Ухвала
від 14.01.2011 по справі 12/18-б-11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"14" січня 2011 р. Сп рава № 12/18-Б-11

Суддя господарськ ого суду Херсонської області Пінтеліна Т.Г. , розглянувш и матеріали

за заявою: Державної по даткової інспекції у м. Херсо ні

до Приватного підприєм ства "Мега-Тавріябуд" вул. Ува рова, буд. 4, кв. 54, м. Херсон, код ЄД РПОУ 34785472

про визнання банкрутом

встановив, що представлени х матеріалів достатньо для п орушення справи про банкрутс тво та призначення розгляду справи у підготовчому засіда нні.

Керуючись ст. 64 ГПК України , ст. ст. 8, 11, 12, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом",

у х в а л и в :

1.Прийняти заяву до роз гляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Призначити справу до розгл яду у підготовчому засіданні на "14" лютого 2011 р. о 09:45 в прим іщенні господарського суду каб.№ 211 (м. Херсон вул.Горького ,18)

3.До дня засідання зобов'яза ти сторони представити до су ду:

Кредитора: - кандидатур у та заяву від ліквідатора (аб о арбітражного керуючого) ор игінали доданих до заяви док ументів, докази внесення до Є ДРПОУ запису про відсутність боржника за місцезнаходженн ям, повні адреси банківських установ де відкрито рахунки боржника, статут, установчий договір.

Боржнику - відзив по с уті заяви згідно п.3 ст. 11 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” з підтверджуючими докумен тами, явка в судове засідання представника з належною дов іреністю.

Зобов'язати надати :

- АТ "УкрСиббанк" м. Харків - ст атут боржника в останній чин ній редакції, установчий дог овір, картку зразків підписі в, рух коштів з 01.06.10р., кількість рахунків, дата останньої опе рації за ініціативою клієнта , залишки коштів.

- ВДВС Комсомольського РУЮ - довідку про всі виконавчі пр овадження стосовно боржник а, перелік майна боржника, що реалізовувалось виконавчою службою за період з 01.01.2010р

Херсонському сектору з пит ань банкрутства подати суду до дня засідання кандидатуру арбітражного керуючого для призначення розпорядником м айна боржника, повідомивши й ого про день судового засіда ння. До пропозиції обов'язков о надати заяву арбітражного керуючого про відсутність у нього заінтересованості сто совно боржника та кредиторів та відсутності інших обмеже нь, передбачених ст.3-1 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом".

4. Заборонити посадовим осо бам боржника будь-які дії по р еорганізації, ліквідації бор жника або відчуження його ос новних засобів.

5. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів, у зв 'язку з чим заборонити органа м стягнення та органам держ авної виконавчої служби стяг нення на підставі виконавчих документів та інших докумен тів, за якими здійснюється ст ягнення відповідно до законо давства.

6.Ухвалу надіслати: ДПІ у м . Херсоні, боржнику, АТ " УкрСиб банк" м. Харків, ВДВС Комсомоль ського РУЮ, Херсонському обл асному сектору з питань банк рутства, Херсонському міськв иконкому (державному реєстра тору), ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1).

Суддя Т.Г. Пінтеліна

8 екз.

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення14.01.2011
Оприлюднено27.01.2011
Номер документу13500702
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/18-б-11

Ухвала від 22.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 26.05.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 01.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 14.02.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 14.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні