Ухвала
від 28.05.2010 по справі 2а-2993/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

28 травня 2010 року Справа № 2а-2993/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Запоріз ького обласного відділення Ф онду соціального

захист у інвалідів

до: Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Степь-Агро»

про: стягнен ня адміністративно-господар ських санкцій та пені

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

27 травня 2010 року Запорізьке о бласне відділення Фонду соці ального захисту інвалідів зв ернулося до Запорізького окр ужного адміністративного су ду із позовною заявою до Това риства з обмеженою відповіда льністю «Степь-Агро» про стя гнення суми адміністративно -господарських санкцій та пе ні за невиконання нормативу робочих місць для працевлашт ування інвалідів у 2009 році в ро змірі 11 881 грн. 17 коп.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства і чи підсудна п озовна заява даному адмініст ративному суду.

Відповідно до п.4 ч. 1 ст. 17 КАС У країни спори за зверненням с уб' єкта владних повноважен ь у випадках, встановлених за коном відносяться до компете нції адміністративних судів .

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до компетенції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі №2а-2993/10/0870 за адміністративним п озовом Запорізького обласно го відділення Фонду соціальн ого захисту інвалідів до Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Степь-Агро» про ст ягнення адміністративно-гос подарських санкцій та пені.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 15 червня 2010 року, яке від будеться за адресою: м. Запорі жжя, вул. Кремлівська, 65-в в зал і судових засідань № 19, о 16 год. 30 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Артоуз О лесею Олександрівною.

3. Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: до віреності на представників ( за наявності таких); оригінал и документів доданих до позо ву, листування з відповідаче м та документи на підтвердже ння вручення відповідачеві т акого листування; довідку з Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б-підприємців стосовно реєст рації відповідача; уточнити адресу відповідача; належним чином засвідчені копії витр ебуваних документів - у спр аву, оригінали - суду для огл яду. Також надати позовну зая ву в електронному вигляді.

4.Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати до с удового засідання: доручення на представника, при незгоді з позовом надати запереченн я на позов, письмове норматив не та документальне обґрунту вання (витяги із законодавст ва) своїх заперечень на позов ; при незгоді з розрахунком по зивача надати контррозрахун ок та документи на його обґру нтування; докази створення р обочих місць для інвалідів; д овідку про те, яка кількість і нвалідів працювала в 2009 році, і з указівкою Ф.І.Б., груп інвалі дності, часу роботи, накази пр о прийом на роботу, відомості про середньорічну зарплату на одного робітника за 2009 рік, а також довідка про те, що зазна чені робітники є інвалідами або копії їхніх пенсійних по свідчень; свідоцтво про держ авну реєстрацію та інші прав оустановчі документи; належн о засвідчені копії витребува них документів надати у спра ву, оригінали - для огляду. Та кож надати заперечення на по зов в електронному вигляді.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві, відповідачу копію позовн ої заяви та додані до неї доку менти.

6. В судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 15 червня 2010 року < Текст > 16:30 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.05.2010
Оприлюднено14.01.2011
Номер документу13423216
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2993/10/0870

Постанова від 01.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 28.05.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Постанова від 01.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні