Ухвала
від 27.01.2011 по справі 13/26/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13/26/11

   

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Кіровоградської області

УХВАЛА

27.01.2011                                                   справа № 13/26/11

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Поліщук Г.Б., розглянув справу №13/26/11

за заявою кредитора - управління Пенсійного фонду України в м.Кіровограді, м.Кіровоград

до боржника - товариства з обмеженою відповідальністю агропромислової фірми "Кар-Мен" ЛТД, м.Кіровоград

про банкрутство відсутнього боржника, -

                                                    ПРЕДСТАВНИКИ:

від кредитора - участі не брали;

від боржника - участі не брали.

Розглянувши наявні матеріали справи, господарський суд, -

                                                     ВСТАНОВИВ:     

Ухвалою від 17.01.2011 р. порушено провадження у справі №13/26/11 про банкрутство відсутнього боржника товариства з обмеженою відповідальністю агропромислової фірми "Кар Мен" ЛТД, розгляд справи призначено на 27.01.2011р. о 11 год. 20 хв., зобов'язано сторони, ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", від імені якого діє філія "Відділення ПАТ Промінвестбанк в м.Кіровоград", Кіровоградську ОДПІ та Головне управління статистики у Кіровоградській області надати докази, необхідні для розгляду справи, явку уповноважених представників кредитора та боржника у засідання суду визнано обов'язковою.

В судовому засіданні 27.01.2011р. представники сторін участі не брали, причини неявки суду не повідомили, вимоги ухвали суду щодо надання необхідних документів не виконали. Кіровоградською ОДПІ та Головним управлінням статистики у Кіровоградській області витребувані ухвалою господарського суду про порушення провадження у справі документи також не надано.

Кредитором подано до господарського суду клопотання № 1025/08-23 від 24.01.2010р. про відкладення розгляду справи у зв'язку з необхідністю додаткового часу для виконання вимог зазначеної ухвали суду.

За таких обставин господарський суд вважає за необхідне задовольнити клопотання кредитора та відкласти розгляд справи на підставі п.п. 1, 2 ст. 77 Господарського процесуального кодексу України.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 4-1, п.п. 1, 2 ч. 1 ст. 77, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

                                                 У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи вiдкласти до 10.02.2011 року на 16 год. 00 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 3-й поверх, каб. 313.

3. Зобов'язати сторони до засідання суду подати:

кредитора: акти планової та позапланової перевірки Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції боржника на підтвердження факту ненадання боржником протягом року (перед зверненням до суду з заявою про порушення справи про банкрутство) до органів ДПС податкової звітності; копії рішень керівника податкового органу та наказу про проведення такої перевірки; підтверджені довідками, станом на 13.01.2011 року, інспекції державного технічного нагляду, реєстраційно–екзаменаційного відділу місцевого відділу ДАІ, бюро технічної інвентаризації дані про наявність (відсутність) майна у боржника, Кіровоградської регіональної філії державного підприємства "Центр державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах" про відсутність (наявність) земельної ділянки зареєстрованої на праві власності чи праві оренди у боржника; при наявності у боржника майна - пропозиції по кандидатурі арбітражного керуючого для призначення ліквідатором, завірену копію ліцензії арбітражного керуючого та заяву цього арбітражного керуючого про неналежність його стосовно даного боржника до категорій осіб, які не можуть бути призначені арбітражними керуючими (ч. 3 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом").

боржника: відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, що має відповідати п. 3 ст. 11 Закону;  аудиторський висновок про фінансово - майновий стан; список дебіторів і кредиторів (найменування, адреса, сума боргу); довідку про наявність майна із зазначенням його вартості; докази наявності підприємницької діяльності або письмову інформацію про причини відсутності підприємницької діяльності.

4. Зобов'язати Кіровоградську ОДПІ не пізніше 09.02.2011р. надати суду відомості про рахунки боржника товариства з обмеженою відповідальністю агропромислової фірми "Кар-Мен" ЛТД, м. Кіровоград (код 13755295) відкриті в банківських установах.

5. Зобов'язати Головне управління статистики у Кіровоградській області не пізніше 09.02.2011р. надати суду довідку про включення товариства з обмеженою відповідальністю агропромислової фірми "Кар-Мен" ЛТД, м. Кіровоград (код 13755295) до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

6. Явку повноважних представників кредитора та боржника у засідання суду визнати обов'язковою.

7. Примірники цієї ухвали направити кредитору, боржнику, Кіровоградській об'єднаній державній податковій інспекції, Головному управлінню статистики у Кіровоградській області, ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", від імені якого діє філія "Відділення ПАТ Промінвестбанк в м.Кіровоград".

                                          

       Суддя                                                                                                                 Г.Б.Поліщук           

Дата ухвалення рішення27.01.2011
Оприлюднено01.02.2011
Номер документу13570794
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство відсутнього боржника, -                                                    &nbsp

Судовий реєстр по справі —13/26/11

Ухвала від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 07.06.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 10.02.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 10.02.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

Постанова від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Поліщук Г.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні