Ухвала
від 31.12.2010 по справі 32/252 (2010)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

порушення провадження у сп раві

31.12.10 Справ а№ 32/252 (2010)

Суддя

Суддя Сухович Ю.О. розгляну вши матеріали справи

За позовом: Відрито го акціонерного товариства „Укртелеком” в особі Льв івської філії Відритого акці онерного товариства “У кртелеком”, м.Львів.

До Фізичної особи-підпр иємця ОСОБА_1 АДРЕСА_1

Про стягнення 991,63 грн.

Визнав представлені матер іали достатніми для прийнятт я заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господар ського процесуального кодек су України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Справу призначити до р озгляду в засіданні на: 26.01.2011 р. о 10:40 год. у приміщенн і господарського суду за адр есою: м.Львів, вул. Личаківська , 128 в кабінеті №205 (2 поверх).

3. Зобов' язати сторони: повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженн і господарського суду або ін шого органу, який в межах своє ї компетенції вирішує господ арський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи, пр о цей же предмет спору і з тих же підстав; чи є рішення цих ор ганів з такого спору.

4. Позивачу - надати ориг інали додатків долучених до позовної заяви для огляду; до кази перебування відповідач а в Єдиному державному реєст рі станом на 2011 рік; свідоцтво п ро державну реєстрацію відпо відача; надати наряд на встан овлення телефону; технічну д овідку; докази виставлення р ахунків та докази їх надсила ння відповідачу; докази спла ти заявленої суми боргу, за їх наявності; провести звірку в заєморозрахунків, підписани й сторонами акт звірки надат и суду; явка повноважного пре дставника обов' язкова.

5. Відповідачу - на дати нормативно та доку ментально обґрунтований від зив, докази в підтвердження о бставин викладених у ньому; д окази перебування в Єдиному державному реєстрі станом на день подання позовної заяви ; докази сплати заявленої сум и боргу, за їх наявності; прове сти звірку взаєморозрахункі в, підписаний сторонами акт з вірки надати суду; вжити захо ди, щодо добровільного врегу лювання спору; явка повноваж ного представника обов' язк ова.

Клопотання, пояснення, ві дзиви та копії витребуваних судом документів подавати за 3 дні до початку судового засі дання, зазначаючи номер спра ви.

При направленні відзиву п осилання на номер справи обо в' язкове.

Учасникам процесу письмов і докази, які подаються до гос подарського суду, оформити в ідповідно до вимог ст.36 ГПК Ук раїни.

Повноваження представникі в сторін мають бути підтверд жені довіреністю, оформленою в установленому порядку (зас відченою нотаріально або, як що довіреність видає юридичн а особа - підписом її керівн ика з прикладенням печатки ц ієї організації). У разі предс тавництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками - наказ, рі шення, розпорядження, проток ол тощо (або засвідчені належ ним чином витяги з них), які по свідчують посадове становищ е представника. Повноваження адвоката як представника мо жуть також посвідчуватися ор дером, виданим відповідним а двокатським об'єднанням, або договором. До ордеру адвокат а обов'язково додається витя г з договору, у якому зазначаю ться повноваження адвоката я к представника або обмеження його прав на вчинення окреми х процесуальних дій. Витяг за свідчується підписом сторін договору.

Доводжу до відома сторін, що згідно з п.5 ст.83 Господарськог о процесуального кодексу Укр аїни за ухилення від виконан ня дій, покладених господарс ьким судом з винної сторони м оже бути стягнутий штраф, а сп рава, відповідно до ст.75 Госпо дарського процесуального ко дексу України може бути розг лянута за наявними у ній мате ріалами.

Суддя

Дата ухвалення рішення31.12.2010
Оприлюднено05.01.2011
Номер документу13339514
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —32/252 (2010)

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Сухович Ю.О.

Ухвала від 31.12.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Сухович Ю.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні