Ухвала
від 01.08.2006 по справі 15/356-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/356-06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця,  Хмельницьке шосе, 7  тел. 66-03-00, 66-11-31    http://vn.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

01 серпня 2006 р.                                                                         Справа № 15/356-06

Суддя господарського суду Курко О.П.  , розглянувши матеріали справи

за позовом: Прокурора Ленінського району м. Вінниці в інтересах держави в особі Вінницького територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку   

до: Відкритого акціонерного товариства ремонтно-будівельне монтажне управління "Хімремонт" ( м. Вінниця, вул. Кірова, 1.)  

про стягненя 250 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 165 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

1.  Відкрити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Призначити судовий розгляд справи на 04 вересня 2006 р. о 11:30 в приміщенні господарського суду в кімн. № 1011 , яке буде проводитись суддею  Курко О.П.

3. Зобов'язати прокурора, позивача, відповідача, інших осіб, які беруть участь у справі забезпечити явку в засідання представників сторін з доказами про повноваження, визначеними ст.58 КАСУ з документами, що посвідчують особу.

4.  Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази (в належно оформлених копіях через канцелярію суду за три робочих дні до судового засідання, в оригіналах  - в судове засідання для огляду), в тому рахунку :

Позивачу (прокурору) : Докази, які підтверджують адміністративно-процесуальну дієздатність позивача (положення, довідку про включення до ЄДРПОУ); надати повноваження В.О.прокурора Ленінського району С.М. Зонова на підписання позовної заяви; довідку про включення до ЄДРПОУ ВАТ ремонтно-будівельне монтажне управління "Хімремонт" станом на день подачі позовної заяви; оригінали документів доданих до позовної заяви (для огляду в судовому засіданні);  докази проведених розрахунків відповідачем згідно предмету позовних вимог в разі існування таких;  банківські реквізити державного бюджету, на які слід перераховувати суми штрафу, докази оскарження рішення ДКЦПФР про застосування штрафної санкції до відповідача, в разі існування таких.

Відповідачу:  подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову в разі існування таких, а в випадку узгодження сум позовних вимог - відповідну письмову заяву про визнання позову, Правовстановлюючі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ, належним чином завірені копії в справу, оригінали - для огляду в судовому засіданні),  докази розрахунків з позивачем згідно предмету позовних вимог (платіжні доручення, виписки банку тощо) в разі існування таких; відомості про наявні розрахункові рахунки в банківських установах, надавши відповідну довідку,  докази оскарження рішень ДКЦПФР, які стосуються предмету даного спору, в разі існування таких.    

5. Ухвалу надіслати сторонам рекомендованим листом. Відповідачу направити копію позовної заяви з доданими до неї документами.

          У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали –надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

            Відповідно до ч. 6 ст. 254  КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з дня її проголошення.

      

          Суддя                                                                     Курко О.П.

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення01.08.2006
Оприлюднено11.02.2008
Номер документу1341753
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/356-06

Ухвала від 01.08.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

Рішення від 28.11.2006

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Клепай З.В.

Рішення від 12.10.2006

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петров В.С.

Постанова від 04.09.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

Рішення від 17.07.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Резниченко О.Ю.

Ухвала від 07.06.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Резниченко О.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні