Ухвала
від 11.01.2011 по справі 31/259пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

11.01.11 р. Справа № 31/259пн

Суддя господарського су ду Донецької області Ушенко Л.В.

При секретарі судового зас іданні Павловій Я.В.,

розглянув матеріали справ и за позовом

Прокурора Слов' янського району в інтересах держави в особі Слов' янської районно ї державної адміністрації

до Суб' єкта підприємниць кої діяльності - фізичної о соби підприємця ОСОБА_2, м . Краматорськ

про зобов' язання відпові дача оформити у встановленом у порядку режим рибогосподар ської експлуатації водного о б' єкту загальнодержавного значення, що розташоване в с. Сергіївна, в балці Бичок, басе йну ріки Казенний Торець об' ємом 630м3 площею водного дзерк ала 39,1га.

за участю представників ст орін:

Прокурор: не з' явився

від позивача: не з' явився

відповідач: ОСОБА_2 - пасп орт

від відповідача: ОСОБА_3 - довіреність

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Слов' янського р айону в інтересах держави в о собі Слов' янської районної державної адміністрації зве рнувся із позовом до Суб' єк та підприємницької діяльнос ті - фізичної особи підприє мця ОСОБА_2, м. Краматорськ про зобов' язання відповіда ча оформити у встановленому порядку режим рибогосподарс ької експлуатації водного об ' єкту загальнодержавного з начення, що розташоване в с. Се ргіївна, в балці Бичок, басейн у ріки Казенний Торець об' є мом 630м3 площею водного дзерка ла 39,1га.

В обґрунтування заявленог о позову прокурор посилаєтьс я на те, що між позивачем та ві дповідачем було укладено дог овір оренди водного об' єкту загальнодержавного значенн я, однак, в результаті проведе ної перевірки додержання зак онодавства України про твари нний світ щодо охорони викор истання і відтворення водних живих ресурсів було встанов лено, що відповідач використ овує водний об' єкт загально державного значення в с.Серг іївка, в балці Бичок, басейну р іки Казенний Торець в своїх г осподарських цілях для рибор озведення без наявності Режи му рибогосподарської експлу атації, що є порушенням вимог екологічного законодавства , зокрема у галузі тваринного світу.

В судове засідання 11.01.11р. про курор та представник позивач а не з' явився, про час та день судового засідання були пов ідомлені належним чином, про що свідчать поштові повідом лення повернені до канцелярі ї суду.

До канцелярії суду предста вник позивача надав заяву, зг ідно якої зазначив, що позовн і вимоги підтримує та просит ь розглянути справу без учас ті їхнього представника.

Відповідач надав відзив на позовну заяву, згідно якого п роти позову заперечує в зв' язку з безпідставністю та на дав копію режиму рибогоспода рської експлуатації водойми спірного водного об' єкту.

Врегулювання спору, який є предметом спору, підтверджує ться копією режиму рибогоспо дарської експлуатації водой ми площею 39,1 га розташованої н а річці Бичок біля села Сергі ївна на території Сергієвськ ої сільської ради Слов' янсь кого району Донецької област і, наданим відповідачем до сп рави. Зазначений документ ро зроблений Харківською держа вною зооветеринарною Академ ією, погоджений начальником Державного управління охоро ни навколишнього середовища в Донецькій області 13.12.10р. та го ловним Державним управління м охорони, використання і від творення водних живих ресурс ів та регулювання рибальства в Донецькій області 17.11.10р.

В зв' язку з викладеним, Го сподарський суд припиняє пр овадження по справі за відсу тністю предмету спору відпов ідно до п.1№ст.80 ГПК України.

Судові витрати у справі пок ладаються на відповідача, ос кільки спір було врегульован о після звернення позивача д о суду.

Керуючись п.1№ст.80, ст.86 ГПК Ук раїни, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за поз овом Слов' янського району в інтересах держави в особі Сл ов' янської районної держав ної адміністрації звернувся із позовом до Суб' єкта підп риємницької діяльності - фі зичної особи підприємця ОС ОБА_2, м. Краматорськ про зобо в' язання відповідача оформ ити у встановленому порядку режим рибогосподарської екс плуатації водного об' єкту з агальнодержавного значення , що розташоване в с. Сергіївна , в балці Бичок, басейну ріки К азенний Торець об' ємом 630м3 п лощею водного дзеркала 39,1га- п рипинити.

Стягнути з Суб' єкта підпр иємницької діяльності Фізич ної особи - підприємця ОСО БА_2 (АДРЕСА_1, ІН НОМЕР_1 ) на користь державного бюдж ету України витрати по сплат і державного мита у сумі 85,00грн . та витрати на інформаційно - технічне забезпечення судов ого процесу у сумі 236грн.

Видати наказ.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного господарського суду протяго м 5 днів з дня прийняття зазнач еної ухвали.

Суддя Ушенко Л. В.

.

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення11.01.2011
Оприлюднено08.02.2011
Номер документу13655151
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —31/259пн

Ухвала від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Ухвала від 10.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Рішення від 12.05.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Судовий наказ від 29.01.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Кододова О.В.

Судовий наказ від 29.01.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Кододова О.В.

Рішення від 15.01.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Ухвала від 20.12.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Ухвала від 22.11.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Ухвала від 07.11.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні