачені Законом, до  11.11.2010р. надати  суду  для  затвердження  реєстр вимог кредиторів.

Кредитори   не  надали  до  суду   примірника  газети  ( “Голос України”  або “Урядовий кур'єр” ) з надрукованим оголошенням.

До суду надійшли заяви від кредиторів, із змісту яких  свідчить, що  оголошення було надруковане  в  газеті “Голос  України” від 30.09.2010р.

Протягом 30 днів з дня друку оголошення  до суду надійшли   кредиторські  заяви  від  Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України  в Цюрупинському районі, виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду  соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Херсон, ВАТ “Національна акціонерна компанія “Украгролізинг”  м. Київ

Для розгляду справи у попередньому засіданні призначається судове засідання.   

Про попереднє засідання суду повідомля ються сторони, а також інші учасники провадження у справі про банкрутство, визнані такими відповідно до цьо го Закону.

У попередньому засіданні господарський суд розгля дає реєстр вимог кредиторів, вимоги кредиторів, щодо яких були заперечення боржника і які не були включені                      розпо рядником майна до реєстру вимог кредиторів.

За результатами розгляду господарський суд виносить ухвалу, в якій зазначається розмір визнаних судом вимог кредиторів, які включаються розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, та призначається дата прове дення зборів кредиторів.

Реєстр вимог кредиторів повинен включати усі визнані судом вимоги кредиторів.

У реєстрі вимог кредиторів повинні міститися відомос ті про кожного кредитора, розмір його вимог за грошовими зобов'язаннями чи зобов'язаннями щодо сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страху вання та інші види загальнообов'язкового державного соціального страхування, податків і зборів (обов'язкових платежів), черговість задоволення кожної вимоги, окремо розмір неустойки (штрафу, пені).

Кредитори за вимогами щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, а також за вимогами щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян, мають право подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також докумен ти, що їх підтверджують.

Вимоги конкурсних кредиторів, що заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, —не розглядаються і вважаються пога шеними, про що господарський суд зазначає в ухвалі, якою затверджує реєстр вимог кредиторів. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.

Боржник разом з розпорядником майна за наслідка ми розгляду зазначених вимог повністю або частково ви знає їх або відхиляє, з обґрунтуванням підстав відхилення, про що розпорядник майна повідомляє письмово заявників і господарський суд.

Рішення боржника про невизнання вимог може бути оскаржене до господарського суду, що порушив проваджен ня у справі про банкрутство.

Розпорядник майна зобов'язаний окремо внести до ре єстру вимоги кредиторів, які  забезпечені заставою майна боржника, згідно з їх заявами, а за їх відсутності, —згідно з даними обліку боржника, а також внести окремо до реєстру відомості про майно боржника, яке є предметом за стави згідно з державним реєстром застав.

Розпорядник майна зобов'язаний окремо внести до ре єстру відомості про вимоги щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, а також про вимоги щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю гро мадян, згідно із заявами таких кредиторів та даними об ліку боржника.

Враховуючи  викладене, керуючись  ст. ст. 3-1, 6, 7, 11 - 14 Закону  України  “Про    відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст. 86                     Господарського процесуального кодексу  України,   суд -

у х в а л и в:

1. Призначити  розгляд справи у попередньому  засіданні  на   "13" січня 2011 р. о 10:30 за адресою: м.Херсон, вул. Горького, 18 кабінет № 211 ( приміщення господарського суду)       

2. Розпоряднику майна боржника арбітражному керуючого Марченку Сергію Олександровичу надати  докази   виконання  повноважень, передбачених  Законом (ст. ст. 3-1, 13 Закону ), надати суду  для  затвердження  реєстр вимог кредиторів, який відповідає вимогам  ст. 15 Закону.

3. Ухвалу надіслати: Херсонському сектору з питань банкрутства, прокурору  Херсонської  області, Прокурору Голопристанського району, Херсонському обласному відділенню Фонду соціального захисту інвалідів, відділенню  виконавчої дирекції Фонду  соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України  в Цюрупинському районі, виконавчій  дирекції  Херсонського обласного відділення Фонду  соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Херсон, ВАТ “Національна акціонерна компанія “Украгролізинг”  м. Київ, боржнику, розпоряднику майна Марченку С.О., УПФУ в Голопристанському районі, Голопристанській районній  виконавчій дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Голопристанський РЦЗ.

Суддя                                                                                           Т.Г. Пінтеліна

Дата ухвалення рішення22.12.2010
Оприлюднено05.01.2011
Номер документу13317651
СудочинствоГосподарське
Суть  визнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —12/80-б-10

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 02.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні