Ухвала
від 24.03.2011 по справі 01/2200
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"24" березня 2011 р. Сп рава № 01/2200

Господарський суд Черкас ької області в складі: голову ючого - судді Чевгуза О.В., при секретарі Олійник І.С., за уча стю

від кредиторів: Старчен ко А.В. - представник за дов іреністю управління Пенсійн ого фонду України в Соснівсь кому районі міста Черкаси, Тімофєєв В.С. - представни к за довіреністю приватного підприємства “Торговий дім “ Доманський”,

ліквідатора - Білика О.А .,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Черкас и справу за заявою товариств а з обмеженою відповідальніс тю “Витязь”, м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Черкаської області від 02 листопада 2010 року за заявою к ерівника боржника порушено п ровадження у справі про банк рутство товариства з обмежен ою відповідальністю “Витязь ” (вул. О.Дашковича, 30, м. Черкаси , код ЄДРПОУ 30955872), введено морат орій на задоволення вимог кр едиторів та накладено арешт на все майно боржника.

Ухвалою від 14 грудня 2010 року в ведено процедуру розпорядже ння майном боржника, розпоря дником майна призначено арбі тражного керуючого Білика Олександра Анатолійовича .

Постановою суду від 17 лютог о 2011 року боржника визнано бан крутом, відкрито ліквідаційн у процедуру, ліквідатором ба нкрута призначено арбітражн ого керуючого Білика Олекс андра Анатолійовича.

До суду з клопотанням про затвердження звіту, ліквідац ійного балансу та припинення провадження у справі зверну вся ліквідатор.

На підставі ч.1 ст. 32 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” (дал і - Закон) заслуховування зв іту ліквідатора призначено в судовому засіданні.

У судовому засіданні лікв ідатор та представники креди торів звіт підтримали та про сили його задовольнити, пров адження у справі - припинит и.

Судом встановлено, що майно ві активи у банкрута відсутн і, вимоги кредиторів не погаш ені.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії д ля виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закон у обов' язки. Приймаючи до ув аги, що за результатами лікві даційного балансу у банкрута не залишилося майна, звіт лік відатора та ліквідаційний ба ланс погоджено з комітетом к редиторів у засіданні 15 берез ня 2011 року, суд вважає за необхі дне звіт та ліквідаційний ба ланс затвердити, а боржника, я к юридичну особу - ліквідува ти.

Згідно з ч.ч. 1, 5 ст. 32 Закону, піс ля завершення усіх розрахунк ів з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний балан с, до якого додаються: показни ки виявленої ліквідаційної м аси (дані її інвентаризації); в ідомості про реалізацію об'є ктів ліквідаційної маси з п осиланням на укладені догово ри купівлі-продажу; копії дог оворів купівлі-продажу та ак ти приймання - передачі майна ; реєстр вимог кредиторів з да ними про розміри погашених в имог кредиторів; документи, я кі підтверджують погашення в имог кредиторів.

Якщо ліквідатор не виявив м айнових активів, що підлягаю ть включенню до ліквідаційно ї маси, він зобов'язаний подат и господарському суду ліквід аційний баланс, який засвідч ує відсутність у банкрута ма йна.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону госп одарський суд припиняє прова дження у справі про банкрутс тво, якщо затверджено звіт лі квідатора в порядку, передба ченому статтею 32 цього Закону .

На підставі зазначе ного, керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст. 86 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лі квідатора - арбітражного ке руючого Білика Олександра Анатолійовича та ліквідац ійний баланс товариства з об меженою відповідальністю “В итязь” станом на 15 березня 2011 р оку.

Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю “Витязь” (вул. О.Дашковича, 30, м . Черкаси, код ЄДРПОУ 30955872) як юри дичну особу в зв' язку із бан крутством.

Провадження по справі прип инити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення24.03.2011
Оприлюднено02.04.2011
Номер документу14428545
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —01/2200

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 16.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 07.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 26.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні