Постанова
від 17.01.2011 по справі 27/168б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17.01.11 р. Справа № 27/168б

за заявою боржника Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „ПАСАЖ СІТІ” м.Донецьк

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представник від боржника: Г роховська О.Ю. (за довір.)

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 29.12.10р . порушена справа про банкрут ство Товариства з обмеженою відповідальністю „ПАСАЖ СІТ І” м.Донецьк згідно ст.51 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, розгляд справи призначено в судовому засіданні на 17.01.11р.

В судовому засіданні 17.01.11р. п редставником боржника надан і додаткові документи.

Розглянувши в судовому зас іданні матеріали справи, зас лухавши представника боржни ка, суд встановив:

Учасниками Товариства з об меженою відповідальністю „П АСАЖ СІТІ” м.Донецьк 22.09.10р. прий нято рішення про ліквідацію ТОВ „ПАСАЖ СІТІ” та призначе ння ліквідатора (протокол за гальних зборів учасників від 22.09.10р.).

В силу п.5 ст.7 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” боржник зо бов'язаний звернутися в міся чний строк до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство у раз і виникнення таких обставин: задоволення вимог одного аб о кількох кредиторів приведе до неможливості виконання г рошових зобов'язань боржника в повному обсязі перед іншим и кредиторами; орган боржник а, уповноважений відповідно до установчих документів або законодавства прийняти ріше ння про ліквідацію боржника, прийняв рішення про звернен ня в господарський суд із зая вою боржника про порушення с прави про банкрутство; при лі квідації боржника не у зв'язк у з процедурою банкрутства в становлено неможливість бор жника задовольнити вимоги кр едиторів у повному обсязі; в і нших випадках, передбачених Законом України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”.

Згідно витягу серії АЕ №411878 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців станом на 20.12.10 р. (запис №1) статус відомостей про юридичну особу - в стані припинення підприємницької діяльності.

Опубліковано оголошення п ро прийняття засновниками рі шення щодо припинення юридич ної особи в Бюлетені Державн ої реєстрації від 20.10.10р.

Ліквідатором встановлено, що майна підприємства недос татньо для задоволення вимог кредиторів у повному обсязі , у зв' язку з чим 21.12.10р. прийнят о рішення про звернення до су ду із заявою про порушення сп рави про банкрутство ТОВ „ПА САЖ СІТІ”. Проміжний ліквіда ційний баланс станом на 21.12.10р. з атверджений рішенням загаль них зборів учасників ТОВ „ПА САЖ СІТІ” від 21.12.10р.

Згідно наданого суду Аудит орського висновку незалежно го аудитора Товариства з обм еженою відповідальністю по н аданню аудиторських і консул ьтаційних послуг „ДОНЕЦЬКПР ОМАУДИТ” по результатам пере вірки з метою підтвердження балансу Товариства з обмеже ною відповідальністю „ПАСАЖ СІТІ” від 17.01.10р. №66 підприємств о має ознаки критичної непла тоспроможності та відповіда є фінансовому стану потенці йного банкрутства. Ознаки фі ктивного банкрутства чи дове дення до банкрутства відсутн і. Підтверджено повноту і дос товірність балансу підприєм ства.

Кредиторська заборговані сть в сумі 328,4тис.грн. не може бу ти погашена внаслідок недост атності майнових активів бор жника, що підтверджується ма теріалами справи.

В силу п.2 ст.51 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” за результ атами розгляду заяви про пор ушення справи про банкрутств о юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарс ький суд визнає боржника, яки й ліквідується, банкрутом, ві дкриває ліквідаційну процед уру, призначає ліквідатора.

17.01.11р. до господарського суду надійшла заява арбітражного керуючого Лунькової Світлан и Іванівни про згоду на призн ачення ліквідатором по справ і та копія ліцензії на право п ровадження діяльності арбіт ражних керуючих. Заяви інших арбітражних керуючих по дан ій справі до суду не надходил и.

З огляду на зазначене суд в важає за необхідне визнати б оржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру стро ком на 3 місяці, ліквідатором п ризначити арбітражного керу ючого Лунькову Світлану Іван івну (ліцензія НОМЕР_1).

Враховуючи викладене та ке руючись статтями ст.ст. 3-1, п.5 ст .7, ст.ст. 22-24, 51 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, ст.43 ГПК Україн и господарський суд

П О С Т А Н О В И В:

Визнати боржника - Товари ство з обмеженою відповідаль ністю „ПАСАЖ СІТІ” (83017, м.Донец ьк, бул.Шевченко, б.25, каб. №506; код ЄДРПОУ 34360068) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру по справі строком на 3 м ісяці до 17.04.2011р.

Призначити ліквідатором п о справі арбітражного керуюч ого Лунькову Світлану Іванів ну (ліцензія НОМЕР_1), ідент ифікаційний номер НОМЕР_2 ; місцепроживання: АДРЕСА_1 .

Ліквідатору у 5-денний стро к опублікувати в офіційних д рукованих органах оголошенн я про визнання боржника банк рутом і відкриття ліквідацій ної процедури, із зазначення м відомостей, передбачених п .5 ст.23 Закону України „Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”. По закінченні лікв ідаційної процедури предста вити суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний бал анс банкрута.

Суддя Тарапата С.С.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

Дата ухвалення рішення17.01.2011
Оприлюднено08.02.2011
Номер документу13655171
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/168б

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 10.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 03.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 25.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні