Ухвала
від 24.01.2011 по справі 2а-0870/449/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

24 січня 2011 року Справа № 2а-0870/449/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружн ого адміністративного суду А ртоуз О.О., перевіривши матері али адміністративного позов у

за позовною заявою: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю

«Компа нія «Євронафта»

до: Державн ої податкової інспекції у Ор джонікідзевському районі

м. Запор іжжя

про: визнанн я рішення протиправним

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

20 січня 2011 року до Запорізько го окружного адміністративн ого суду надійшов адміністра тивний позов Товариства з об меженою відповідальністю «К омпанія «Євронафта» до Держа вної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя щодо визнання рі шення про невизнання податко вої декларації з податку на п рибуток за 1 півріччя 2010 податк овою звітністю протиправним .

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких відпо відач є суб' єктом владних п овноважень. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датися у порядку адміністрат ивного судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий строк зв ернення до суду, передбачени й ст. 99 КАС України.

Таким чином подана позовна заява відповідає вимогам за кону, підсудна даному адміні стративному суду, підстави д ля її повернення, залишення б ез розгляду чи відмови у відк ритті провадження у справі в ідсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 105, 106, 107, 110, 160, 165 КА С України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у сп раві №2а-0870/449/11 за позовом Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Компанія «Євронафта» до Державної податкової інс пекції у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя про виз нання рішення протиправним.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 07 лютого 2011 року, яке від будеться за адресою: м. Запорі жжя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судового засідання № 19, о 14 год . 30 хв. Справа розглядатиметьс я одноособово суддею Артоуз Олесею Олександрівною.

3. Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: пи сьмові нормативно та докумен тально обґрунтовані пояснен ня по суті спору; всі матеріал и, які можуть бути використан і як докази у справі; належним чином засвідчені копії доку ментів, що будуть подані та до даних до позову документів н адати у справу, оригінали - д ля огляду. Також надати позов ну заяву в електронному вигл яді.

4. Запропонувати відповідач ам у разі невизнання адмініс тративного позову подати суд у до 04.02.2011: у разі невизнання адм іністративного позову подат и суду до судового засідання письмові заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень; письмо ві пояснення з приводу обста вин, викладених у позові; всі м атеріали, які можуть бути вик ористані як докази у справі; н алежно засвідчені копії доку ментів, що будуть подані нада ти у справу, оригінали - для о гляду. Також надати заперече ння на позов в електронному в игляді.

5. В судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві. Явку в судове засіданн я представників сторін визна ти обов'язковою.

6. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві, відповідачу копію позовн ої заяви та додані до неї доку менти.

7. Роз' яснити відповідачу, що відповідно до п. 5 ч.5 ст. 107 КАС України у разі неподання від повідачем у визначений судом строк всіх матеріалів, що бул и або мали бути взяті ним до ув аги при прийнятті рішення, вч иненні дії, допущенні бездія льності, суд виносить рішенн я на підставі наявних доказі в.

8. Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

УХВАЛИВ:

07 лютого 2011 року 14:30

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.01.2011
Оприлюднено07.02.2011
Номер документу13623839
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/449/11

Постанова від 12.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 21.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 22.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 24.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні