Ухвала
від 21.01.2011 по справі 11004/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



     

Харківський окружний адміністративний суд  

61004  м. Харків  вул. Мар'їнська, 18-Б-3  

У Х В А Л А

21.01.2011р.                                                                                 № 2а- 11004/10/2070  

Харківський окружний адміністративний суд  у складі:

головуючого судді - Шляхової О.М.,

за участі  секретаря –Чмутової К.А.,

представник сторін - не з"явились,

розглянувши  у відкритому  судовому засіданні в приміщенні суду по справі за адміністративним позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Борн"  до  Державної податкової інспекції у Червонозаводському районі міста Харкова про визнання податкового повідомлення-рішення недійсним,-

В С Т А Н О В И В:

          

Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 04 січня 2011 року позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Борн" до Державної податкової інспекції у Червонозаводському районі м. Харкова  про визнання податкового повідомлення-рішення недійсним задоволено у повному обсязі.

При виготовленні зазначеної постанови, судом було допущено описку, а саме: у другому абзаці резолютивної частини постанови вказано: "визнано нечинним та скасовано повідомлення-рішення".

Відповідно до ст. 169 КАС України суд може за власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

За таких обставин постанова суду  підлягає виправленню.

Враховуючи наведене, керуючись ст. 169 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В:

          Виправити постанову Харківського окружного адміністративного суду від 04 січня 2011 року у справі № 2а- 11004/10/2070  та вважати правильним запис у другому абзаці резолютивної частини  - «визнати недісними та скасувати повідомлення-рішення».

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення  протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга  подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Апеляційна скарга, подана після закінчення строків, встановлених законом, залишається без розгляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку, про що постановляється ухвала.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення  апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.  

Суддя                                                                    Шляхова О.М.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.01.2011
Оприлюднено27.01.2011
Номер документу13509664
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —11004/10/2070

Ухвала від 07.09.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

Ухвала від 21.01.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

Постанова від 04.01.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні