Ухвала
від 13.01.2011 по справі 2а-0870/140/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

13 січня 2011 року Справа № 2а-0870/140/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Державн ої податкової інспекції у Ле нінському районі

м. Запор іжжя

до: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Олсам»

про: припине ння юридичної особи

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

10 січня 2011 року до Запорізько го окружного адміністративн ого суду надійшла позовна за ява Державної податкової інс пекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Олсам» про припинення юридич ної особи.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Відповідно до п.4 ч. 1 ст. 17 КАС У країни спори за зверненням с уб' єкта владних повноважен ь у випадках, встановлених за коном відносяться до юрисдик ції адміністративних судів.

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до юрисдикції адміністрат ивних судів та має розглядат ися у порядку адміністративн ого судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий строк зв ернення до суду, передбачени й ст. 99 КАС України.

Таким чином подана позовна заява відповідає вимогам за кону, підсудна даному адміні стративному суду, підстави д ля її повернення, залишення б ез розгляду чи відмови у відк ритті провадження у справі в ідсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у сп раві №2а-0870/140/11 за позовом Держав ної податкової інспекції у Л енінському районі м. Запоріж жя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Олсам» пр о припинення юридичної особи .

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 27 січня 2011 року, яке відб удеться за адресою: м. Запоріж жя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судового засідання № 19, о 09 год. 45 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Артоуз О лесею Олександрівною.

3. Зобов' язати позивача по дати до судового засідання: д оручення на представника, до відку з адресного бюро щодо м ісця реєстрації засновника в ідповідача ; довідку про відс утність податкової заборгов аності перед бюджетом у відп овідача на дату розгляду спр ави, довідку про останню звіт ність відповідача; належним чином засвідчені копії витре буваних та доданих до позову документів надати у справу, о ригінали - для огляду. Також надати позовну заяву в елект ронному вигляді.

4.Запропонувати відповідач у до судового засідання: у раз і невизнання адміністративн ого позову подати запереченн я проти позову та докази на об ґрунтування цих заперечень; свідоцтво про державну реєст рацію; доручення на представ ника; докази надання до подат кових органів податкової зві тності або пояснення про при чини її ненадання; належним ч ином засвідчені копії витреб уваних документів надати у с праву, оригінали - суду для о гляду. Також надати заперече ння на позов в електронному в игляді.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві.

6.В судове засідання виклика ти повістками осіб, які берут ь участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

УХВАЛИВ:

27 січня 2011 року 09:45

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.01.2011
Оприлюднено04.02.2011
Номер документу13596925
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/140/11

Постанова від 21.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 21.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 10.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 13.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні