Ухвала
від 24.02.2011 по справі 1/108
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/108

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"24" лютого 2011 р.                                                                                                    № 1/108

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Ріліон-Компані” м.Київ

до Товариства з обмеженою відповідальністю “Боянівка”

Третя особа на стороні позивача без самостійних вимог на предмет спору - Товариство з обмеженою відповідальністю “Адвентіс”

Третя особа на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору - Чернівецька міська рада

про встановлення земельного сервітуту та зобов'язання вчинити дії

Суддя Желік Б.Є.

Представники від сторін не викликались

СУТЬ СПОРУ:  Провадження у справі порушено ухвалою господарського суду Чернівецької області від 23 грудня 2009 року за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) “Ріліон-Компані” м.Київ до Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) “Боянівка” м.Чернівці із залученням до участі у справі в якості третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) “Адвентіс” м.Київ –на стороні позивача і Чернівецької міської ради м.Чернівці –на стороні відповідача. Позивач просить про наступне:

- встановити на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Ріліон-Компані” строковий безоплатний земельний сервітут на право проходу та проїзду на транспортних засобах по наявному шляху з північної частини Гіпермаркету по вул.Хотинська, 43 м.Чернівці шириною 6,00 метрів, що обмежено шириною дороги, та довжиною 114,57 метрів, що обмежено початком воріт та східною межею (стіною) Гіпермаркету, через земельну ділянку, яка перебуває в оренді ТОВ “Боянівка”, строком до 24 грудня 2018 року;

- встановити на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Ріліон-Компані” строковий безоплатний земельний сервітут на право проходу та проїзду на транспортних засобах по наявному шляху із західної частини Гіпермаркету по вул.Хотинська, 43 м.Чернівці шириною 4,2 метрів, що обмежено з заходу –бетонними блоками рекламних щитів (7,0 метрів від західної металевої огорожі), зі сходу –парковочними місцями, та довжиною 170,00метрів, що обмежено з півночі –безоплатною парковкою автомобілів ТОВ “Ріліон-Компані” та з півдня –виїздом з парковки на вул.Хотинська, а також шириною 4,2 метрів, що обмежено зі сходу –відмосткою та бордюром західної частини  торгового комплексу “Панорама Чернівці” (9,5 метрів від західної стіни торгового комплексу) та з заходу –парковочними місцями, та довжиною 172,00 метри, що обмежено з півночі –безоплатною парковкою автомобілів ТОВ “Ріліон-Компані” та з півдня –заїздом на парковку з вул.Хотинської, через земельну ділянку, що перебуває в оренді ТОВ “Боянівка” строком до 24 грудня 2018 року;

- зобов'язати ТОВ “Боянівка” демонтувати бетонні блоки та металеву огорожу для подальшого безперешкодного користування Товариством з обмеженою відповідальністю “Ріліон-Компані” земельним сервітутом;

- стягнути з ТОВ “Боянівка” на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Ріліон-Компані” витрати понесені на оплату послуг адвоката у розмірі 150000,00грн., витрати по сплаті державного мита у розмірі 85,00грн.; витрати по сплаті інформаційно-технічного забезпечення судового процесу у розмірі 236,00грн.

Ухвалою від 25.02.2010р. судом призначено комплексну судову експертизу на предмет можливості встановлення земельних сервітутів на право проходу пішоходів та проїзду  транспортних засобів на 4-х земельних ділянках у м.Чернівці, вул.Хотинська,43.

Проведення судової експертизи згідно з п.3 наведеної ухвали покладено на Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз (НДІСЕ), у зв'язку з чим матеріали справи №1/108, разом з наведеною вище ухвалою про призначення судової експертизи супровідним листом №374 від 11.03.2010р. надіслано на адресу Львівського НДІСЕ  (м.Львів, площа Соборна,7).

24 лютого 2011р. (вх.№1357) до суду від позивача ТОВ «Ріліон-Компані» надійшла заява про припинення провадження  у справі у зв'язку з самостійним врегулюванням спору шляхом укладення сторонами договорів оренди на спірні у справі земельні ділянки.

Зважаючи на заяву позивача про припинення провадження у справі, додані до заяви договори про спільне використання позивачем і відповідачем спірних у даній справі земельних ділянок, що свідчить про самостійне вирішення сторонами спору а також про те, що на сьогодні відпали обставини, які зумовили призначення судом  судової експертизи, з метою закінчення провадження у справі, керуючись ст.ст. 40, 41, 86 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

1.Зобов'язати Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз припинити проведення комплексної судової експертизи на предмет можливості встановлення земельних сервітутів на земельній ділянці в м.Чернівці вул.Хотинська,43.

2.Зобов'язати Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз матеріали судової справи №1/108 повернути господарському суду Чернівецької області.

Суддя                                                                       Желiк Борис Євграфович

СудГосподарський суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення24.02.2011
Оприлюднено03.03.2011
Номер документу13952869
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/108

Ухвала від 08.04.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Рудь Ірина Анатоліївна

Ухвала від 18.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Рудь Ірина Анатоліївна

Ухвала від 26.08.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник В.І.

Ухвала від 25.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник В.І.

Ухвала від 25.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник В.І.

Рішення від 06.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник В.І.

Ухвала від 22.03.2011

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Желiк Борис Євграфович

Ухвала від 06.03.2011

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Желiк Борис Євграфович

Ухвала від 24.02.2011

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Желiк Борис Євграфович

Ухвала від 23.02.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Довга О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні