Ухвала
від 21.01.2011 по справі 5010/74/2011-14/4
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТ І

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франк івськ, 76000, тел. 77-96-83

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

21.01.11 Справа № 5010/74/2011-14/4

Господарський суд Івано-Ф ранківської області у складі судді Булка В. І. розглянувши матеріали

за позовом: Публічного акціонерного товариства ком ерційний банк "ПриватБанк"

(вул. Набереж на Перемоги, 50, 49094)

в особі Іван о-Франківської філії ПАТ КБ "П риватБанк"

(вул. Галицьк а, 22, м.Івано - Франківськ, 76018)

представник: Гук А.С.( АД РЕСА_1, 76000)

до відповідача: Приватного підприємства "БМ-Електро"

(вул. Дудаєв а, 13, м. Івано-Франківськ, 76000)

про стягнення 6 100,00 грн. заб оргованості

встановив: до господарс ького суду Івано-Франківсько ї області подано позов Публі чним акціонерним товариство м комерційний банк "ПриватБа нк" в особі Івано-Франківсько ї філії ПАТ КБ "ПриватБанк" до відповідача Приватного підп риємства "БМ-Електро" про стя гнення 6 100,00 грн. заборгованост і.

Суд, розглянувши позовн у заяву, визнав подані матері али достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Відповідно до ст. 64 Госп одарського процесуального к одексу України суддя, прийня вши позовну заяву, не пізніше трьох днів з дня її надходжен ня виносить і надсилає сторо нам, прокурору, якщо він є заяв ником, ухвалу про порушення п ровадження у справі, в якій вк азується про прийняття позов ної заяви, призначення справ и до розгляду в засіданні гос подарського суду, про час і мі сце його проведення, необхід ні дії щодо підготовки справ и до розгляду в засіданні. Ухв ала про порушення провадженн я у справі надсилається зазн аченим особам за повідомлено ю ними господарському суду п оштовою адресою. У разі ненад ання сторонами інформації що до їх поштової адреси, ухвала про відкриття провадження у справі надсилається за адре сою місцезнаходження (місця проживання) сторін, що зазнач ена в Єдиному державному реє стрі юридичних осіб та фізич них осіб підприємців. У разі в ідсутності сторін за такою а дресою, вважається, що ухвала про порушення провадження у справі вручена їм належним ч ином.

Ухвала надсилається також іншим підприємствам, у становам, організаціям, держ авним та іншим органам у випа дках, коли від них витребують ся документи, відомості та ви сновки або їх посадові особи викликаються до господарськ ого суду.

Керуючись ст.ст. 61, 64, 65, 86 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну за яву до розгляду та порушити п ровадження у справі.

2. Справу призначити до розг ляду в засіданні на 17.02.11 о 10:40. За сідання відбудеться у приміщ енні господарського суду Іва но-Франківської області (адр еса: вул.Шевченка 16, кімната/за л № 2).

Позивачу - подати суду дока зи відправлення відповідачу копії позовної заяви і додан их до неї документів ( опис вкл адення у цінний лист, або інші документи, з яких вбачається направлення відповідачу дод атків до позовної заяви), забе зпечити явку повноважного пр едставника в судове засіданн я.

Відповідачу - подати суду відзив на позов і всі докумен ти, що підтверджують запереч ення проти позову, а також нап равити копію відзиву позивач у, довідку про включення в Єди ний державний реєстр підприє мств та організацій, забезпе чити явку повноважного предс тавника в судове засідання.

3. Зобов'язати представник ів сторін з'явитися в судове засідання та, відповідно до с т. 28 Господарського процесуал ьного кодексу України, предс тавити документальне підтве рдження своїх повноважень у справі та подати докази в обґ рунтування своїх доводів і з аперечень.

Відповідно до вимо г ст. 36 Господарського процесу ального кодексу України стор онам письмові докази подати в оригіналі або в належним чи ном засвідченій копії.

Суд звертає увагу уча сників процесу на те, що копія документа виготовляється ру кописним, машинописним спосо бами оперативної поліграфії . Під час виготовлення копії р укописним, машинописним спос обами текст документа відтво рюється повністю, включаючи елементи бланка, і засвідчує ться підписом посадової особ и, яка підтверджує відповідн ість копії оригіналу. Копія д окумента вважається належни м чином засвідчена, якщо вона засвідчена наступним чином: відмітка " Копія" зазначаєтьс я у верхній правій частині ли цьового боку першого аркуша документа. Напис про засвідч ення документа складається і з слова " Згідно", найменування посади, особистого підпису о соби, яка засвідчує копію, її і ніціалів та прізвища, дати за свідчення копії і проставляє ться нижче реквізиту Підпис" ( п.4.10.2 Примірної інструкції з д іловодства у міністерствах, інших центральних органах ви конавчої влади, Раді міністр ів Автономної Республіки Кри м, місцевих органах виконавч ої влади, затвердженою Поста новою Кабінету Міністрів Укр аїни від 17.10.1997 року №1153).

Суддя Булка В.І.

Виготов лено в АС "Діловодство суду"

Секретар судового засідан ня Максимів Н.Б.

21.01.11

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення21.01.2011
Оприлюднено07.02.2011
Номер документу13614727
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5010/74/2011-14/4

Рішення від 01.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Булка В. І.

Ухвала від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Булка В. І.

Ухвала від 21.01.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Булка В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні