Ухвала
від 20.01.2011 по справі 13/45/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13/45/11

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ   СУД

Кіровоградської області

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

"20" січня 2011 р.                                        Справа № 13/45/11

Суддя господарського суду Кіровоградської області Тимошевська В.В., розглянувши матеріали

за позовом: Приватного підприємства "Альбіон-Істейт", м. Кіровоград  

до відповідача: Ленінського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції, м. Кіровоград     

про усунення перешкод в користуванні майном шляхом звільнення майна з-під арешту  

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України,  суддя

УХВАЛИВ:  

1.Прийняти позовну заяву до розгляду і порушити провадження у справі.

2.Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 08.02.11 об 14:15.

3.Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, кімн. №  324.

4. Зобов'язати сторін у строк до 04.02.2011р. надати суду:

Позивача: оригінали документів, доданих до позову (надати в судовому засіданні для огляду); докази перебування відповідного майна під арештом на теперішній час (крім доданих до позову).

Відповідача: відзив на позов; докази направлення відзиву позивачу; документально підтверджені підстави накладення арешту на комплекс будівель за адресою: м. Кіровоград, вул. Рівненська, 7; постанова від 24.02.2004 р.; документально підтверджені відомості щодо перебування зазначеного майна під арештом за діями ДВС станом на теперішній час; матеріали відповідного виконавчого провадження (для огляду в судовому засіданні).

У разі відсутності чи неможливості подання документів - повідомити суд з наведенням документально підтверджених  причин.

5. До відома сторін, копії документів матеріалів повинні бути належним чином засвідчені підписом уповноваженої особи з прикладенням печатки підприємства (установи), оригінали надати для огляду в судовому засіданні. Матеріали необхідно подати до справи за супровідним листом. Представники сторін повинні мати оригінали документів на підтвердження своїх повноважень, копії документів надати до справи.

6. Згідно статті 65 Господарського процесуального кодексу України витребувати від державного реєстратора виконавчого комітету Кіровоградської міської ради витяги з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо:

позивача - приватного підприємства "Альбіон-Істейт", ідентифікаційний код 34100106.

відповідача - Ленінського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції, 25006, м. Кіровоград, вул. Преображенська, 47.

Витребувану інформацію надати суду у строк до 04.02.2011р.

7.  Згідно статті 65 Господарського процесуального кодексу України та статті 28 Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" зобов'язати обласне комунальне підприємство "Кіровоградське обласне об'єднання бюро технічної інвентаризації" у строк до 04.02.2011р. надати суду інформаційну довідку з Державного реєстру прав про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно, яке знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Рівненська, 7.

8. Згідно статті 65 Господарського процесуального кодексу України та п. 3.2. Положення про Єдиний реєстр заборон відчуження об'єктів нерухомого майна зобов'язати Кіровоградську філію Державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України у строк до 04.02.2011р. надати суду витяг з Єдиного реєстру заборони відчуження об'єктів нерухомого майна про наявність/відсутність заборони та арешту нерухомого майна, розташованого по вул. Рівненська, 7 м. Кіровограда.

9. Примірники ухвали направити сторонам у справі, державному реєстратору виконавчого комітету Кіровоградської міської ради разом із запитами на видачу витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, обласному комунальному підприємству "Кіровоградське обласне об'єднання бюро технічної інвентаризації" та Кіровоградській філії Державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України  (25013, м. Кіровоград, вул. Габдрахманова, 3).

 

      Суддя                                                                                          В.В.Тимошевська

СудГосподарський суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення20.01.2011
Оприлюднено26.01.2011
Номер документу13494866
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —13/45/11

Рішення від 28.02.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні