Ухвала
від 10.01.2011 по справі 2а-0870/105/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РУХУ

10 січня 2011 року С права № 2а-0870/105/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Відкрит ого акціонерного товариства «Мотор Січ»

до : Спеціалізованої державної податкової інспекції по робо ті з

великими платниками подат ків у м. Запоріжжя

про : визнання протиправними та с касування податкових

повідомлень - рішень

ВСТАНОВИВ:

06 січня 2011 року до Запорізько го окружного адміністративн ого суду надійшов адміністра тивний позов Відкритого акці онерного товариства «Мотор С іч» до Спеціалізованої держа вної податкової інспекції по роботі з великими платникам и податків у м. Запоріжжя про в изнання протиправними та ска сування податкових повідомл ень - рішень № 0000900802/0 від 29.09.2010, № 00009 00802/1від 20.10.2010 та № 0000900802/2 від 21.12.2010.

Судом встановлено, що позов на заява не відповідає вимог ам ст. 106 КАС України.

Крім того, відповідно до ч.4 с т. 106 Кодексу адміністративног о судочинства України, позов на заява підписується позива чем або його представником і з зазначенням дати її підпис ання.

Згідно із ч.3 ст.56 КАС України , представники беруть участь в адміністративному процесі на основі договору або закон у.

Частиною 2 статті 58 зокрема п ередбачено, що повноваження законних представників пі дтверджуються документами, я кі стверджують займану ними посаду.

Адміністративний позов по зивача підписано головою рад и директорів ВАТ «Мотор Січ» Богуслаєвим В.О., який діє на підставі Уставу ВАТ «Мото р Січ».

Відповідно до Уставу ВАТ «М отор Січ» виконавчим постійн о діючим органом товариства, що здійснює управління його поточною діяльністю, є рада д иректорів. Рада директорів о бирається відкритим голосув анням загальними зборами акц іонерів, терміном на 4 роки, до складу ради директорів вход ить голова ради, заступник та члени ради директорів.

До поданої Вами позовної за яви не додані докази, які підт верджують обрання Богусла єва В.О. головою ради директ орів ВАТ «Мотор Січ».

Відповідно до ч. 1 ст. 108 Кодекс у адміністративного судочин ства України суддя, встанови вши, що позовну заяву подано б ез додержання вимог, встанов лених статтею 106 цього Кодексу , постановляє ухвалу про зали шення позовної заяви без р уху, у якій зазначаються недо ліки позовної заяви, спосіб ї х усунення і встановлюється строк, достатній для усуненн я недоліків.

За таких обставин позовна з аява підлягає залишенню без руху з наданням строку для ус унення недоліків.

Недоліки позовної заяви мо жуть бути усунені шляхом над іслання на адресу суду з урах уванням вимог пункту 4 Нормат ивів і нормативних строків п ересилання поштових відправ лень та поштових переказів (з атверджених Наказом Міністе рства транспорту та зв'язку У країни від 12 грудня 2007 року N 1149) т а фактичного отримання судом до встановленої дати: доказі в що підтверджують повноваже ння особи, що підписала позов .

Керуючись ст. 106, ч.1 ст.108 Кодекс у адміністративного судочин ства України, суддя

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Ві дкритого акціонерного товар иства «Мотор Січ» до Спеціал ізованої державної податков ої інспекції по роботі з вели кими платниками податків у м . Запоріжжя про визнання прот иправними та скасування пода ткових повідомлень - рішень - залишити без руху.

ВАТ «Мотор Січ», у строк до 11 лютого 2011 року, усунути недолі ки позовної заяви, шляхом над іслання на адресу суду із суп ровідним листом з посиланням на номер справи, з урахування м вимог пункту 4 Нормативів і н ормативних строків пересила ння поштових відправлень та поштових переказів (затвердж ених Наказом Міністерства тр анспорту та зв'язку України в ід 12 грудня 2007 року N 1149) та фактич ного отримання судом до вста новленої дати доказів що під тверджують повноваження осо би, що підписала позов.

Копію ухвали направити поз ивачу.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо вона не була подана у вста новлені строки. У разі поданн я апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасова но, набирає законної сили піс ля повернення апеляційної с карги, відмови у відкритті ап еляційного провадження або н абрання законної сили рішенн ям за наслідками апеляційног о провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дн іпропетровського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Запорізький окружний ад міністративний суд шляхом по дачі в 5-денний строк з дня про голошення ухвали (якщо ухвал у було постановлено без викл ику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отриманн я цією особою копії ухвали) ап еляційної скарги, з подачею ї ї копії відповідно до кілько сті осіб, які беруть участь у с праві.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляці йне оскарження ухвали суду о бчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя О.О. Артоуз

УХВАЛИВ:

11 лютого 2011 року

Дата ухвалення рішення10.01.2011
Оприлюднено04.02.2011
Номер документу13596906
СудочинствоАдміністративне
Суть: визнання протиправними та с касування податкових повідомлень - рішень

Судовий реєстр по справі —2а-0870/105/11

Ухвала від 19.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Постанова від 23.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 21.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 07.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 24.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 09.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 03.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 14.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 10.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні