Ухвала
від 10.02.2011 по справі 43/292
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 43/292 10.02.2011

за заявою державної п одаткової інспекції у Поділь ському районі м. Києва

до товариства з обмеженою відповідальніст ю Фірма “Мітра” (код 31170174)

про визнання ба нкрутом

Суддя Копитова О.С.

Обставини справи

Державна податкова інсп екція у Подільському районі м. Києва звернулась до господ арського суду міста Києва з з аявою про визнання банкрутом товариства з обмеженою відп овідальністю Фірма “Мітра” з урахуванням приписів ст. 52 З акону України “Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 05.06.2007 порушен о провадження у справі про ба нкрутство № 43/292 (суддя Пасько М .В.)

Постановою Господарського суду міста Києва від 05.07.2007 визн ано банкрутом товариство з о бмеженою відповідальністю Ф ірму “Мітра”, відкрито лікві даційну процедуру, призначен о ліквідатором банкрута ініц іюючого кредитора - державн у податкову інспекцію у Поді льському районі м. Києва, яког о зобов' язано провести лікв ідаційну процедуру та надат и звіт і ліквідаційний балан с на затвердження.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 29.02.2008 дострок ово припинено обв' язки лікв ідатора боржника - ініціююч ого кредитора державної пода ткової інспекції у Подільськ ому районі м. Києва, призначен о по справі № 43/292 ліквідатором боржника - арбітражного кер уючого Капелюшного І.В., з обов' язано відповідних пос адових осіб товариства з обм еженою відповідальністю Фір ми “Мітра” протягом 15-днів пер едати ліквідатору боржника Капелюшному І.В. печатки, ш тампи, установчі документи, д окументи, що стосуються госп одарської діяльності боржни ка, податкової та бухгалтерс ької звітності, а також наявн і у боржника майнові активи т а зобов' язано ліквідатора б оржника Капелюшного І.В. н адати суду на затвердження з віт ліквідатора та ліквідаці йний баланс боржника.

Ухвалою суду від 25.11.2008 в изнано відкрите акціонерне т овариство “Акціонерна компа нія “Київводоканал” кредито ром товариства з обмеженою в ідповідальністю Фірми “Мітр а” на загальну суму 1432,33 грн. та ф ізичну особу ОСОБА_1 креди тором товариства з обмеженою відповідальністю Фірми “Міт ра” на загальну суму 9 185,32 грн.

06.10.2009 до загального відді лу суду від ліквідатора наді йшло клопотання про припинен ня його обов' язків як лікві датора товариства з обмежено ю відповідальністю Фірми “Мі тра”.

Ухвалою суду від 30.10.2009 сл ухання справи було призначен о на 24.11.2009.

Ухвалою суду від 24.11.2009 пр изначено ліквідатором товар иства з обмеженою відповідал ьністю Фірми “Мітра” - Яци шина Андрія Миколайовича (л іцензія Серія НОМЕР_1 від 03.07.2008), продовжено строк ліквіда ційної процедури банкрута та зобов' язано ліквідатора на дати суду звіт та ліквідацій ний баланс банкрута до 03.05.2010.

До загального відділу суду від ліквідатора надійш ло клопотання про продовженн я строку ліквідаційної проце дури.

Ухвалою суду від 15.06.2010 ст рок ліквідаційної процедури було продовжено до 15.12.2010 та зоб ов' язано ліквідатора банкр ута до 02.12.2010 надати господарськ ому суду звіт та ліквідаційн ий баланс банкрута з додатка ми.

01.02.2010 до загального відд ілу суду від ліквідатора над ійшло клопотання про продовж ення строку ліквідаційної пр оцедури.

Дослідивши матеріали справи та розглянувши клопот ання ліквідатора товариства з обмеженою відповідальніст ю Фірми “Мітра” арбітражного керуючого Яцишина А.М, пр о продовження строку ліквід аційної процедури для провед ення всіх необхідних дій щод о завершення ліквідаційної п роцедури банкрута та одержан ня всіх необхідних відповіде й на запити, суд визнав його об ґрунтованим та таким, що підл ягає задоволенню.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” строк ліквідаційної процед ури не може перевищувати два надцяти місяців. Господарськ ий суд може продовжити цей ст рок на шість місяців.

Зважаючи на те, що строк л іквідаційної процедури банк рута та повноважень ліквідат ора закінчився, а також врахо вуючи те, що ліквідатором про водяться всі необхідні дії щ одо ліквідації підприємства , суд вважає за доцільне задов ольнити клопотання ліквідат ора про продовження строку л іквідаційної процедури това риства з обмеженою відповіда льністю Фірми “Мітра”.

Керуючись ст.ст. 22 32, 24, 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с т. 86 Господарського процесуал ьного кодексу України, Госпо дарський суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопота ння ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Фірми “Мітра” - арбітражног о керуючого Яцишина А.М. п ро продовження строку ліквід аційної процедури банкрута н а шість місяців.

Продовжити строк ліквідац ійної процедури товариства з обмеженою відповідальністю Фірми “Мітра” до 10.08.2011.

Продовжити строк повноваж ень ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Фірми “Мітра” - арбітражно го керуючого Яцишина А.М. - до 10.08.2011.

Зобов' язати ліквідатора банкрута до 28.07.2011 надати г осподарському суду звіт та л іквідаційний баланс банкрут а з додатками:

довідка обслуговуючого ба нку боржника про закриття ра хунків;

витяг з Єдиного реєстру заб орон відчуження об' єктів не рухомого майна;

витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна;

довідка Головного управлі ння Міністерства внутрішніх справ в м. Києві УДАІ про наяв ність зареєстрованих трансп ортних засобів у банкрута;

довідка Державної комісії з цінних паперів та фондовог о ринку про наявність у власн ості банкрута цінних паперів ;

довідка Головного управлі ння земельних ресурсів КМДА управління земельного кадас тру про наявність зареєстров аних земельних ділянок за ба нкрутом;

довідка Головного управлі ння статистики в м. Києві щодо наявності у боржника структ урних підрозділів або підпри ємств засновником яких є бор жник;

довідка Інспекції державн ого технічного нагляду щодо реєстрації і перереєстрації боржником тракторної, сільс ькогосподарської, дорожньо-б удівельної та меліоративної техніки;

довідка Інспекції головно го державного реєстратора фл оту України про наявність у в ласності боржника водних тра нспортних засобів;

довідка Київського місько го бюро технічної інвентариз ації та реєстрації права вла сності на об' єкти нерухомог о майна про наявність у боржн ика у власності нерухомого м айна;

довідку державного підпри ємства "Центр державного зем ельного кадастру" про наявні сть зареєстрованих за банкру том земельних ділянок та пра в на них;

довідку державного підпри ємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції Україн и про наявність зареєстрован их за банкрутом прав власнос ті на нерухоме майно.

докази публікації оголоше ння в офіційному друкованому органі про визнання боржник а банкрутом та відкриття лік відаційної процедури;

докази повідомлення про ви знання господарським судом в ідсутнього боржника банкрут ом усіх відомих йому кредито рів відсутнього боржника, як і в місячний строк з дня одерж ання повідомлення можуть нап равити ліквідатору заяви з в имогами до банкрута, зокрема органи державної податкової служби та інші державні орга ни, які здійснюють контроль з а правильністю та своєчасніс тю справляння страхових внес ків на загальнообов' язкове державне пенсійне страхуван ня та інші види зальнообов' язкового держаного соціальн ого страхування, податків і з борів (обов' язкових платежі в).

Копію ухвали направити зая внику, боржнику та ліквідато ру.

Суддя О.С.Копитова

Дата ухвалення рішення10.02.2011
Оприлюднено15.02.2011
Номер документу13725703
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання ба нкрутом

Судовий реєстр по справі —43/292

Ухвала від 15.06.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 01.12.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Сальнікова Г.І.

Ухвала від 19.11.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Сальнікова Г.І.

Ухвала від 17.03.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 30.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 30.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 11.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 16.04.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 29.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 11.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні