Ухвала
від 03.02.2011 по справі 01/2200
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАСІДАННЯ

"03" лютого 2011 р. Спр ава № 01/2200

Господар ський суд Черкаської області в складі головуючого судді - Чевгуза О.В., при секретарі суд ового засідання Олійник І.С., з а участю

від кредиторів: Жалдак В.І . - представник за довірені стю управління Пенсійного ф онду України в Соснівському районі м. Черкаси, Тімофєєв В.С. - представник за довір еністю приватного підприємс тва “Торговий дім “Доманськи й”,

від боржника - Артеменко О.О. - представник за довір еністю,

розпорядника майна - Біл ика О.А.,

розглянувши у відкритому п опередньому засіданні в м. Че ркаси справу за заявою товар иства з обмеженою відповідал ьністю “Витязь”, м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Черкаської області від 02 листопада 2010 року за заявою к ерівника боржника порушено п ровадження у справі про банк рутство товариства з обмежен ою відповідальністю “Витязь ” (вул. О.Дашковича, 30, м. Черкаси , код ЄДРПОУ 30955872), введено морат орій на задоволення вимог кр едиторів та накладено арешт на все майно боржника.

Після публікації оголошен ня про порушення справи про б анкрутство боржника в газеті “Голос України” від 24 грудня 2010 року №244 (4994) минув встановлени й строк для подачі до господа рського суду письмових заяв з вимогами до боржника.

Розпорядником майна пода но реєстр вимог кредиторів т а судом призначено попереднє засідання.

Представники кредиторів у в попередньому засіданні з аявлені вимоги до боржника п ідтримали в повному обсязі.

Розпорядник майна повідом ив про включення грошових ви мог кредиторів, від яких наді йшли до господарського суду заяви, до реєстру вимог креди торів із зазначенням чергово сті задоволення кожної вимог и.

Представник боржника заяв лені вимоги визнав у повному обсязі.

Заслухавши у попередньому засіданні доводи представни ків сторін та розпорядника м айна, дослідивши матеріали с прави, суд вважає за необхідн е визнати вимоги кредиторів до товариства з обмеженою ві дповідальністю “Витязь” в сл ідуючих розмірах:

1. управління Пенсійного фон ду України в Соснівському ра йоні м. Черкаси на суму штрафн их санкцій та пені в розмірі 11 4751 грн. 87 коп.,

2. приватного підприємства “ Торговий дім “Доманський” на суму 300000 грн. 00 коп.

Відповідно до ст. 31 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” (далі - Закон) вимоги приватного п ідприємства “Торговий дім “Д оманський” на суму 300000 грн. 00 коп . підлягають до задоволення у четверту чергу, вимоги управ ління Пенсійного фонду Украї ни в Соснівському районі м. Че ркаси на суму 114751 грн. 87 коп. - у ш осту.

Суд на підставі п. 2 ст. 15 та п. 1 с т. 16 Закону вважає за необхідн е зобов' язати кредиторів та розпорядника майна провести засідання зборів кредиторів , на якому обрати комітет кред иторів.

Суд вважає за необхі дне зазначити, що відповідно до ст. 1 Закону до складу грошо вого зобов' язання боржника перед конкурсними кредитора ми у справі про банкрутство б оржника штраф та пеня не зара ховуються.

Відповідно до ст. 15 Закону р озпорядник майна зобов' яза ний окремо внести до реєстру вимог кредиторів розмір неу стойки (штраф, пеня).

Вимоги конкурсних кредит орів, що заявлені після закін чення 30-денного строку після опублікування оголошення пр о порушення справи про банкр утство, або не заявлені взага лі - суд на підставі ч. 2 ст. 14 За кону вважає такими, що погаше ні і не підлягають розгляду.

На підставі вищевка заного, керуючись ст. ст. 14, 15, 16 та 31 Закону України Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, ст. 86 ГПК У країни, суд, -

УХВАЛИВ:

Визнати вимоги кредитор ів у справі про банкрутство т овариства з обмеженою відпов ідальністю “Витязь” в слідую чих розмірах:

1. управління Пенсійного фон ду України в Соснівському ра йоні м. Черкаси на суму штрафн их санкцій та пені в розмірі 11 4751 грн. 87 коп.,

2. приватного підприємства “ Торговий дім “Доманський” на суму 300000 грн. 00 коп.

Вимоги приватного підприє мства “Торговий дім “Домансь кий” на суму 300000 грн. 00 коп. підля гають до задоволення у четве рту чергу, вимоги управління Пенсійного фонду України в С оснівському районі м. Черкас и на суму 114751 грн. 87 коп. - у шосту .

Встановити, що штраф та пеня в процедурі банкрутства бор жника до складу грошового зо бов' язання перед кредитора ми не зараховуються.

Встановити, що вимог и конкурсних кредиторів, що з аявлені після закінчення 30-д енного строку після опублік ування оголошення про поруше ння справи про банкрутство б оржника, або не заявлені взаг алі не розглядаються і вважа ються погашеними.

Зобов' язати кредиторів т а розпорядника мана протягом 10 днів провести засідання збо рів кредиторів.

Ухвала може бути оска ржена до Київського апеляцій ного господарського суду.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення03.02.2011
Оприлюднено11.02.2011
Номер документу13700201
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —01/2200

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 16.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 07.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні