Ухвала
від 11.02.2011 по справі 2а-0870/835/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

11 лютого 2011 року Справа № 2а-0870/835/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Татаринов Дмитро Вікторов ич, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Регіонального упра вління Департаменту контрол ю за виробництвом та обігом с пирту, алкогольних напої та т ютюнових виробів Державної п одаткової адміністрації Укр аїни в Запорізькій області, м . Запоріжжя,

до: фізичної особи - підп риємця ОСОБА_1, м. Запоріжж я,

про: стягнення штрафних (фін ансових) санкцій, -

ВСТАНОВИВ:

08 лютого 2011 року до З апорізького окружного адмін істративного надійшов адмін істративний позов Регіональ ного управління Департамент у контролю за виробництвом т а обігом спирту, алкогольних напої та тютюнових виробів Д ержавної податкової адмініс трації України в Запорізькій області до фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, у яком у позивач просить суд стягну ти з відповідача суму штрафн их санкцій у розмірі 21 910, 60 грн.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністратив них судів та має розглядатис я у порядку адміністративног о судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий передбач ений строк звернення до суду , визначений ст.99 КАС України.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння, залишення без розгляду ч и відмови у відкритті провад ження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 107, 110, 160, 165 КАС У країни, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у Зап орізькому окружному адмініс тративному суді за адміністр ативним позовом Регіонально го управління Департаменту к онтролю за виробництвом та о бігом спирту, алкогольних на пої та тютюнових виробів Дер жавної податкової адміністр ації України в Запорізькій о бласті до фізичної особи - п ідприємця ОСОБА_1 про стяг нення штрафних (фінансових) с анкцій.

2. Закінчити підготовче про вадження та призначити справ у до судового розгляду на 28 лю того 2011 року о 12 год. 30 хв., яке буд е проводитися суддею Татарин овим Д.В. одноособово, в приміщ енні Запорізького окружного адміністративного суду за а дресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, зала судового засідання № 18.

3.Запропонувати від повідачу до судового засідан ня: у разі невизнання адмініс тративного позову подати зап еречення проти позову та док ази на обґрунтування цих зап еречень; належно засвідчені копії документів, що будуть п одані надати у справу, оригін али - для огляду. Також надат и заперечення на позов в елек тронному вигляді.

4.Зобов' язати позивача п одати до судового засідання: письмові нормативні та доку ментальні обґрунтування (вит яги із законодавства) заявле них вимог. Також надати позов ну заяву в електронному вигл яді.

5.Роз' яснити сторон ам положення ч. 3 ст. 122 КАС Украї ни відповідно до якого особа , яка бере участь у справі, має право заявити клопотання пр о розгляд справи за її відсут ності. Якщо таке клопотання з аявили всі особи, які беруть у часть у справі, судовий розгл яд справи здійснюється в пор ядку письмового провадження .

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя /підпис / Д.В. Т атаринов

28 лютого 2011 року 12:30

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.02.2011
Оприлюднено02.03.2011
Номер документу13943499
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/835/11

Ухвала від 09.10.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 30.09.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 15.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 28.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 11.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні