Ухвала
від 03.03.2011 по справі 2/409пд
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                                            У  Х  В  А  Л  А  

          

         03.03.11 р.                                                                                              № 2/409пд                                                                                                                                                                 

Господарський суд Донецької області, у складі головуючого судді Мєзєнцева Є.І., суддів Лейби М.О. та Склярук О.І., розглянувши  матеріали за позовною заявою третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет позову – засновника Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” ОСОБА_1 до Приватного підприємства „Кілафф” про визнання права Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” на укладання договору б/н від 19.10.09року з Приватним підприємством  „Експерт-Оцінка” на проведення оцінки майна – Центру по виготовленню лікарських препаратів, розташованого за адресою: м.Докучаєвськ, вул.Індустріальна,7, або надання згоди ці дії,

                                                    ВСТАНОВИВ:

03.03.11року  за вхідним номером 02-38/1906 до господарського суду Донецької області надійшла позовна заява третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет позову – засновника Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” ОСОБА_1 до Приватного підприємства „Кілафф” про визнання права Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” на укладання договору б/н від 19.10.09року з Приватним підприємством  „Експерт-Оцінка” на проведення оцінки майна – Центру по виготовленню лікарських препаратів, розташованого за адресою: м.Докучаєвськ, вул.Індустріальна,7, або надання згоди ці дії.

Пункти 2,3 та 31 частини 1 статті 57 Господарського процесуального кодексу України передбачають, що до позовної заяви додаються документи, які підтверджують сплату державного мита у встановленому порядку і розмірі, сплату витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу та відправлення відповідачеві копії позовної заяви і доданих до неї документів.

Згідно норм пункту А частини 2 статті 3 Декрету Кабінету Міністрів України „Про державне мито” з позовних заяв немайнового характеру, що подаються до господарського суду, справляється державне мито у розмірі 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 грн.), а з позовних заяв майнового характеру, що подаються до господарського суду, справляється державне мито у розмірі 1% від ціни позову, але не менше 6 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (102 грн.) і не більше 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (25’500 грн.).

При поданні вищезазначеної позовної заяви порушено вимоги, визначені розділом VIII, ІX ГПК України, зокрема, суду не подано доказів сплати державного мита у встановленому Законом порядку та розмірі та не надані докази сплати витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу. Окрім цього, не  подано доказів надсилання відповідачеві копії позовної заяви і доданих до неї документів.             

Таким чином, позовна заява третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет позову – засновника Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” ОСОБА_1 подана без додержання вимог ст. ст. 54-57 ГПК України та відповідно до приписів п.п.4,6, 10 ст. 63 ГПК України підлягає поверненню без розгляду.

Враховуючи вищевикладене, керуючись п. п. 4,6, 10 ч.1 ст.63 та ст.86 ГПК України, суд,-  

                                                              УХВАЛИВ:

Повернути без розгляду позовну заяву  третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет позову – засновника Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” ОСОБА_1 до Приватного підприємства „Кілафф” про визнання права Товариства з обмеженою відповідальністю „Дельта-Фарм-Плюс” на укладання договору б/н від 19.10.09року з Приватним підприємством  „Експерт-Оцінка” на проведення оцінки майна – Центру по виготовленню лікарських препаратів, розташованого за адресою: м.Докучаєвськ, вул.Індустріальна,7, або надання згоди ці дії.

Ухвала може бути оскаржена через господарський суд Донецької області в апеляційному порядку протягом п’яти  днів з дня її оголошення.

Головуючий

                  Суддя                                                                                         Мєзєнцев Є.І.                               

Суддя                                                                                                             М.О.Лейба

Суддя                                                                                                             О.І.Склярук

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення03.03.2011
Оприлюднено09.03.2011
Номер документу13974724
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/409пд

Ухвала від 11.03.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Будко Н.В.

Ухвала від 04.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Сич Ю.В.

Рішення від 06.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Сич Ю.В.

Ухвала від 08.04.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Мирошниченко C.B.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 17.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 03.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 03.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мєзєнцев Є.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні