Ухвала
від 05.02.2007 по справі а10/007-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

А10/007-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. Комінтерну, 16                     тел. 230-31-77

У Х В А Л А

"05" лютого 2007 р.                                                              Справа №А10/007-07

За позовом Васильківської районної спілки споживчих товариств, м. Васильків   

До Шевченківської сільської ради, Васильківський р-н, с. Шевченківка  

Про скасування рішення від 06 серпня 2004р.

Представники:

Від позивача: Гунькіна Т.Д. –представник за довіреністю від 05.02.2007р.;

Від відповідача: не з'явився.

   Суддя  Тищенко О.В.

          Ухвала постановляється за наслідками підготовчого провадження.

          В провадженні господарського суду Київської області знаходиться адміністративна справа за позовом Васильківської районної спілки споживчих товариств до Шевченківської сільської ради про скасування рішення від 06 серпня 2004р.   

          Відповідач в судове засідання 05.02.2007р. не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, витребуваних ухвалою суду документів не подав хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином про свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення.

В судовому засіданні представником позивача подано клопотання №17 від 05.02.2007р., в якому останній просить залучити для участі у справі в якості третіх осіб: Фізичну особу –Проворного Олега Григоровича та Савчук Анастасію Валеріївну.

Під час проведення підготовчого провадження судом:

-          уточнено позовні вимоги;

-          прийнято ухвалу про закриття провадження в частині визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки;

-          були витребувані від осіб, які беруть участь у справі документи та інші матеріали;

-          залучено до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на боці відповідача: Фізичну особу –Проворного Олега Григоровича та  фізичну особу –Савчук Анастасію Валеріївну;

-          прийнято рішення про обов'язковість участі осіб, які беруть участь у справі;

-          визначено факти, які необхідно  встановити для вирішення спору і які з них не визнаються сторонами, а які належить доказувати;

-          з'ясовано якими доказами сторони можуть обґрунтовувати свої доводи чи заперечення.           

          Відповідно до п. 4 ст. 121 КАС України за  наслідками  підготовчого провадження  суд постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і  призначення справу до судового розгляду.

Керуючись ч. 2 ст. 53, ст. 121 та ст. 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

1.          Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду на “20” лютого 2007р. о 16 год. 00 хв. за адресою м. Київ, вул. Комінтерну, буд.16; зал судового засідання 222.

2.          Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на боці відповідача: Фізичну особу –Проворного Олега Григоровича (01001, м. Київ, вул. Славгородська, буд. 2/10, кв. 91.).  

3.          Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на боці відповідача: Фізичну особу –Савчук Анастасію Валеріївну (01001, м. Київ, вул. Звіринецька, буд. 75.)

4.          Зобов'язати позивача надати: оригінали (для огляду) та копії (для залучення до матеріалів справи) наступних документів:  

-          документи на землю;

-          дозвіл на проведення реконструкції приміщення майстерні в хлібопекарню;

-          проектно кошторисну документацію на проведення будівельних робіт по реконструкції придбаного приміщення;  

-          докази зміни нумерації будинку пекарні в с. Шевченківка по вул. Шевченка, 3 на №1-а (рішення Шевченківської сільської ради або інше);

-          докази реорганізації Барахтянського сільпо та оригінали документів на які посилається позивач в позовній заяві.  

5.          Запропонувати Відповідачу подати до суду письмові заперечення проти позову та докази на їх підтвердження, які наявні у Відповідача.        

6.          Витребувати від Відповідача: оригінали і належним чином засвідченні копії документів (нормативних актів) на підставі яких діє Відповідач, довідки з органу статистики про знаходження Відповідача в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, довідки про найменування і номери рахунків Відповідача відкритих у банківських установах або органах Державного казначейства України.  

7.          Зобов'язати відповідача надати: копії паспортів з зазначенням адреси гр. Проворного О.Г. та гр. Савчук А.В. та відомості щодо місця проживання зазначених осіб.

 

8.          Попередити відповідача, що згідно ч. 2 ст. 128 КАС України неприбуття в судове засідання без поважних причин представника сторони, або не повідомлення ним про причини неприбуття не є перешкодою для розгляду справи.   

9.          Попередити сторони про ст. 272 КАС України, відповідно до якої до належно викликаних особи, особисту участь якої визнано судом обов'язковою, свідка, які без поважних причин не прибули у судове  засідання або не повідомили причини неприбуття, може бути застосовано  привід  до  суду  через органи внутрішніх справ з відшкодуванням у дохід держави витрат на його здійснення.

                 Явка представників сторін обов'язкова.

           10.          Копію ухвали надіслати сторонам.

          Суддя                                                                                           Тищенко О.В.

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення05.02.2007
Оприлюднено20.02.2008
Номер документу1371143
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —а10/007-07

Ухвала від 26.02.2007

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

Ухвала від 05.03.2007

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

Постанова від 27.03.2007

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

Ухвала від 05.02.2007

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

Ухвала від 11.01.2007

Господарське

Господарський суд Київської області

Тищенко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні