Ухвала
від 23.12.2010 по справі 42/121б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

42/121б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

23.12.10 р.                                                                                          Справа № 42/121б                     

за заявою боржника  Товариства з обмеженою відповідальністю „Трі.А” м. Донецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Ткаченко Є.В.

Суддя              Попов О.В.

Представники:

від кредиторів: Дзюба О.В. – за довіреністю від ТОВ „Брок – Аудит” м. Донецьк,                  Акаєва Т.Ш. – директор ТОВ „МОСТ ІНВЕСТ” м. Донецьк

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий: Ткаченко Є.В.

                    

Ухвалою від 07.08.09 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю „Трі.А”                   м. Донецьк господарським судом Донецької області відносно нього порушена справа про банкрутство за загальною судовою процедурою, відповідно до ст. ст. 6, 7, 8, 11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом”, введена процедура розпорядження майном боржника та призначений розпорядник майна – арбітражний керуючий Ткаченко Є.В.

Ухвалою суду від 11.11.09 за результатами попереднього засідання затверджений реєстр вимог кредиторів.

Постановою суду від 02.12.09 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 6 місяців до 02.06.10 та призначений ліквідатор – арбітражний керуючий Ткаченко Є.В.

Ухвалою суду від 16.06.10 відмовлено у задоволенні скарги Відкритого акціонерного товариства „Металургійний комбінат „Азовсталь” м. Маріуполь на дії арбітражного керуючого.                 

Постановою Донецького апеляційного господарського суду від 02.08.10 ухвалу господарського суду Донецької області від 16.06.10 по справі №42/121Б залишено без змін, апеляційну скаргу без задоволення.          

Постановою Вищого господарського суду України від 13.10.10 касаційну скаргу Відкритого акціонерного товариства „Металургійний комбінат Азовсталь” залишено без задоволенняо; постанову Донецького апеляційного господарського суду від 02.08.10 та ухвалу господарського суду Донецької області від 16.06.10 у справі №42/121Б залишено без змін.

28.10.10 матеріали справи справа №42/121Б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Трі.А” м. Донецьк повернуті до господарського суду Донецької області.

Ухвалою суду від 02.11.10 розгляд справи призначений на 07.12.10 та ліквідатора зобов'язано надати суду звіт з доданими документами, передбаченими ст. 32 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Ухвалою суду від 06.12.10 у  зв'язку з відрядженням судді Попова О.В. дата  засідання суду встановлена на 23.12.10.

Ліквідатор 07.12.10 за результатами ліквідаційної процедури представив до суду для затвердження звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс.

Господарський суд, розглянувши в судовому засіданні 23.12.10 дані звіту та ліквідаційного балансу, а також додані до них документи, заслухавши пояснення ліквідатора та представників кредиторів,  встановив:

          Ліквідатором на виконання вимог ст. 25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” в ході ліквідаційної процедури проведені заходи, направлені на виявлення та реалізацію майнових активів боржника.

 Відповідно до звіту  та пояснень арбітражного керуючого, наданих в судовому засіданні ліквідатором проведена інвентаризація майна боржника та  сформована ліквідаційна маса, проведена її оцінка у порядку, встановленому законодавством про оцінку майна, майнових прав  та професійну оціночну діяльність. Реалізація виявлених майнових активів боржника здійснювалася на підставі відповідних рішень комітету кредиторів та приписів ст. 30 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. За рахунок коштів отриманих від реалізації майна боржника в ході ліквідаційної процедури погашені вимоги кредиторів першої, другої, третьої та частково четвертої черг. Решта кредиторських вимог залишилася незадоволеною внаслідок недостатності майна боржника та вважається погашеною відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

 Комітетом кредиторів на засіданні 15.06.10 прийнято рішення затвердити  звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю „Трі.А”                        м. Донецьк та звернутись до господарського суду Донецької області з відповідним клопотанням про ліквідацію підприємства боржника (протокол засідання комітету кредиторів від 15.06.10).

          Присутні в судовому засіданні представники кредиторів та ліквідатор підтримують вказане клопотання

Зауважень та заперечень стосовно проведення ліквідаційної процедури до суду не надходило.

В силу п.2 ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, якщо за результатами ліквідаційного балансу не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про ліквідацію боржника.

Розглянувши в судовому засіданні клопотання комітету кредиторів про затвердження звіту про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого у ході ліквідаційної процедури у загальній сумі 10 784,85 грн. та матеріали справи, заслухавши пояснення ліквідатора, суд встановив:

          Згідно з  ч.12 ст.3-1  Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (надалі – Закон) оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення своїх повноважень встановлюється та виплачується в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не менше двох мінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство.

          Відповідно до приписів ч.14 ст.3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” звіт про оплату послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючого затверджується рішенням комітету кредиторів та ухвалою господарського суду.

Звіт про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого                Ткаченко Є.В. розглянутий та затверджений на засіданні комітету кредиторів (протокол від 15.06.10), понесені витрати підтверджені первинними документами, доданими до звіту ліквідатора.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 3-1, ст. 32, п.6 ст. 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України,  господарський суд

У Х В А Л И В :

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю „Трі.А” м. Донецьк (код ЄДРПОУ 32322146), що зареєстроване за адресою: 83050, Донецька область, м. Донецьк, Ворошиловський район, вул. Рози Люксембург, буд. 42/5.

2.          Затвердити звіт про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого Ткаченко Є.В. у загальній сумі 10 784,85 грн.

3.          Юридичну особу – банкрут Товариство з обмеженою відповідальністю „Трі.А”                       м. Донецьк – ліквідувати.

4.          Провадження по справі – припинити.

5.          Ухвалу направити органу,  який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства – банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута, державному реєстратору.   

Суддя                                                                                                         Попов О.В.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення23.12.2010
Оприлюднено10.01.2011
Номер документу13381911
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/121б

Ухвала від 16.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 13.10.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 20.09.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 14.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 07.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 30.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 09.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 08.04.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні