Ухвала
від 14.01.2011 по справі 3/479-51/8
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА



 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б     тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа №  3/479-51/8

14.01.11

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Паблі Сіті Компані»

до Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву

про визнання договору оренди укладеним

                                                                                                                    Суддя Пригунова А.Б.

Представники: не викликались

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Позивач звернувся до Господарського суду міста Києва з вимогою про визнання договору оренди нерухомого майна, що належить до державної власності –вертикальної підпірної стінки довжиною 800 п. м., що знаходиться у місті Києві, в районі між мостами Метро та Патона вздовж Набережного шосе в місті Києві та перебуває на балансі Відкритого акціонерного товариства «Київський річковий порт», укладеним між Регіональним відділенням фонду державного майна України по місту Києву і Товариством з обмеженою відповідальністю «Паблі Сіті Компані»на умовах, викладених у проекті договору позивача. Позовні вимоги обґрунтовані неправомірною відмовою Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву від укладання з позивачем договору оренди вищевказаного майна.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 27.10.2006 р. порушено провадження у даній справі, призначено її до розгляду у судовому засіданні на 09.11.2006 р. за участю представників сторін, яких зобов’язано надати суду певні документи.

Рішенням Господарського суду міста Києва від 09.11.2006 р. позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю «Паблі Сіті Компані»задоволено, затверджено текст договору оренди нерухомого майна що належить до державної власності –вертикальної підпірної стінки довжиною 800 п. м., що знаходиться у місті Києві, в районі між мостами Метро та Патона вздовж Набережного шосе в місті Києві та визнано його укладеним між Регіональним відділенням фонду державного майна України по місту Києву і Товариством з обмеженою відповідальністю «Паблі Сіті Компані».

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 06.12.2006 р. рішення Господарського суду міста Києва від 09.11.2006 р. у справі № 3/479 залишено без змін.

Постановою Вищого господарського суду України від 28.12.2010 р. рішення Господарського суду міста Києва від 09.11.2006 р. та постанову Київського апеляційного господарського суду від 06.12.2006 р. у справі № 3/479 скасовано з передачею справи на новий розгляд до Господарського суду міста Києва.

11.01.2010 р. матеріали справа № 3/479 надійшли до Господарського суду міста Києва та згідно автоматизованої системи документообігу передані на розгляд судді Пригуновій А.Б.

За таких обставин, суд вважає за необхідне прийняти справу № 3/479 до свого провадження та призначити до розгляду у судовому засіданні за участю представників сторін.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, Господарський суд міста Києва , -

          

УХВАЛИВ:

1          Прийняти справу № 3/479 до свого провадження.

2          Присвоїти їй № 3/479-51/8.

3 Розгляд справи призначити на 07.02.2011 р. об 11 год. 10 хв. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, кабінет № 31.

4 Зобов’язати учасників процесу на підтвердження їх статусу юридичної особи і повного найменування подати суду оригінал і належну копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію та довідки (витяг, виписки) від органу статистики або державного реєстратора про знаходження в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців станом на лютий 2011 року; довідки про рахунки відкриті в банківських установах або органах Державного казначейства України.

5 Зобов’язати позивача надати суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; довідки (витяг, виписки) від органу статистики або державного реєстратора про знаходження відповідача в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців станом на лютий  2011 року; оригінали доданих до позовної заяви документів для огляду в судовому засіданні; письмові обґрунтовані пояснення по справі.

6 Зобов’язати позивача надати суду документально підтверджені відомості щодо статусу вертикальної підпірної стінки довжиною 800 п. м., що знаходиться у місті Києві, в районі між мостами Метро та Патона вздовж Набережного шосе в місті Києві, зокрема, у разі наявності у спірного об?єкта статусу гідротехнічної споруди - надати суду відповідні документи.

7 Зобов’язати відповідача надати суду відзив на позовну заяву у порядку, передбаченому ст. 59 Господарського процесуального кодексу України, з нормативно обґрунтованими поясненнями по суті заявлених вимог та доданням оригіналів для огляду та належним чином завірених копій підтверджуючих документів, на які міститься посилання у відзиві, докази направлення відзиву з доданими до нього документами на адресу позивача.

8 Попередити позивача, що у разі ненадання господарському суду без поважних причин витребуваних судом документів або нез’явлення його представника у судове засідання, позов відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України буде залишений без розгляду.

9 Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву на позов та витребуваних судом документів, справа згідно зі ст. 75 ГПК України буде розглянута за наявними в ній матеріалами.

10           Нагадати, що сторони відповідно до ст. 80 ГПК України, можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії розгляду спору.

11 Звернути увагу сторін на необхідність дотримання вимог ч. 2 ст. 36 ГПК України щодо необхідності засвідчення копій документів, які подаються до суду.

12 Викликати для участі у судовому засіданні повноважних представників сторін.

13 Примірники даної ухвали направити сторонам.  

Сторонам документи надавати у прошитому та пронумерованому вигляді з описом.

   

            Суддя                                                                                               Пригунова А.Б.

Дата ухвалення рішення14.01.2011
Оприлюднено26.01.2011
Номер документу13492915
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання договору оренди укладеним                                                                                                                     

Судовий реєстр по справі —3/479-51/8

Рішення від 28.02.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Ухвала від 07.02.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

Ухвала від 14.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пригунова А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні