Ухвала
від 26.01.2011 по справі 17/13пн/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17/13пн/2011

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

26.01.11                                                                                 Справа № 17/13пн/2011

Суддя Фонова О.С., розглянувши матеріали позовної заяви

Приватного акціонерного товариства "Первомайський механічний завод",  м.  Первомайськ  Луганської області

до Відкритого акціонерного товариства "Первомайський машинобудівний завод", м. Первомайськ  Луганської області

про визнання договору купівлі-продажу майна на аукціоні дійсним та визнання права власності на майно

Заявник у вступній частині позовної заяви вказує 3-ю особу –Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ в м. Первомайську при УДАІ ГУ МВС України в Луганській області, без зазначення її процесуального положення. Відповідно до ст.ст. 26, 27 Господарського процесуального кодексу України 3-ті особи можуть бути як з самостійними вимогами так і без самостійних вимог, виступати як на стороні позивача так і на стороні відповідача.

          З огляду на те, що заявником не обґрунтовані вимоги щодо залучення у справі 3-ї особи –Міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу в м. Первомайську при УДАІ ГУ МВС України в Луганській області, та не зазначене її процесуальне становище, дане клопотання буде розглянуто судом у наступних судових засіданнях, з урахуванням пояснень позивача стосовно такого залучення.

Суддя визнав достатніми надані матеріали для прийняття позовної заяви до розгляду, і керуючись  статтями  27, 61, 64-65, 86 Господарського процесуального кодексу України,

у х в а л и в :

1. Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 14.02.2011, 10 год. 45  хв.

3. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду в кімнаті № 330.

4. Зобов'язати:  

позивача –обґрунтувати вимогу щодо залучення у справі 3-ї особи, та зазначити її процесуальне положення;  надати: письмові пояснення на відзив відповідача, документальне підтвердження пояснень; надати оригінали документів, доданих до позовної заяви у  копіях, для огляду у засіданні суду; документи, що підтверджують статус юридичної особи (Статут, відповідне Положення тощо), оригінали  для огляду у судовому засідання; довідку щодо внесення до ЄДРПОУ (оригінал для огляду); надати нормативне обґрунтування вимоги до 3-ї особи;

відповідача –надати: відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу, документальне та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів; при наявності - листування з позивачем зі спірного питання (письмові пояснення з цього приводу); документи, що підтверджують статус юридичної особи (Статут, відповідне Положення тощо), оригінали  для огляду у судовому засідання, копії до справи; довідку щодо внесення до ЄДРПОУ (оригінал для огляду, копію до справи);

5. Зобов'язати державного реєстратора виконавчого комітету Луганської міської ради в строк до 14.02.2011 надати господарському суду довідку про реєстрацію Відкритого акціонерного товариства "Первомайський машинобудівний завод", м. Первомайськ  Луганської області, вул. Правіка, 1, код 14307788.

6. Зобов'язати Головне управління статистики в Луганській області  в строк до 14.02.2011 надати господарському суду довідку про внесення до ЄДРПОУ Відкритого акціонерного товариства "Первомайський машинобудівний завод", м. Первомайськ  Луганської області, вул. Правіка, 1, код 14307788.

Відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України за ухилення від вчинення дій, покладених судом на сторону, у т.ч. ненадання витребуваних судом документів, зі сторін може бути стягнено штраф у розмірі до 1700 грн.    

   

Явка  представників сторін в судове засідання обов'язкова.

          Суддя                                                                                О.С. Фонова

Дата ухвалення рішення26.01.2011
Оприлюднено08.02.2011
Номер документу13657893
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання договору купівлі-продажу майна на аукціоні дійсним та визнання права власності на майно Заявник у вступній частині позовної заяви вказує 3-ю особу –Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ в м. Первомайську при УДАІ ГУ МВС України в Луганській області, без зазначення її процесуального положення. Відповідно до ст.ст. 26, 27 Господарського процесуального кодексу України 3-ті особи можуть бути як з самостійними вимогами так і без самостійних вимог, виступати як на стороні позивача так і на стороні відповідача.           З огляду на те, що заявником не обґрунтовані вимоги щодо залучення у справі 3-ї особи –Міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу в м. Первомайську при УДАІ ГУ МВС України в Луганській області, та не зазначене її процесуальне становище, дане клопотання буде розглянуто судом у наступних судових засіданнях, з урахуванням пояснень позивача стосовно такого залучення.

Судовий реєстр по справі —17/13пн/2011

Рішення від 14.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Фонова О.С

Ухвала від 21.02.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Фонова О.С

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Фонова О.С

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні