Ухвала
від 10.06.2010 по справі 2а-3286/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

10 червня 2010 року Справа № 2а-3286/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Татаринов Дмитро Вікторов ич, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Кам' янсько-Дніпро вського міжрайонного прокур ора в інтересах держави в осо бі Запорізького територіаль ного управління Державної ко місії з цінних паперів та фон дового ринку, м. Запоріжжя

до: Відкритого акціон ерного товариства «Благовіщ енське хлібоприймальне підп риємство», с. Благовіщенко Ка м' янсько-Дніпровського рай ону Запорізької області

про: стягнення штрафу , -

ВСТАНОВИВ:

09 червня 2010 року до Запорізьк ого окружного адміністратив ного суду надійшов адміністр ативний позов Кам' янсько-Дн іпровського міжрайонного пр окурора в інтересах держави в особі Запорізького територ іального управління Державн ої комісії з цінних паперів т а фондового ринку до відкрит ого акціонерного товариства «Благовіщенське хлібоприйм альне підприємство», в якому прокурор просить суд стягну ти з відповідача 850 гривень шт рафу.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Адміністративний п озов подано з додержанням ви мог статей 104-106 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити прова дження у Запорізькому окруж ному адміністративному суді за адміністративним позово м Кам' янсько-Дніпровського міжрайонного прокурора в ін тересах держави в особі Запо різького територіального уп равління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до відкритого акціоне рного товариства «Благовіще нське хлібоприймальне підпр иємство» про стягнення штраф у.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання

на < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ ) > 29 червня 2010 року об 12:00 1. яке буде проводитися с уддею Татариновим Д.В. одноос обово, в приміщенні Запорізь кого окружного адміністрати вного суду за адресою: м. Запор іжжя, вул. Кремлівська, 65в., зала судового засідання № 18.

2. Зобов' язати сторон и надати в судове засідання в сі наявні в них документи та м атеріали, які можуть бути вик ористані як докази у справі. Н алежним чином засвідчені коп ії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду дл я огляду. Прокурору надати в с удове засідання позовну заяв у в електронному виді.

3. Копії ухвали про відк риття провадження надіслати особам, які беруть участь у сп раві разом з інформацією про їхні процесуальні права і об ов' язки.

4. Відповідачу направи ти копію позову з копіями дод аних до нього документів та з апропонувати відповідачу на дати письмові заперечення пр оти позову з посиланням на до кази, якими вони обґрунтовую ться до 29 червня 2010 року, також н адати заперечення в електрон ному виді.

5. Роз' яснити сторона м положення ч. 3 ст. 122 КАС Україн и відповідно до якого особа, я ка бере участь у справі, має пр аво заявити клопотання про р озгляд справи за її відсутно сті. Якщо таке клопотання зая вили всі особи, які беруть уча сть у справі, судовий розгляд справи здійснюється в поряд ку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя /під пис/ Д.В. Тат аринов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.06.2010
Оприлюднено14.01.2011
Номер документу13423229
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3286/10/0870

Ухвала від 10.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 19.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні