Ухвала
від 17.02.2011 по справі 10/1089
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"17" лютого 2011 р. Спр ава № 10/1089

Господарський суд Черкас ької області в особі судді Шу мка В.В., при секретарі судовог о засідання Кравцовій Ю.А., за участю ліквідатора Занька М.М., представника ініціююч ого кредитора - ОСОБА_2 - з а довіреністю,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріал и справи за заявою Державної податкової інспекції в Черк аському районі

до приватного підприємств а "Екологічна спілка"

про визнання банкрутом,-

ВСТАНОВИВ:

07 червня 2010 року господарс ький суд Черкаської області за заявою кредитора - Держав ної податкової інспекції в Ч еркаському районі порушив пр овадження у справі про банкр утство боржника - приватног о підприємства "Екологічна с пілка".

17 червня 2010 року господарсь кий суд прийняв постанову пр о визнання боржника - приват ного підприємства "Екологічн а спілка" банкрутом, відкрив п роцедуру його ліквідації.

Ліквідатором банкрута пр изначено арбітражного керую чого Занька Миколу Миколай овича.

В період процедури ліквіда ції боржника заяв про визнан ня кредиторських вимог від і нших кредиторів, крім ініцію ючого, не надходило.

До суду з клопотання м про затвердження ліквідаці йного балансу, звіту ліквіда тора про проведену роботу по ліквідації банкрута звернув ся ліквідатор.

В судовому засіданні встановлено, що кошти та майн о боржника відсутні, кредито рська заборгованість не пога шена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслу хавши представника ініціююч ого кредитора, ліквідатора, с уд вважає, що ліквідатором ви конані всі необхідні дії для встановлення активів боржни ка. Враховуючи, що боржник при пинив свою підприємницьку ді яльність, майно та кошти для з адоволення вимог кредиторів відсутні, звіт ліквідатора т а ліквідаційний баланс підля гають затвердженню, а боржни к, як юридична особа, ліквіда ції.

Керуючись ст.ст. 5, 32, 40, 52 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс при ватного підприємства "Еколог ічна спілка", затвердити.

Приватне підприємство "Ек ологічна спілка", Черкаська о бласть, Черкаський район, с. Єл ізаветівка, вул. Шевченка, буд . 35А, код ЄДРПОУ 33456639, як юридичну особу, ліквідувати у зв'язку з банкрутством.

Провадження у справі припи нити.

Ухвалу надіслати кредитор у, ліквідатору, державному ре єстратору, Сектору з питань б анкрутства в Черкаській обла сті, відділу ДВС Черкаського районного управління юстиці ї.

Суддя В.В.Шумко

Дата ухвалення рішення17.02.2011
Оприлюднено01.03.2011
Номер документу13933276
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/1089

Ухвала від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Рішення від 25.06.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Виноградова В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні