Ухвала
від 27.12.2010 по справі 20/172-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. Комінтерн у, 16. тел. 230-31-77

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"27" грудня 2010 р. Справа № 20/172-10

Суддя Бабкіна В.М., ро зглянувши матеріали

За позовом Публіч ного акціонерного товариств а «Райффайзен Банк Аваль»

до Фізичної особи - підпри ємця ОСОБА_1

про стягнення 246204,46 доларів СШ А

визнав подані матеріали д остатніми для прийняття позо вної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господар ського процесуального кодек су України,

Суддя ухвалив:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи признач ити на "18" січня 2011 р. о 10:30.

Засідання відбудеться у п риміщенні господарського су ду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну, 16, каб. 202).

3. Зобов'язати позивач а подати: оригінали докуме нтів, які додані до позовної з аяви; письмові відомості про рахунки позивача, відкриті в банківських установах; свід оцтво про державну реєстраці ю та статут (оригінал і засвід чену копію), довідки про включ ення до ЄДРПОУ станом на час р озгляду справи (власну та від повідача).

4. Зобов'язати відпові дача подати: відзив на позо в з документальним обґрунтув анням його висновків; свідоц тво про державну реєстрацію та статут (оригінал і засвідч ену копію); письмові відомост і щодо рахунків відповідача, відкритих в банківських уст ановах; довідку про включенн я до ЄДРПОУ станом на час розг ляду справи.

5. Зобов'язати сторони зв ірити взаєморозрахунки стан ом на час розгляду справи і на дати господарському суду від повідний акт звірки, підписа ний уповноваженими представ никами сторін.

Організацію проведення звірки взаєморозрахунків і п ідписання акта покласти на п озивача. У разі ухилення відп овідача від проведення звірк и взаєморозрахунків - позива ча зобов'язати надати господ арському суду докази цього, а також докази вручення (надіс лання) акту звірки відповіда чу.

6. Учасникам процесу пись мові докази, які подаються до господарського суду, оформи ти відповідно до вимог ст.36 ГП К України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

7. Викликати у судове зас ідання уповноважених предст авників сторін.

Повноваження представни ків сторін мають бути під тверджені довіреністю, оформ леною в установленому порядк у (засвідченою нотаріально а бо, якщо довіреність видає юр идична особа - підписом її кер івника з прикладенням печатк и цієї організації). У разі пре дставництва інтересів сторо ни безпосередньо її керівник ом або засновниками - наказ, рі шення, розпорядження, проток ол тощо (або засвідчені належ ним чином витяги з них), які пі дтверджують службовий стату с представника.

8. Попередити сторони п ро відповідальність, передба чену п. 5 ст. 83 ГПК України, за нея вку в судове засідання та нев иконання вимог ухвали господ арського суду.

Суддя Бабкіна В.М.

Дата ухвалення рішення27.12.2010
Оприлюднено03.02.2011
Номер документу13592468
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 246204,46 доларів СШ А визнав подані матеріали д остатніми для прийняття позо вної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65 Господар ського процесуального кодек су України,

Судовий реєстр по справі —20/172-10

Рішення від 04.02.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 27.12.2010

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні