Ухвала
від 20.12.2010 по справі 2а-10477/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

20 грудня 2010 року Справа № 2а-10477/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького ок ружного адміністративного с уду Лазаренко М.С., розглянувш и матеріали

адміністративного позову: Держаної податкової інспекц ії у Жовтневому районі м. Запо ріжжя

до: товариства з обмеженою відповідальністю «Інститут оцінки нерухомості України»

про припинення юридичної о соби.

ВСТАНОВИВ:

17 грудня 2010 року до Запорізьк ого окружного адміністратив ного суду надійшов адмініст ративний позов Держаної под аткової інспекції у Жовтнево му районі м. Запоріжжя до тов ариства з обмеженою відповід альністю «Інститут оцінки не рухомості України» про припи нення юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких Державн а податкова інспекція у Жовт невому районі м. Запоріжжя є с уб' єктом владних повноваже нь. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України належить до к омпетенції адміністративни х судів та має розглядатись у порядку адміністративного с удочинства.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння, залишення без розгляду ч и відмови у відкритті провад ження у справі відсутні.

Крім того, в процесі підгото вчого провадження суддя вста новив необхідність залученн я у якості третьої особи на ст ороні відповідача засновник ів товариства з обмеженою ві дповідальністю «Інститут оц інки нерухомості України», а саме: ОСОБА_1, ОСОБА_2, ос кільки рішення по справі мож е вплинути на їх права та обов ' язки чи інтереси.

У зв'язку із цим, керуючись с таттями 104-107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити прова дження у адміністративній сп раві № 2а - 10477/10/0870.

2. Залучити до участі у справі у якості третьої особ и на стороні відповідача зас новників Приватного товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Інститут оцінки нерухо мості України», а саме: ОСОБ А_1, що зареєстрований за адр есою м. АДРЕСА_1; ОСОБА_2 , що зареєстрований за адрес ою: АДРЕСА_2

3. Закінчити підготовч е провадження у справі і приз начити справу № 2а - 10477/10/0870 до су дового розгляду, яке буде про водитися суддею Лазаренком М .С. одноособово.

Судове засідання призначи ти на 11 січня 2011 року об 10:50 1. яке відбудеться з а адресою: м. Запоріжжя, вул. Кр емлівська, 65 в, в залі судового засідання № 17

5. Зобов' язати:

позивача - надати у судов е засідання документи, які по свідчують правовий статус (С відоцтво про державну реєстр ацію, довідка про включення д о Єдиного державного реєстру , Статут), нормативне та докуме нтальне обґрунтування заявл ених вимог, доручення на пред ставника; оригінали витребув аних та доданих до позову док ументів надати суду для огля ду, копії у справу.

відповідача - надати у суд ове засідання документи, які посвідчують правовий статус (свідоцтво про державну реєс трацію, довідка про включенн я до Єдиного державного реєс тру; Положення); письмові норм ативно та документально обґр унтовані пояснення по суті с пору; належним чином засвідч ені копії витребуваних докум ентів надати у справу, оригін али - суду для огляду.

третіх осіб - надати у судов е засідання документи, які по свідчують особу, письмові но рмативно та документально об ґрунтовані пояснення по суті спору.

6. Явку в судове засідання пр едставників сторін визнати о бов'язковою.

7. До дня судового засідання , але не пізніше 10.01.2011 запропону вати відповідачу та третій о соба у разі невизнання адмін істративного позову подати п исьмові заперечення проти по зову та докази на обґрунтува ння цих заперечень.

8. Копію ухвали направити ст оронам по справі, копію позов ної заяви і доданих до неї док ументів направити відповіда чу.

9. У судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

10. Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту постановлення.

Суддя М.С.Лазаренко

Дата ухвалення рішення20.12.2010
Оприлюднено31.01.2011
Номер документу13549075
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-10477/10/0870

Постанова від 18.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Ухвала від 11.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Ухвала від 20.12.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні