Ухвала
від 31.01.2011 по справі 50/729
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/729 31.01.11

За заявою державної по даткової інспекції у Солом"я нському районі м. Києва

до товариства з обмеженою відповідальніст ю "ПромТоргЕлектро"

про банкрутство

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника - не прибув

Від боржника - не прибув

Ліквідатор - Карлова І.В . (дов. від 30.01.2011)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до с уду із заявою про порушення с прави про банкрутство відсу тнього боржника, оскільки то вариство з обмеженою відпові дальністю „Промторгелектро ” неспроможне сплатити подат ковий борг у сумі 715 818,13 грн., не н адає з 2004 року до органів держа вної податкової служби подат кових декларацій та інших до кументів фінансової звітнос ті, відсутнє за юридичною адр есою і його місцезнаходження невідоме.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 10.11.2009 порушено пр овадження у справі №50/729 та приз начено до розгляду на 25.11.2009.

Постановою господарського суду міста Києва від 25.11.2009 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором банкрута приз начено ініціюючого кредитор а - ДПІ у Солом"янському районі м. Києва, яку зобов' язано над ати суду ліквідаційний балан с банкрута та звіт ліквідато ра.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 16.09.2010 було припин ено повноваження ліквідатор а - ДПІ у Солом"янському районі м. Києва, призначено новим лік відатором у справі арбітражн ого керуючого Погорєлко Інн у В"ячеславівну (ліцензія Н ОМЕР_1 видана Державним деп артаментом з питань банкрутс тва від 30.06.2010, ідентифікаційний номер - НОМЕР_2), яку зобов"я зано ознайомитись з матеріал ами справи та подати суду на з атвердження свій звіт та лік відаційний баланс у строк до 25.11.2010.

23.12.2010 до господарського суду м. Києва надійшли звіт ліквід атора і ліквідаційний баланс на затвердження, а тому суд ух валою від 14.01.2011 призначив розг ляд справи на 31.01.2011.

Представники заявника та б оржника в судове засідання 31.0 1.2011 не з' явилися, витребувані судом докази не подали, причи н неявки суд не повідомили, хо ча про час та місце розгляду с прави були повідомлені належ ним чином.

В судове засідання 31.01.2011 з'яви вся представник ліквідатора і просив затвердити звіт та л іквідаційний баланс банкрут а.

У судовому засіданні було з аслухано звіт ліквідатора бо ржника, досліджено ліквідаці йний баланс і встановлено, що вимоги кредиторів залишилис ь не задоволеними, у процесі л іквідаційної процедури не ви явлено майнових активів (май на та майнових прав) банкрута з метою включення їх до склад у ліквідаційної маси. Суд вва жає, що ліквідатор при реаліз ації своїх прав та обов”язкі в діяв сумлінно та розумно з у рахуванням інтересів боржни ка та його кредиторів, його зв іт повно відображає обстави ни, що мають значення для спра ви (ліквідатор вчинив належн і дії по виявленню активів та пасивів боржника шляхом зап итів до відповідних органів, у тому числі державної викон авчої служби, банківських ус танов, БТІ, реєстраційних від ділень МВС України, тощо). На д умку суду ліквідатор належно провів всі заходи ліквідаці йної процедури, повно вчинив дії по виявленню кредиторів та активів боржника, реально довів неможливість платоспр оможності боржника і задовол ення вимог кредиторів.

Відповідно до положень ч. 6 с т. 31 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” всі кредиторські вим оги до банкрута, які не були за доволені за недостатністю ма йна банкрута, вважаються пог ашеними.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст. 32 Закону України “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом”, є підставою для припинення провадження у спр аві згідно п.6 ч.1 ст.40 цього Зако ну, про що у справі про банкру тство виноситься ухвала.

У зв' язку з тим, що майнови х активів банкрута, достатні х для задоволення вимог кред итора, не виявлено, погашення вимог кредиторів не відбуло ся, боржника визнано банкрут ом, звіт ліквідатора та лікві даційний баланс представлен і суду, виконані усі необхідн і дії на стадії ліквідації ба нкрута, передбачені Законом України “Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, на явні всі підстави ліквідуват и юридичну особу товариство з обмеженою відповідальніст ю "ПромТоргЕлектро".

Враховуючи вищезазначене, керуючись ст. 86 ГПК України, ст . 12, ч. 6 ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” господар ський суд м. Києва,-

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт ліквід атора та ліквідаційний балан с товариства з обмеженою від повідальністю "ПромТоргЕлек тро" (ідентифікаційний код 3273173 4) з додатком - реєстром непог ашених вимог кредиторів щодо визнання кредитором:

- ДПІ у Солом' янському райо ні м. Києва з розміром кредито рських вимог в сумі 715 818,13 грн.

2. Ліквідувати банкрута - т овариство з обмеженою відпов ідальністю "ПромТоргЕлектро " (03141, м. Київ, Солом' янський рай он, вул. Волгоградська, буд. 4, ід ентифікаційний код 32731734) як юри дичну особу в зв' язку з банк рутством.

3. Київському міському управ лінню статистики виключити б анкрута - товариство з обме женою відповідальністю "Пром ТоргЕлектро" з державного ре єстру підприємств та організ ацій України.

4. ДПІ у Солом' янському рай оні м. Києва зняти банкрута з п одаткового обліку.

5. Державному реєстратору Со лом' янської районної у м. Ки єві державної адміністрації провести державну реєстраці ю припинення юридичної особи - банкрута товариства з обм еженою відповідальністю "Про мТоргЕлектро" (03141, м. Київ, Солом ' янський район, вул. Волгогр адська, буд. 4, ідентифікаційни й код 32731734) та внести про це запи с до Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців.

6. Дію мораторію та повноваж ення ліквідатора припинити .

7. Провадження у справі про б анкрутство № 50/729 припинити.

8. Копію ухвали направити за явнику, банкруту, ліквідатор у, органу статистики, Державн ому реєстратору Солом»янськ ої РДА для вчинення певних ді й відповідно до ст. 39 Закону Ук раїни “Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців” та повід омлення в визначений Законом строк про судове рішення щод о припинення юридичної особи органи статистики, державно ї податкової служби, Пенсійн ого фонду України, фондів соц іального страхування.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення31.01.2011
Оприлюднено09.02.2011
Номер документу13671693
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —50/729

Ухвала від 31.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 14.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 19.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні