Ухвала
від 11.02.2011 по справі 2н-190/2011
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Україна

Справа № 2н -190

2011р.

У Х В А Л А

11 лютого 2011 р. суддя Первомайського міського суд у Луганської області Мозолєв а Т.В., перевіривши додержання вимог, викладених у ст. 96 ЦПК У країни по справі за заявою Ко мунального підприємства «Пе рвомайськтеплокомуненерго »”Первомайської міської рад и про видачу судового наказу про стягнення заборгованост і за надані послуги з опаленн я з боржника ОСОБА_1, -

в с т а н о в и в:

Позивач Комуна льне підприємство «Первом айськтеплокомуненерго»Пер вомайської міської ради звер нулося до суду з заявою про ви дачу судового наказу про стя гнення заборгованості за над ані послуги з опалення з ОС ОБА_1

Відповідно до ч. 6 ст. 100 Ц ПК України суд звернувся до с ектору громадянства, іммігра ції, реєстрації фізичних осі б Первомайського МВ УМВС Укр аїни в Луганській області дл я отримання інформації про з ареєстроване місце проживан ня (перебування) ОСОБА_1 та отримав інформацію про те, що ОСОБА_1 за адресою, вказан ою в заяві про видачу судовог о наказу, не зареєстрована.

Відповідно до абз. 4 ч. 6 ст. 100 Ц ПК України «у разі якщо отрим ана судом інформація не дає м ожливості встановити зареєс троване у встановленому зако ном порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржника, суд відмовляє у п рийнятті заяви про видачу су дового наказу».

У зв' язку з викладеним вищ е Комунальному підприємству «Первомайськтеплокомунене рго»Первомайської міської р ади слід відмовити у прийнят ті заяви про видачу судового наказу у зв' язку з тим, що вс тановити місце проживання (п еребування) боржника ОСОБА _1 неможливо.

На підставі вищена веденого, керуючись вимогами ст. 100, 122 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Відмовити Комуна льному підприємству «Первом айськтеплокомуненерго»Пер вомайської міської ради у пр ийнятті заяви про видачу суд ового наказу про стягнення з аборгованості за надані посл уги з опалення з боржника О СОБА_1 у зв' язку з неможлив істю встановити у встановлен ому законом порядку місце пр оживання (перебування) боржн ика ОСОБА_1.

Ухвала може бути оскаржен а в апеляційний суд Луганськ ої області через Первомайськ ий міський суд протягом п'яти днів з моменту її проголошен ня. У разі якщо ухвалу було пос тановлено без участі особи, я ка її оскаржує, апеляційна ск арга подається протягом п'ят и днів з дня отримання копії у хвали.

Суддя Первомайського міського суду Т.В. Мозолєва

СудПервомайський міський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення11.02.2011
Оприлюднено17.02.2011
Номер документу13770331
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2н-190/2011

Судовий наказ від 21.03.2011

Цивільне

Кам’янобрідський районний суд м. Луганська

Пташкіна А. О.

Ухвала від 06.06.2011

Цивільне

Станично-Луганський районний суд Луганської області

Антонов Ю. А.

Судовий наказ від 09.03.2011

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Демиденко І. О.

Судовий наказ від 31.01.2011

Цивільне

Ялтинський міський суд Автономної Республіки Крим

Кайро І.А.

Ухвала від 11.02.2011

Цивільне

Первомайський міський суд Луганської області

Мозолєва Т. В.

Судовий наказ від 18.01.2011

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Уржумова Наталя Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні