Ухвала
від 20.01.2011 по справі 2а-1670/645/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

         

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

 

20 січня 2011 року

м. Полтава

Справа № 2a-1670/645/11

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Гіглава О.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції в Полтавській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фірма "Сакс" про припинення підприємницької діяльності, -

В С Т А Н О В И В:

19 січня 2011 року позивач - Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекція в Полтавській області звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фірма "Сакс" про припинення підприємницької діяльності.

          Адміністративний позов відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України та поданий у строк, встановлений законом.

          Відповідно до частин 1, 2 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України справа підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

          На підставі викладеного, керуючись статтями  106, 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

          

          Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі № 2a-1670/645/11 за позовом Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції в Полтавській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фірма "Сакс" про припинення підприємницької діяльності.

          Зобов'язати позивача у триденний строк з дня одержання копії ухвали надати до суду довідки про стан подання податкової звітності відповідача та про стан його розрахунків з бюджетом.  

          Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали подати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову безпосередньо до канцелярії суду (за адресою: м. Полтава,                      вул. Степана Кондратенка, 6, 4-й поверх).

          Роз'яснити відповідачу, що справа буде розглянута в порядку скороченого провадження не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку, якщо до суду не буде подано заперечення відповідача.

Роз'яснити позивачеві, що відповідно до положень частини 4 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України у разі недостатності повідомлених позивачем обставин суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

          Справа розглядатиметься суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

          Копію ухвали надіслати особам, що беруть участь у  справі.

          Ухвала оскарженню не підлягає.

 

          Суддя                                                                                О.В. Гіглава

Дата ухвалення рішення20.01.2011
Оприлюднено02.02.2011
Номер документу13473309
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття скороченого провадження в адміністративній справі

Судовий реєстр по справі —2а-1670/645/11

Постанова від 16.03.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

Постанова від 16.03.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

Ухвала від 20.01.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Гіглава О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні