Ухвала
від 13.12.2010 по справі 1/274-ап-08/5024
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13.12.10 Справа № 1/274-АП-08/5024

Категорія:2.17 Головуючий в 1 інстанції: Гу біна І.В.

Судова колегія Одесько го апеляційного адміністрат ивного суду у складі:

головуючого - Джа бурія О.В.

суддів - Крус яна А.В.

- Шл яхтицького О.І.

розглянувши в порядку пи сьмового провадження заяву Д ержавної комісії з цінних па перів та фондового ринку Укр аїни про поновлення строку н а апеляційне оскарження пост анови господарського суду Хе рсонської області від 01.07.2008 рок у у справі за адміністративн им позовом Міського комуналь ного підприємства «Херсонте плоенерго»до Державної комі сії з цінних паперів та фондо вого ринку України про визна ння бездіяльності державної комісії з цінних паперів та ф ондового ринку протиправною та зобов' язання вчинити пе вні дії,

В С Т А Н О В И Л А :

У травні 2008 року Міське комунальне підприємство «Хе рсонтеплоенерго»звернулос я до суду з позовом про визнан ня протиправною бездіяльніс ть Держкомісії з цінних папе рів та фондового ринку щодо в ідмови скасувати реєстрацію випуску облігацій серії А і В підприємства та зобов' язат и ДКЦПФР скасувати реєстраці ю облігацій вказаної серії з видачею розпорядження про ї х скасування.

Постановою господарського суду Херсонської області ві д 1.07.2008 року позов задоволено. Ви знано протиправними дії Держ комісії з цінних паперів та ф ондового ринку щодо відмови Херсонському міському комун альному підприємству «Херсо нтеплоенерго»скасувати реє страцію облігацій серії А і В . Зобов' язано Державну комі сію з цінних паперів та фондо вого ринку у м. Херсоні прове сти скасування реєстрації ви пуску облігацій серії А і В Хе рсонському міському комунал ьному підприємству «Херсонт еплоенерго»шляхом прийнятт я відповідного розпорядженн я.

Не погоджуючись з зазначен им рішенням Держана комісія з цінних паперів та фондовог о ринку України подала апеля ційну скаргу та заяву про пон овлення строку на апеляційне оскарження зазначеної поста нови.

Ухвалою Одеського апеляці йного адміністративного суд у від 27.10.2010 року заява Державної комісії з цінних паперів та ф ондового ринку України про п оновлення строку на апеляцій не оскарження постанови госп одарського суду Херсонської області від 01.07.2008 року була зал ишена без задоволення, апеля ційна скарга залишена без ро згляду.

В тексті зазначеної ухвали від 27.10.2010 року була допущена оп иска, а саме: замість «господа рського суду Херсонської обл асті» було зазначено «господ арського суду Миколаївської області».

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 169 К АС України, суд може з власної ініціативи виправити допуще ні в судовому рішенні цього с уду описки, очевидні арифмет ичні помилки незалежно від т ого, набрало судове рішення з аконної сили чи ні.

За таких обставин судова ко легія вважає за необхідне ви правити допущену в ухвалі ві д 27.10.2010 року описку та замість « господарського суду Миколаї вської області»вважати вірн им «господарського суду Херс онської області».

Керуючись ст. 169 КАС України , судова колегія, -

У Х В А Л И Л А :

Виправити описку, доп ущену в ухвалі Одеського апе ляційного адміністративног о суду від 27.10.2010 року за заявою Д ержавної комісії з цінних па перів та фондового ринку Укр аїни про поновлення строку н а апеляційне оскарження пост анови господарського суду Хе рсонської області від 01.07.2008 рок у у справі за адміністративн им позовом Міського комуналь ного підприємства «Херсонте плоенерго»до Державної комі сії з цінних паперів та фондо вого ринку України про визна ння бездіяльності державної комісії з цінних паперів та ф ондового ринку протиправною та зобов' язання вчинити пе вні дії.

В тексті ухвали Одеського а пеляційного адміністративн ого суду від 27.10.2010 року замість «господарського суду М иколаївської області»вважа ти вірним «господарського су ду Херсонської області».

Ухвала апеляційного суду н абирає чинності негайно післ я її проголошення, але може бу ти оскаржена в касаційному п орядку у встановлені законом порядку та строки.

Головуючий: О.В. Джабурія

Суддя: А.В. Крусян

Суддя: О.І. Шляхти цький

СудОдеський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.12.2010
Оприлюднено03.03.2011
Номер документу13956961
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1/274-ап-08/5024

Ухвала від 13.12.2010

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Джабурія О.В.

Ухвала від 27.10.2010

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Джабурія О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні