Ухвала
від 14.07.2011 по справі 12/80-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"14" липня 2011 р. Справа № 12/80-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Пінтеліна Т.Г. при секрета рі Чумаченко М.М., розглянувши справу

за заявою: Прокурора Г олопристанського району Хер сонської області в інтересах держави в особі

Кредитора-1: Державної подат кової інспекції у Голоприста нському районі Херсонської області

Кредитора - 2: Управління Пен сійного фонду України в Голо пристанському районі Херсон ської області

Кредитора 3: Голопристанськ ої районної виконавчої дирек ції Херсонського обласного в ідділення Фонду соціального страхування з тимчасової вт рати працездатності м. Гола П ристань Херсонської област і

Кредитора - 4: Голопристансь кого районного центру зайнят ості м. Гола Пристань Херсонс ької області

до: Сільськогосподарсь кого товариства з обмеженою відповідальністю "Колос" вул . Леніна, 42, с. Нововолодимирівк а, Голопристанського району Херсонської області, ЄДРПОУ 32629648

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредиторів: ОСОБА_3, д ов. № 1206/10/10-04 від 08.11.2010р. - ДПІ у Голопр истанському р-ні, Білоус І.А. д ов. № 971/08 від 13.07.2010р. - УПФУ в Голопри станському р-ні, ОСОБА_1 до в. № 48 від 22.01.10р. - Голопристанськи й РЦЗ, Кочерган Л.А., начальник відділення (посвідчення) - ВВД ФСНВ в Цюрупинському районі ; ОСОБА_2, дов. № 14/20-86-11 від 07.02.2011 ро ку - НАК "Украгролізинг".

від боржника: - не прибули

ліквідатор - Марченко С. О.

в с т а н о в и в:

Провадження у справі порушено ухвалою від 20.07.2010р.

Ухвалою господарського су ду від 11.08.2010р. суд визначив розм ір вимог ініціюючих кредитор ів до боржника в сумі 339518,29грн , зобов'язав кредитора в 10-ден ний строк подати до офіційни х друкованих органів оголоше ння про порушення справи про банкрутство боржника, примі рник газети з надрукованим о голошенням надати суду.

Ухвалою від 13.01.2011р. суд затвер див реєстр вимог кредиторів.

Постановою від 03.02.2011р. боржни ка визнано банкрутом, відкри то ліквідаційну процедуру, л іквідатором призначено арбі тражного керуючого Марченка Сергія Олександровича, зобо в'язано його виконати повнов аження, передбачені Законом, надати суду для затверд ження звіт згідно ст. 32 Закону України “Про відновлення п латоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” та ліквідаційний баланс б оржника.

До суду надійшов звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс боржника клопотанням лікв ідатора затвердити наданий з віт та припинити провадження у справі.

Звіт ліквідатора про здійс нення ліквідаційної процед ури та ліквідаційний баланс боржника розглянутий у судо вому засіданні. Згідно звіту ліквідатора, ним виконані на ступні дії.

Ліквідатором видано наказ про покладення повноважень керівника на ліквідатора Мар ченко С.О. Прийнято від коли шнього головного бухгалтер а підприємства печатку, кут овий штамп банкрута, реєстра ційну документацію. Проведен о інвентаризацію майна банкр ута та включено в інвентариз аційний опис до ліквідаційно ї маси кошти в розмірі 9000,47грн.

Отримані від реалізації ко шти ліквідатором витрачені н а ліквідаційну процедуру.

Ліквідатором опублікован о в газеті «Голос України»ог олошення про визнання СТОВ « Колос»банкрутом, введення лі квідаційної процедури з мето ю виявлення можливих поточни х кредиторів.

Ліквідатором отримані вик онавчі провадження від Голо пристанського відділу держ авної виконавчої служби.

Таким чином за результатам и здіснення ліквідатором лік відаційної процедури боржни ка майна зареєстрованого за СТОВ " Колос" не виявлено. Внас лідок відсутності активів бо ржника продаж майна не прово дився. За час ліквідаційної процедури грошові кошти на р ахунок боржника не надходили

Суд зазначає, що під час про ведення ліквідаційної проце дури ліквідатором проведено усі заходи, передбачені зако нодавством. Вимоги кредиторі в в повному обсязі задовольн ити неможливо, так як відсут ні активи боржника.

Господарський суд після за слуховування звіту ліквідат ора та думки членів комітету кредиторів або окремих кред иторів може винести ухвалу про затвердження звіту та лі квідаційного балансу.

Ліквідатор зобов'язаний та кож повідомити державний орг ан з питань банкрутства про з авершення ліквідаційної пр оцедури.

Згідно статті 34 Закону Укр аїни “Про відновлення плато спроможності боржника або в изнання його банкрутом ”, лік відатор забезпечує належне о формлення, упорядкування та зберігання всіх, в тому числі фінансово-господарських, до кументів банкрута протягом л іквідаційної процедури, зобо в'язаний забезпечити збереже ння архівних документів банк рута і за погодженням із спец іально уповноваженим центра льним органом виконавчої вла ди у сфері архівної справи і діловодства або уповноваже ною нею архівною установою, в изначити місце їх подальшог о зберігання.

Ліквідатор надав докази з авершення ліквідаційної про цедури - звіт про виконання повноважень, ліквідаційний б аланс боржника, з клопотання м надані документи затвердит и, провадження по справі при пинити.

У урахуванням думки кредит орів суд приходить до виснов ку, що звіт ліквідатора підля гає затвердженню, проваджен ня по справі припиненню.

Враховуючи вищенаведене та керуючись ст.ст.22-34, ст. 40 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст. ст. 86, ГПК України, суд -

у х в а л и в:

1. Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс Сільськ огосподарського товариства з обмеженою відповідальніст ю "Колос" вул. Леніна, 42, с. Новово лодимирівка, Голопристанськ ого району Херсонської обла сті, ЄДРПОУ 32629648 затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - С ільськогосподарське товари ство з обмеженою відповідаль ністю "Колос", код ЄДРПОУ №32629648 л іквідувати та виключити з Єд иного державного реєстру під приємств і організацій Украї ни.

3.Провадження у справі пр ипинити.

4. Згідно п.6 ст.31 цього Зако ну, вимоги не задоволені за ві дсутністю майна, вважаються погашеними.

5. Ухвалу направити : Прокуро ру Голопристанського р-ну, пр окурору Херсонської області , ДПІ у Голопристанському р-ні , УПФУ у Голопристанському р-н і, Голопристанському райцент ру зайнятості, ВД ФСС від неща сних випадків на виробництві та професійних захворювань в Цюрупинському р-ні, Голопри станському РВД ХОВ ФСС з ТВП, Х ерсонському сектору з питань банкрутства, боржнику, лікві датору Марченко С.О., Херсонс ькому обласному відділенню Ф онду соціального захисту інв алідів, відділенню виконавчо ї дирекції Фонду соціального страхування від нещасних ви падків на виробництві та про фесійних захворювань Україн и м. Херсон, ВД Херсонського об ласного відділення Фонду со ціального страхування з тимч асової втрати працездатност і, ВАТ “Національна акціонер на компанія “Украгролізинг” м. Київ, ВДВС Голопристанськ ого РУЮ, Голопристанській ра йдержадміністрації (державн ому реєстратору).

Суддя Т.Г. Пінтеліна

Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено22.07.2011
Номер документу17081259
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —12/80-б-10

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 02.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні