Ухвала
від 07.12.2010 по справі 2а-4485/10/0770
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Cправа №  2а-4485/10/0770

Ряд стат. звіту №  6.6.4

Код -  05

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

07 грудня 2010 року                                                                                           м. Ужгород

          

          Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Гаврилко С.Є., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовною заявою Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції в Закарпатській області до Комунального підприємства "Лікувально-оздоровчий комплекс "Латориця" Закарпатської обласної ради" про стягнення податкового боргу, –

в с т а н о в и в:

Мукачівська об'єднана державна податкова інспекції в Закарпатській області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Комунального підприємства "Лікувально-оздоровчий комплекс "Латориця" Закарпатської обласної ради", якою просить, стягнути з Комунального підприємства "Лікувально-оздоровчий комплекс "Латориця" Закарпатської обласної ради"в дохід державного бюджету України суму податкового боргу по податку на прибуток у розмірі 2720 грн..

Позовна заява відповідає вимогам встановленими статтею 106 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження, встановлені КАС України, відсутні.

          На підставі наведеного та керуючись статтями 107, 165 КАС України, суддя –

у х в а л и в:

          Відкрити провадження в адміністративній справі за позовною заявою Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції в Закарпатській області до Комунального підприємства "Лікувально-оздоровчий комплекс "Латориця" Закарпатської обласної ради" про стягнення податкового боргу.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов’язки.

          Запропонувати відповідачеві в строк до 17 грудня 2010 року надати Закарпатському окружному адміністративному суду письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є.

          Провести підготовку справи до судового розгляду.

          Справа буде розглянута суддею Закарпатського окружного адміністративного суду  Гаврилко С.Є.

          Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                                        Гаврилко С.Є.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.12.2010
Оприлюднено04.01.2011
Номер документу13326108
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4485/10/0770

Постанова від 09.03.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 17.12.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 07.12.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні